Ο έρωτας για τον Αργύρη Πανταζάρα είναι φλόγα και άνεμος αλλά και ένας παράδεισος

Κατερίνα Μπούσιου
Ο έρωτας για τον Αργύρη Πανταζάρα είναι φλόγα και άνεμος αλλά και ένας παράδεισος

Από την Νατάσα Εξηνταβελώνη στην Λένα Παπαληγούρα. Ο Αργύρης Πανταζάρας ζει τον έρωτα με δύο διαφορετικούς τρόπους. Τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια του «Παράδεισου των κυριών».

«Ο έρωτας είναι το έναυσμα και μία μικρή αφύπνιση της Άνοιξης. Δεν είναι όμως όλες οι εποχές» είχε πει σε μία παλαιότερη συνέντευξή του ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο έρωτας σε όλες τους τις μορφές τον έχει απασχολήσει πολλές φορές, στο θέατρο και στην τηλεόραση. Και από τον οργισμένο και γραφικό Τάκη Δοξαρά στις «Άγριες Μέλισσες» και τον πληγωμένο Γεράσιμο του Σασμού, φέτος - επαγγελματικά τουλάχιστον - θα τον βιώσει ξανά διαφορετικά στην σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» και αλλιώτικα στο «Φλόγα και άνεμος».

https://www.instagram.com/p/CiR3mQaAiJP

Από το βραβείο Χόρν στην Έλλη Τρίγγου και τον Σασμό

Το 2016 κέρδισε το βραβείο «Δημήτρης Χόρν» και αυτή ήταν μόνο η αρχή. Το τίμησε και με το παραπάνω αυτό το βραβείο τα επόμενα χρόνια με τις δουλειές και τις επιλογές που έκανε. Αλλά και με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το χρηματικό ποσό του βραβείου, το οποίο διέθεσε σε ανθρωπιστικές οργανώσεις λέγοντας πως: «Μακάρι με αυτά τα χρήματα να ξαναέφτιαχνα μία πατρίδα για τους ανθρώπους που βρίσκονται που βρίσκονται στους δρόμους της χώρας μας».

https://www.instagram.com/p/Ch-B039K2uS

Για την προσωπική του ζωή ο Αργύρης Πανταζάρας αποφεύγει να μιλά και αποφεύγει να κυκλοφορεί δημόσια με τις συντρόφους του. Ποτέ άλλωστε δεν σχολίασε τη φημολογία των προηγούμενων χρόνων, πως με την Έλλη Τρίγγου, δεν είναι μόνο φίλοι από τα πρώτα τους χρόνια στο θέατρο, αλλά και σύντροφοι.

https://www.instagram.com/p/CGhQIEGAYjK

Ακόμη και για την οικογένειά του, σπάνια μιλά. Προτιμά να μας δείχνει με αναρτήσεις του στο Instagram την δυνατή σχέση που έχει με τα τρία του αδέλφια, αλλά και την αδυναμία που έχει στην μητέρα του η οποία ζει στον Βόλο, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και εκείνος. Τις ρίζες του.

Ο Αργύρης Πανταζάρας τρολάρει με μοναδικό τρόπο τον άλλο του εαυτό ως Γεράσιμος στον Σασμό

https://www.instagram.com/p/B3mpd6xg-ne

Από τον Φώντα στον Ντίνο

Ο Αργύρης αγαπά τις προκλήσεις και φέτος θα έχει δύο πολύ σημαντικούς ρόλους σε νέες σειρές. Αρχικά στο πολυαναμενόμενο «Φλόγα και άνεμος» με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη ως Κυβέλη και τον Άρη Λεμπεσόπουλο στον ρόλο του Γεώργιου Παπανδρέου, θα υποδυθεί έναν σκληρό αστυνομικό διευθυντή, τον Φώντα Λαμπρόπουλο και υπασπιστή του Παττακού. Το σκληρό επάγγελμα και οι δύσκολες πολιτικές συνθήκες έρχονται σε σύγκρουση με την καλά κρυμμένη καλλιτεχνική του ευαισθησία. Με την Λένα Παπαληγούρα η οποία θα υποδυθεί τη σύζυγό του, θα παλέψουν να βρουν τον έρωτα και την αγάπη μετά τον γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/CiHvRkjK91c

Ένας τελείως διαφορετικός ρόλος είναι ο Ντίνος Παπακώστας, τον οποίο θα υποδυθεί στην καθημερινή σειρά του Alpha που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα, «Ο Παράδεισος των κυριών». Είναι νέος, φιλόδοξος και ερωτευμένος. Θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να γίνει και εκείνος μέλος της καλής κοινωνίας. Κάνει ένα παράτολμο επαγγελματικό ξεκίνημα με ένα πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας το 1963, το οποίο απευθύνεται μόνο στην γυναίκα, στην μόδα και στην ομορφιά. Σε αυτή τη σειρά μέλλων πεθερός του θα είναι ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος υποδύθηκε τον πατέρα του στον Σασμό. Την δική του κόρη Αμαλία, (Νατάσα Εξηνταβελώνη) θα ερωτευτεί, αλλά αυτός ο έρωτας θα είναι όμως παροδικός. Μία δολοφονία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, δημιουργεί ερωτηματικά και φέρνει αλλαγές. Η σειρά στηρίζεται στην πετυχημένη ιταλική παραγωγή «Ιl paradiso delle signore» η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία για 5 σεζόν στη Rai.