Η Portman και η νέα της οικογένεια στην Ελβετία

Η Portman και η νέα της οικογένεια στην Ελβετία

Η Natalie Portman πήρε τον αρραβωνιαστικό της και το νέο τους μωρό και πήγαν ένα ταξιδάκι στην Ευρώπη.

Μπορεί να γέννησε πριν από τρεις μήνες, μέχρι στιγμής όμως δεν είχε κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία της Natalie Portman με το μωράκι της, τον μικρό Aleph, παρά μόνο μία που έδειχνε το πίσω μέρος του καροτσιού του –δεν τη έλεγες και ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Να όμως που το ευτυχές ζευγάρι Portman και Benjamin Millepied αποφάσισαν να αποκαλύψουν τον γιο τους, χωρίς να νοιάζονται για τα φλας των φωτογράφων, στις πρόσφατες διακοπές που έκαναν στην Ελβετία, τη Γενεύη και γειτονικές περιοχές.

Το ζευγάρι έδειχνε πιο χαλαρό και αγαπημένο από ποτέ ενώ περπατούσαν αγκαλιά στους δρόμους της πόλης, ενώ οι στιγμές τρυφερότητας με τον τριών μηνών γιο τους Aleph δεν σταματούσαν λεπτό. Ο Millepied κρατούσε τον γιο του κοντά πάνω στο στήθος του, ενώ η Portman δεν σταματούσε να κάνει αστείες γκριμάτσες στον μικρό, ο οποίος, ωστόσο, έκανε ότι κάνουν όλα τα μωρά: χασμουριόταν, κοιμόταν, και κοιτούσε τριγύρω όλο περιέργεια.

Η Natalie Portman μάλιστα απέρριψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα, indie ταινία «Adaline», όπου θα έπαιζε μια γυναίκα η οποία έπειτα από ένα ατύχημα σταματά να γερνά, έχοντας αποφασίσει να αφιερώσει χρόνο στην νέα της οικογένεια.