Πρεμιέρα στο Netflix για τον Μaestro του Παπακαλιάτη αλλά τι σχέση έχει ο Bradley Cooper;

Κατερίνα Μπούσιου
Πρεμιέρα στο Netflix για τον Μaestro του Παπακαλιάτη αλλά τι σχέση έχει ο Bradley Cooper;

Η Μαρία Καβογιάννη αλά Ισπανικά και το video με την μεταγλώτισση του Maestro σε 5 διαφορετικές γλώσσες. Η αλλαγή ονόματος της σειράς για την διεθνή πλατφόρμα του Netflix και ο ενθουσιασμός του κοινού.

Από σήμερα βρίσκονται στην πλατφόρμα του Netflix για την Ελλάδα και την Κύπρο, τα 9 επεισόδια του Maestro και μετά τον Φεβρουάριο, θα είναι διαθέσιμα και σε όλο τον κόσμο. Αλλά εδώ έχουμε μία έκπληξη με την αλλαγή του ονόματος της σειράς, εξαιτίας μίας πολυαναμενόμενης ξένης ταινίας. Το πρώτο video με την μεταγλώτισση σε 5 διαφορετικές γλώσσες και η Μαρία Καβογιάννη αλά Ισπανικά.

Το κοινό στο Twitter είναι ενθουσιασμένο με την διεθνή πρωτιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος συνδέεται με μία σύμπτωση με τον...Bradley Cooper.

netflixgreece.JPG

Maestro in blue

Ο Μaestro, είναι η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει για μετάδοση στο Netflix και αυτό είναι μία μεγάλη επιτυχία, που «ανοίγει» τον δρόμο και για να ακολουθήσουν και άλλες αξιόλογες σειρές. Αναμένουμε το τι θα συμβεί για παράδειγμα με το «Έτερος εγώ», καθώς και με άλλες αξιόλογες σειρές.

papakaliatisnetflix.jpg

«Αριστούργημα»! Ο Αντώνης τελικά ήταν ο δολοφόνος και το φινάλε του Maestro μας αφήνει με απορίες

Από τις αρχές του 2023, η σειρά θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο και μάλιστα σε αρκετές χώρες με μεταγλώτισση. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρουσίασε για πρώτη φορά την διεθνή εκδοχή σε αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, βραζιλιάνικα και τούρκικα. Η φωνή της Μαρίας Καβογιάννη στα ισπανικά με την ηθοποιό που την ντουμπλάρει, προκαλεί ένα πολύ ευχάριστο ξάφνιασμα.

Και όπως έγραψε ο δημιουργός της σειράς: «Απο σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου.
Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής».

https://www.instagram.com/p/CmWFfkGgN-i

Σε αυτή την διεθνή εκδοχή του όμως, ο Maestro γίνεται πλέον ως «Maestro in blue». Δεν αφορά την Blue την μικρή σκυλίτσα του Αντίνοου Αλμπάνη, η οποία συμμετείχε στη σειρά, αλλά το γαλάζιο των Παξών.

https://www.instagram.com/p/CmTSWHHMsxv

Αυτή η αλλαγή ταυτότητας, ήταν μία κοινή απόφαση με το Neftlix και εδώ έχουμε μία περίεργη σύμπτωση του Παπακαλιάτη με τον Bradley Cooper. Η νέα του ταινία η οποία θα ανέβει στην πλατφόρμα, τιτλοφορείται επίσης Maestro και είχε προηγηθεί στην παραγωγή, από την ελληνική σειρά. Έτσι, έπρεπε να γίνει η αλλαγή.

Σε αυτή την ταινία ο Cooper υποδύεται τον διεθνούς φήμης θρυλικό διευθυντή ορχήστρας Leonard Bernstein και η μεταμόρφωσή του είναι καταπληκτική. O χολλυγουντιανός σταρ συμμετέχει μεταξύ άλλων στην συγγραφή του σεναρίου, αλλά και στην σκηνοθεσία.

papakaliatis_finale.jpg

Η πρεμιέρα του Maestro στον κόσμο, όπως ήταν φυσικό ενθουσίασε το ελληνικό κοινό και τα σχόλια στο Twitter, ήδη είναι πολλά.