Ποια celebrity πλαντάζει στο κλάμα κάθε φορά που βραβεύεται;

Ποια celebrity πλαντάζει στο κλάμα κάθε φορά που βραβεύεται;

Ίσως το καλύτερο δώρο για την Kate Winslet να είναι χαρτομάντιλα και όχι αγαλματίδια;

Η Kate Winslet ήταν ένα συναισθηματικό κορίτσι που γέρασε λιγουλάκι(πλησιάζει τα σαράντα) και από την εφηβεία της το μόνο που κράτησε δεν ήταν τα σπυράκια της ακμής, αλλά τις συναισθηματικές μεταπτώσεις.

Έτσι το κορίτσι αυτό κάθε φορά που είναι προτεινόμενη ένα βραβείο πηγαίνει χαρούμενη στις απονομές, ιδιαίτερα και αν έχει ακούσει ότι είναι φαβορί να το κατακτήσει. Όταν τελικά το κερδίζει ανεβαίνει πάνω στη σκηνή σοκαρισμένη και πλαντάζει στο κλάμα καθώς ποτέ και για κανέναν λόγο δεν περιμένει να κερδίσει. Μέχρι τώρα έχουμε δει την ίδια σκηνή να διαδραματίζεται σε τέσσερις διαφορετικές απονομές, Emmys, Oscars, Golden Globes και BAFTA.

Γλυκιά και ταλαντούχα Kate πρέπει να σου θυμίσουμε ότι κάθε φορά που προτείνεσαι για ένα βραβείο έχεις τουλάχιστον 20% πιθανότητες να το κερδίσεις γιατί οι υποψηφιότητες είναι σπάνια από πέντε. Σταμάτα λοιπόν να αντιδράς τόσο υπερβολικά και να προσποιείσαι ότι μόλις κέρδισες 20πλο τζακ ποτ στο λαχείο. Αφού το περίμενες και το ξέρουμε όλοι. Και το άξιζες κιόλας.