Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι in love - Η επιβεβαίωση αλλά και οι σχέσεις που ήταν απλά φήμες

Μπορεί να έλεγε πως δεν πιστεύει στον έρωτα, αλλά με μία φωτογραφία του, ο Αργύρης Πανταζάρας μας έδειξε πως είναι τελικά ερωτευμένος, με την συνάδελφό του Σίσσυ Τουμάση. 

Οι πληροφορίες το τελευταίο διάστημα ανέφεραν πως ο Αργύρης Πανταζάρας βρήκε τελικά τον δικό του παράδεισο. Και αν μέχρι σήμερα δεν ήθελε να μας δίνει στοιχεία για την προσωπική του ζωή, τώρα το τόλμησε και επιβεβαίωσε με τον πιο τρυφερό τρόπο την σχέση του με την συνάδελφό του Σίσσυ Τουμάση με την οποία είχε συνεργαστεί την προηγούμενη χρονιά και στο θέατρο.

Το κοινό ταξίδι στην Βενετία και η αγκαλιά

Ο Αργύρης Πανταζάρας από την τηλεοπτική του πλευρά ως Ντίνος Παπακώστας, φέτος ακροβατεί ανάμεσα στον θαυμασμό της Ευαγγελίας Συριοπούλου και τον έρωτα της Νατάσας Εξηνταβελώνη στην σειρά του Αlpha «Ο Παράδεισος των κυριών» που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Στην προσωπική του ζωή όμως δεν μας είχε συνηθίσει σε παρόμοια διλήμματα. Αντίθετα μάλιστα, απέφευγε συστηματικά να μας αποκαλύπτει οτιδήποτε αφορούσε τον έρωτα.

Κάποια στιγμή μάλιστα σε συνέντευξή του, είχε δηλώσει ξεκάθαρα και ουσιαστικά τι πιστεύει για αυτόν: «Συνειδητά πια, λέω όχι στον έρωτα. Αν το καλοσκεφτείς, ο έρωτας είναι μία νεύρωση. Μπορείς να ερωτεύεσαι κάθε πέντε μέρες και να ξε-ερωτεύεσαι. Επίσης, αυτού του είδους τη νεύρωση εγώ δεν την εμπιστεύομαι πια. Λοιπόν, παιδιά, να τελειώνουμε με τον έρωτα και να πηγαίνουμε στο επόμενο στάδιο, που είναι η αγάπη».

Ο έρωτας για τον Αργύρη Πανταζάρα είναι φλόγα και άνεμος αλλά και ένας παράδεισος

Ο έρωτας δεν τελειώνει όμως ποτέ. Aρχικά είχαμε τις φωτογραφίες που «πρόδωσαν» το κοινό ταξίδι στην Βενετία, μεταξύ του Αργύρη Πανταζάρα και της συμπρωταγωνίστριάς του στην παράσταση «This is not Romeo & Juliet», Σίσσυς Τουμάση. Έβγαλαν τις ίδιες πόζες στο ίδιο σημείο, την ίδια μέρα. Πόσο τυχαίο;

Και μετά ήρθε η επιβεβαίωση από εκείνον, με μία φωτογραφία και μία αγκαλιά από βραδινή τους έξοδο. Τολμηρή κίνηση για τα δικά του δεδομένα. Παρόλο που δεν γράφει κάτι ως λεζάντα που να δείχνει τα συναισθήματα του.

Εδώ είχαμε μία μερική αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά ο ηθοποιός δε είχε πράξει κάτι παρόμοιο και στο παρελθόν. Αντίθετα, δεν μίλησε ποτέ για την φημολογούμενη σχέση του με την φίλη του Έλλη Τρίγγου με την οποία μάλιστα έπαιζαν μαζί στην ίδια παράσταση, αλλά ούτε και με την Πένυ Αγοραστού. Η δεύτερη πάντως το είχε διαψεύσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης