«Ε ναι»: Τα σχόλια στην πρώτη κοινή φωτό Ιωάννη Παπαζήση και Αναστασίας Παντούση είναι αποθεωτικά

«Ε ναι»: Τα σχόλια στην πρώτη κοινή φωτό Ιωάννη Παπαζήση και Αναστασίας Παντούση είναι αποθεωτικά

Ο έρωτας τους δεν κρύβεται και πλέον «το ζουν» και ινσταγκραμικά. 

Αμέτρητα ήταν τελευταία τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης είναι ζευγάρι. Οι δυο ηθοποιοί δεν είχαν παραδεχθεί ανοιχτά για τη σχέση τους αφού έχουν επιλέξει να κρατούν τις πιο προσωπικές τους στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γνωστή ηθοποιός ομολόγησε πρόσφατα τον δεσμό τους σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είπε ανοιχτά αυτό που όλοι θεωρούσαν δεδομένο.

To πρώτο κοινό post του ερωτευμένου ζευγαριού

Πριν λίγεςώρες ο Ιωάννης Παπαζήσης δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινές φωτογραφίες με τη σύντροφό του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δεις κι εσύ στα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα, οι δυο τους φαίνονται full in love.

https://www.instagram.com/p/CmL91GZKpcD

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση συμφωνούσαν στο «Ε, ναι»

Οι δηλώσεις αγάπης

«Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά!», δήλωσε ο Ιωάννης Παπαζήσης στη Real Life.

«Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ καλά. Δε θέλω να μιλάω για το αγόρι μου γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος για μένα αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν κι άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για μένα. Αναγκάζεσαι κάπως, αυτό έχω καταλάβει. Αναγκάζεσαι να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί λίγο αυτό. Ξεκίνησα να λέω ότι δε θέλω να μιλάω γιατί πραγματικά δε θέλω», ανέφερε η Αναστασία Παντούση στην Φαίη Σκορδά.

Η Αναστασία Παντούση παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση

Η 31χρονη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτσώκα και παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι σε σχέση με τον Ιωάννη Παπαζήση.

«Είναι νομίζω επιθυμία και των δυο μας να μην προβάλλουμε τη σχέση μας. Γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Δεν κρύβω κάτι αλλά δεν έχω και την ανάγκη να ανακοινώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά. Δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Αναστασία Παντούση.

Οι κοινές τους φωτογραφίες

Το ζευγάρι έχει πραγματοποιήσει αρκετές κοινές εμφανίσεις σε πρεμιέρες και events, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνουν το δεσμό τους.

«Δεν απαντάω καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλο άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Ιωάννης Παπαζήσης σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο Oneman.gr, η Αναστασία Παντούση είχε παραδεχθεί πως είναι κρυφο-ρομαντική και ζηλιάρα: «Τελικά, μεγαλώνοντας, έχω καταλάβει ότι μάλλον αυτό είμαι. Αν και το κρύβω και από τον ίδιο μου τον εαυτό. Μάλλον γιατί δε θέλω να πληγωθώ. Γιατί μια χαρά ακούγεται στα χαρτιά το κεραυνοβόλο της υπόθεσης. Αλλά, στην πραγματικότητα, όλο αυτό το κατακούτελο, πόση διάρκεια μπορεί όντως να έχει;

Είμαι πολύ ζηλιάρα. Και έντονη, όσον αφορά τους καβγάδες. Έχω τραβήξει χειρόφρενο και έχω αρχίσει να χτυπιέμαι από τα νεύρα στο τιμόνι. Φαντάσου, για να στο κάνω εικόνα, το τέρας της Τασμανίας μέσα σε ένα αμάξι. Προφανώς δεν ξεφεύγω με το παραμικρό. Πρέπει να με βγάλει εντελώς εκτός ορίων ο άλλος. Ας μην το αναλύσουμε, όμως, άλλο. Ας πούμε απλά ότι κάποιος σίγουρα δε βαριέται ποτέ μαζί μου. Η αλήθεια είναι ότι βιώνω τα πάντα έντονα, στο πετσί μου. Θέλω ένταση στη ζωή μου».

Πηγή κεντρικής: papazisisioannis