Όλγα Φαρμάκη - LAVΑ: Εμφάνιση έκπληξη στην Ξάνθη

Όλγα Φαρμάκη - LAVΑ: Εμφάνιση έκπληξη στην Ξάνθη

Σούπερ εμφάνιση της Όλγας Φαρμάκη με τον LAVA στην Ξάνθη. Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.....

Εμφάνιση έκπληξη στην Ξάνθη έκανε η εντυπωσιακή Όλγα Φαρμάκη μαζί με τον LAVA ο οποίος αυτό το διάστημα ετοιμάζει τραγούδια έκπληξη. Μαζί με το σέξι μοντέλο εδώ και δυο χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ντουέτο και οι εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και στο εξωτερικό σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Ο ράπερ στο πρόσωπο της Όλγας βρήκε μια καλή performer στο να κάνει ακόμη πιο δυνατό το προιόν που θέλει να βγάλει στην δισκογραφία. Το εκρηκτικό μοντέλο απο την πλευρά του μπορεί να έχει δοκιμαστεί στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο αλλά έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και στο τραγούδι καταφέροντας να κερδίσει θαυμαστές και ως τραγουδίστρια. Η εμφάνιση τους στην Ξάνθη είχε μεγάλη αντπόκριση απο χίλια περίπου άτομα και η συνέχεια θα είναι ανάλογη με εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κυπρο μεχρι και τα Χριστούγεννα. Το Queen εξασφάλισε αποκλειστικά φωτογραφικό υλικό και μίλησε με τους πρωταγωνιστές.

Όλγα Φαρμάκη: "Μπορεί να έχω ανέβει αρκετές φορές στο stage αλλά πάντα υπάρχει ένα άγχος να δώσουμε ότι καλύτερο στον κόσμο. Με τον Κώστα περνάμε όμορφα και η συνεργασία μας είναι άψογη. Ετοιμάζουμε νέα πράγματα και μακάρι να συνεχίζει το κοινό να μας δείχνει την αγάπη του"

Κώστας Μολτσίδης ( LAVA): " Όταν τραγουδάς και έχεις διπλα σου την όλγα όλα γινονται πιο εύκολα. Έχουμε χημεία και η συνταγή έχει πετύχει. Η Ξάνθη και πολλές περιοχές στν βόρεια Ελλάδα μας έχουν τιμήσει με την πρόσκληση τους να έρθουμε να πατουσιάσουμε την δουλειά μας. Έχουμε πλέον νεό κομμάτι και ο χειμώνας θα έχει ωραία πράγματα που θα δείξω στα live μας μαζί με την Όλγα Φαρμάκη.