Celebrity με ποινικό μητρώο...

Celebrity με ποινικό μητρώο...

Που, ως κοινοί θνητοί, συλλαμβάνονται (ενίοτε) όταν παρεκτρέπονται και γίνονται πρωτοσέλιδο με τα καμώματά τους.

nicolas_cage
sean_penn
George_Michael
Lindsay_Lohan
Martha_Stewart
Khloe_Kardashian
Boy_George
Ozzy_Osbourne
Paris_Hilton

Και η παρακάτω λίστα συμπεριλαμβάνει ορισμένα, μόνο, από τα διάσημα ονόματα με αμαυρωμένο ποινικό μητρώο.



Nicolas Cage
Οικογενειακή βία και διατάραξη της κοινής ησυχίας ήταν οι κατηγορίες που δεν τον οδήγησαν σε κάποιο κελί μεν, τον έκαναν πρωτοσέλιδο φέτος, δε, όταν η αστυνομία πήγε να διαπιστώσει από κοντά τι ήταν όλη αυτή η φασαρία στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας ταινίας.



Sean Penn
Ο οξύθυμος ηθοποιός το 1987 πέρασε 32 μέρες πίσω από τα κάγκελα όταν επιτέθηκε σε έναν κομπάρσο στο πλατό της ταινίας «Colors». Η αρχική ποινή του ήταν 60 ημέρες και οι κατηγορίες που οδήγησαν το δικαστήριο σε αυτήν την απόφαση συμπεριλάμβαναν και επικίνδυνη οδήγηση, επίσης.



George Michael
Τον Ιούλιο του 2002 ο τραγουδιστής συνελήφθη για ακατάλληλη οδήγηση ενώ ένα χρόνο πριν είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Το 2007 συμπλήρωσε τριάδα συλλήψεων με μια ακόμα για κατοχή ναρκωτικών.



Lindsay Lohan
Τα αναρίθμητα ζητήματά της με τη δικαιοσύνη την έχουν οδηγήσει πολλάκις στο δικαστήριο και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Τελευταίο της επίτευγμα η κλοπή ενός κολιέ από κοσμηματοπωλείο.



Martha Stewart
Η διάσημη περσόνα των οικιακών και της τηλεόρασης βεβαίως πέρασε πέντε μήνες στη φυλακή το 2005 και δύο χρόνια σε αναστολή για οικονομικές απάτες.



Khloe Kardashian
Το 2007 κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και πέρασε 3 ώρες σε ένα κελί. Η ποινή της ήταν για 30 μέρες αλλά η φυλακή ήταν υπερκορεσμένη, δεν χωρούσε και την έδιωξαν.



Boy George
Το 2009 ο διάσημος τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκισης επειδή κρατούσε, παρά τη θέλησή του, έναν άνδρα «συνοδό» και τον είχε χτυπήσει με μεταλλική αλυσίδα, επίσης. Αυτή δεν ήταν η πρώτη του καταπάτηση του νόμου μια που το 2005 είχε, επίσης, συλληφθεί στη Νέα Υόρκη με την υποψία κατοχής κοκαΐνης.



Ozzy Osbourne
Πολύ προτού γίνει reality TV star ο ρόκερ είχε συλληφθεί αρκετές φορές και είχε περάσει τον χρόνο του στης φυλακής τα σίδερα παραπάνω από μία φορά. Μία από τις αλησμόνητες ήταν εκείνη το 1982 όταν σήκωσε το φόρεμά του για να ουρήσει δημοσίως σε μια συναυλία.



Paris Hilton
Η διάδοχος της αυτοκρατορίας καταδικάστηκε σε 45 μέρες φυλάκισης όταν καταπάτησε τους όρους της αναστολής της αλλά τελικά έμεινε μόνο μερικές μέρες στο κελί της, για λόγους υγείας.