Σασμός: Το τέλος του Καραπάνου και οι αποκαλύψεις που «πρόδωσε» ο Αργύρης Πανταζάρας

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Το τέλος του Καραπάνου και οι αποκαλύψεις που «πρόδωσε» ο Αργύρης Πανταζάρας

Ο ηθοποιός έδωσε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα και βλέπουμε ένα μέρος για όσα δραματικά θα συμβούν και τον αφορούν ως Γεράσιμο στον Σασμό. 

Αυτή η σχέση πατέρα και γιου, δηλαδή του ισοβίτη Καραπάνου και του αστυνόμου Γεράσιμου, είναι η ιστορία που θα έχει κορύφωση στα τελευταία επεισόδια του Σασμού. Ο Αργύρης Πανταζάρας έδωσε με ένα insta story μία μικρή γεύση και εμείς θα σας αποκαλύψουμε τα πάντα.

https://www.instagram.com/p/Ca4YvvSr8mj

Η Στέλλα φτάνει κοντά στην αλήθεια

Η γοητευτική δικηγόρος, έχει υποψίες, πως κάτι ύποπτο κρύβει ο Γεράσιμος, που αφορά στην οικογένεια του, αλλά δεν έχει στοιχεία. Είδε μία τρυφερή του πλευρά και εκείνος ορκίστηκε ότι αυτή είναι το αληθινό του πρόσωπο και όχι ο σκληρός και ανυπότακτος αστυνόμος, τον οποίο γνώρισε αρχικά. Η Στέλλα όμως είναι έξυπνη και η λογική θα την οδηγήσει παράλληλα με την έρευνά της, στο συμπέρασμα πως εκείνος είναι ο γιος του Καραπάνου.

Ο ισοβίτης όπως βλέπουμε και από κάποια αποκλειστικά πλάνα των γυρισμάτων που μοιράστηκε μαζί μας ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας ο οποίος υποδύεται τον Γεράσιμο, είναι ήδη έξω από την φυλακή. Προφανώς λόγω κάποιας άδειας. Και εκεί θα γραφτεί το τέλος του.

pantazaras2.JPG

Ξαναγυρνά φυσικά στις αγαπημένες του συνήθειες στο υπόκοσμο και σε μία συμπλοκή θα έχουμε και νεκρούς. Το κυνηγητό ανάμεσα σε εκείνον και τον γιο του συνεχίζεται και εδώ θα έρθει το δραματικό τέλος του Καραπάνου. Σε μία συμπλοκή θα δολοφονηθεί αλλά πριν από αυτό θα έχει προλάβει να πει στον Γεράσιμο πως ξέρει πως είναι παιδί του και να συμφιλιωθούν έστω και την ύστατη στιγμή.

Ο Αργύρης Πανταζάρας τρολάρει με μοναδικό τρόπο τον άλλο του εαυτό ως Γεράσιμος στον Σασμό

samara_sasmos.jpg

Δεν έχει όμως μόνο φονικά ο Σασμός. Έχει και προτάσεις γάμου. Μετά από εκείνη του Μαθιού στην Βασιλική έχουμε και εκείνη του Αντώνη προς την Μαρίνα. Απόψε έχουμε τις χαρές του αστυνόμου όταν μαθαίνει ότι η γιαγιά Ειρήνη έδωσε την συγκατάθεσή της. Και είναι έτοιμος για...πυροτεχνήματα όπως λέει.