H Σοφία Καρβέλα καλωσόρισε το 2023 με εντυπωσιακό look και αποκάλυψε το γούρι της

H Σοφία Καρβέλα καλωσόρισε το 2023 με εντυπωσιακό look και αποκάλυψε το γούρι της

Η νυχτερινή έξοδος με την μαμά της, Άννα Βίσση και οι πρώτες φωτογραφίες για το νέο έτος.

Στην Ελλάδα βρίσκεται για τις γιορτές η Σοφία Καρβέλα και απολαμβάνει το σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η fashion stylist μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Αμερική με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τους 2 γιους τους.

Η ηθοποιός- στυλίστρια βρίσκεται από τα μέσα Νοέμβρη στην Αθήνα για να ξεκουραστεί και να πατήσει ένα pause από την απαιτητική καθημερινότητα της Νέας Υόρκης. Καθημερινά απολαμβάνει τις βόλτες της στην πρωτεύουσα και συναντά στενούς της φίλους. Πρόσφατα γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της, έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της και αγαπημένα πρόσωπα.

Η Σοφία Καρβέλα καλωσόρισε το 2023 και αποκάλυψε το γούρι της

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η 40χρονη έκανε μια εντυπωσιακή total black εμφάνιση και διασκέδασε μέχρι πρωίας με την μαμά της σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους έχουν μια υπέροχη σχέση και έχουν βρει τον τρόπο να αναπληρώνουν τον χαμένο χρόνο.

https://www.instagram.com/p/Cm2ZzppPl1n

Φορώντας μαύρο, sexy φόρεμα από δαντέλα, η Σοφία Καρβέλα υποδέχθηκε με αισιοδοξία το 2023 και ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, το 23 είναι ο τυχερός της αριθμός.

Η Σοφία Καρβέλα «ψήφισε» Άννα Βίσση για νυχτερινή διασκέδαση και χόρεψε ξέφρενα μέχρι το πρωί

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από την έξοδο μαμάς-κόρης ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Ο ξέφρενος χορός της Σοφίας Καρβέλα με Άννα Βίσση

Φορώντας μπεζ top και jean παντελόνι και έχοντας σε ατημέλητο κότσο τα μαλλιά, η 39χρονη Σοφία Καρβέλα επέλεξε το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η μητέρα της, Άννα Βίσση, για να διασκεδάσει το βράδυ της Τετάρτης (28/12). Η Σοφία ξεφάντωσε παρέα με καλούς φίλους- ανάμεσά τους oι celebrity hairstylists, Χαρά Παπανικολάου, και Πάνος Παπανδριανός.

Το μοντέρνο σπίτι της Σοφίας Καρβέλα στην Νέα Υόρκη

Η αγάπη που τρέφει η Σοφία Καρβέλα για την μόδα και την διακόσμηση έχουν αποτυπωθεί πλήρως στο μοντέρνο σπίτι της. Η πλούσια γκαρνταρόμπα της στεγάζεται σε ειδικό δωμάτιο, όπου η fashionista επιλέγει τα καθημερινά της looks.

To σαλόνι διαθέτει παρκέ πάτωμα και αρκετά ξύλινα έπιπλα όπως η μεγάλη βιβλιοθήκη, το κεντρικό τραπέζι και τα μικρά βοηθητικά τραπεζάκια. Ο μεγάλος γκρι καναπές, οι λευκές καρέκλες και το έπιπλο της τηλεόρασης ολοκληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση ενώ τα ρουστίκ χαλιά δίνουν boho vibes στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/CYZVdQ8Olsh

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela