Το πάρτι του Maestro έφερε το σχόλιο του Νίκου Αλιάγα σε πρωταγωνίστρια - H έκπληξη του β' κύκλου

Κατερίνα Μπούσιου
Το πάρτι του Maestro έφερε το σχόλιο του Νίκου Αλιάγα σε πρωταγωνίστρια - H έκπληξη του β' κύκλου

Σε ποια πρωταγωνίστρια έγραψε ο Νίκος Αλιάγας: «Tu étais magnifique»; Μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου του Maestro έρχεται ο δεύτερος και ακόμη πιο ανατρεπτικός κύκλος, ενώ ξεκινά την Δευτέρα 19/12 η προβολή στο Netflix.  

O Maestro έριξε αυλαία για τον πρώτο του κύκλο, με ένα μεγάλο πάρτι για τους συντελεστές στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Πάρτι έγινε και στα social media για το υπέροχο κάστ και την ανατροπή του φινάλε, ενώ μέχρι και ο Νίκος Αλιάγας στάθηκε στο ταλέντο μίας εκ των πρωταγωνιστριών και την αποθέωσε με σχόλιό του.

Tι τηλεθέαση σημείωσε το τελευταίο επεισόδιο και πότε όμως ξεκινά ο δεύτερος κύκλος αλλά κυρίως, τι ετοιμάζει ο Χριστόφορος μετά και την προβολή στο Netflix; Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης αποκάλυψε και ποιο ήταν το λάθος που έκανε στα επεισόδια.

https://www.instagram.com/p/CmMaTyxIPBp

Το κοινό ζητά επιστροφή του Τσορτέκη και ο Νίκος Αλιάγας αποθεώνει την Χάρις Αλεξίου

Το τελευταίο επεισόδιο του Maestro ήταν μία μίξη συναισθημάτων, νοημάτων, εικόνων και μουσικής. Δηλαδή αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει εδώ και τόσα χρόνια ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Μας επεφύλαξε όμως μία έκπληξη και δεν εννοούμε μόνο, για το ποιος ήταν τελικά ο δολοφόνος του Χαράλαμπου.

Έκανε μία μεταστροφή στον ρόλο της Μαρίσας Τριανταφυλλίδου που υποδύεται την Σοφία, σύζυγο Φάνη και μητέρα του Αντώνη και της Κλέλιας. Η μικρή της επανάσταση για να ζήσει την ζωή που ήθελε, σημαίνει και αλλαγή σε αρκετές συνθήκες που αφορούν στον δεύτερο κύκλο.

https://www.instagram.com/p/CmM9ERmr3XJ

«Αριστούργημα»! Ο Αντώνης τελικά ήταν ο δολοφόνος και το φινάλε του Maestro μας αφήνει με απορίες

Σοφία και Μαρία (Τριανταφυλλίδου και Καβογιάννη) ως μαμάδες ενώθηκαν και αυτή η συμμαχία με τη συμμετοχή και της Χάρις Αλεξίου θα καθορίσει την πορεία των παιδιών τους, γιατί αυτό θα έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την συνέχεια. Όπως και ο ρόλος του Αντίνοου Αλμπάνη ως Μιχάλης που θα είναι πια ζευγάρι με την Σοφία.

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου ξεκινούν επίσημα την Άνοιξη, μοιρασμένα ωστόσο μεταξύ Αθήνας και Παξών, αφού το κάστ επίσης, μοιράζεται στα δύο. Θα έχουμε δηλαδή μία διπλή δράση. Ορέστης και Αλεξάνδρα μένουν πια μαζί, περιμένοντας το παιδί τους, αλλά σε μία τυπική και αναγκαστική συμβίωση. Σπύρος και Αντώνης προσπαθούν να κρατήσουν την σχέση τους, αλλά υπάρχει ανάμεσά τους, ο εφιάλτης της δολοφονίας που πρέπει να μείνει κρυφή.

Το να μείνει κρυφή δεν θα είναι τόσο εύκολο. Μένει να δούμε - και αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό - πως θα επιστρέψει τηλεοπτικά ο Γιάννης Τσορτέκης (το κοινό ήδη αναζητά στο Twitter τον σπουδαίο ηθοποιό) αφού, έχει δολοφονηθεί. Υπάρχουν μεν υπόνοιες ότι είναι ζωντανός, αλλά αυτό θα είναι ίσως και η μεγαλύτερη έκπληξη, αν συμβεί. Το τι θα συμβεί με τον Φάνη είναι επίσης σημαντικό, όπως και με την Κλέλια μετά το χωρισμό της με τον Ορέστη. Ή μάλλον την ξαφνική φυγή του. Προφανώς γιατί εκβιάστηκε από το πατέρα της.

Η σκηνή του φινάλε με την Χάρις Αλεξίου να τραγουδά την «Προσευχή» ήταν μία από τις πιο έντονες συναισθηματικά σκηνές, ένα γλυκό κλείσιμο ανάμεσα στο δράμα. Το γύρισμα στο λιμάνι του Γάιου στους Παξούς, ήταν αριστουργηματικό ως εικόνα και είδαμε την ερμηνεύτρια να τραγουδά, ένα χρόνο μετά την απόφασή της να εγκαταλείψει τις live εμφανίσεις και την δισκογραφία.

https://www.instagram.com/p/CmNH31yIQB-

Αυτή η σκηνή δεν μάγεψε μόνο το ελληνικό κοινό, αλλά και τον Νίκο Αλιάγα από το Παρίσι. Ο οποίος στην δική της ανάρτηση σε αυτή την σκηνή της έγραψε: «Tu étais magnifique» δηλαδή: «Ήσουν υπέροχη».

aliagasalexiou.JPG

Την ίδια στιγμή που έπεφταν τίτλοι τέλους στον Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έκανε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι του με όλους τους συντελεστές της σειράς και με μία...σπανακόπιτα τους καλωσόρισε στο σαλόνι του. Οι ηθοποιοί του, είδαν για πρώτη φορά το τέλος μαζί του. Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις τους, ήταν ενθουσιασμένοι. Και πώς να μην είναι; Η συμμετοχή τους σε μία σειρά που θα κάνει και διαδρομή στο εξωτερικό δεν δίνει μόνο χαρά σε έναν ηθοποιό, αλλά είναι παράλληλα και μία μεγάλη τιμή.

Η τηλεθέαση (στα πρώτα αλλά όχι τελικά στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής) δείχνουν ότι ο Maestro ήταν η σειρά που τερμάτισε πρώτη χθες στο prime time, με ένα σταθερό κοινό να την παρακολουθεί από το πρώτο λεπτό, φτάνοντας και το 28% στο δυναμικό κοινό.

undefined

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πάντως, παραδέχτηκε ότι έκανε ένα μικρό λάθος στα επεισόδια του πρώτου κύκλου, αφού δήλωσε στο podcast που ακολούθησε του επεισοδίου, ότι έπρεπε να βάλει τις ερωτικές σκηνές του με την Κλέλια νωρίτερα και όχι μετά το έκτο επεισόδιο.