Η Σοφία Καρβέλα «ψήφισε» Άννα Βίσση για νυχτερινή διασκέδαση και χόρεψε ξέφρενα μέχρι το πρωί

Η Σοφία Καρβέλα «ψήφισε» Άννα Βίσση για νυχτερινή διασκέδαση και χόρεψε ξέφρενα μέχρι το πρωί

Night out για τη Σοφία Καρβέλα και τους φίλους της στο κέντρο όπου τραγουδά η Άννα Βίσση.

Την Ελλάδα επέλεξε για να περάσει τα Χριστούγεννα η Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ζει τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της στη Νέα Υόρκη και φροντίζει να επισκέπτεται την πατρίδα της όσο πιο συχνά μπορεί. Έτσι, από τα μέσα Νοέμβρη– οπότε είχε και τα γενέθλιά της- βρίσκεται εδώ, ξεκουράζεται και περνά χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Και, βέβαια, έχει βρει αρκετές φορές την ευκαιρία να απολαύσει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας μαζί με καλούς φίλους. Όπως συνέβη και χθες. Γιατί το βράδυ της Τετάρτης (28/12), η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε… όχι όπου κι όπου, αλλά στο Hotel Ερμού για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της μητέρας της, Άννας Βίσση. Και τα έδωσε όλα.

Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα έγιναν viral στο Tik Tok αλλά ξεσήκωσαν και αντιδράσεις

Ο ξέφρενος χορός της Σοφίας Καρβέλα με Άννα Βίσση

Φορώντας μπεζ top και jean παντελόνι και έχοντας σε ατημέλητο κότσο τα μαλλιά, η 39χρονη Σοφία Καρβέλα επέλεξε το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η μητέρα της, Άννα Βίσση, για να διασκεδάσει το βράδυ της Τετάρτης (28/12). Η Σοφία ξεφάντωσε παρέα με καλούς φίλους- ανάμεσά τους oι celebrity hairstylists, Χαρά Παπανικολάου, και Πάνος Παπανδριανός, που επιμελείται τα μαλλιά διάσημων κυριών, όπως η Dua Lipa, η Gigi Hadid, η Hailey Bieber κ.ά.

Και όταν λέμε ξεφάντωσε το εννοούμε, καθώς – όπως βλέπεις στο παραπάνω βίντεο – η fashion stylist χόρεψε Άννα Βίσση χωρίς σταματημό. Και το κατευχαριστήθηκε.

papandrianos_karvela.jpg

Η Σοφία Καρβέλα με τον φίλο της και hairstylist, Πάνο Παπανδριανό, μετά το ξενύχτι στην Άννα Βίσση.

Η Σοφία Καρβέλα «το ζει» στην Ελλάδα

Η 39χρονη fashion stylist έχει έρθει από τα μέσα Νοέμβρη στην Ελλάδα για να ξεκουραστεί και να πατήσει ένα pause στην απαιτητική καθημερινότητα της Νέας Υόρκης. Και, βέβαια, για να ζήσει στο έπακρο αυτό που λέμε «ελληνική διασκέδαση».

Γιατί η Σοφία Καρβέλα – όπως μας έχει δείξει στα social media- βγαίνει πολύ συχνά αυτό το διάστημα και ξενυχτάει. Και περνάει καλά. Κάτι που έκανε και την ημέρα των γενεθλίων της, στις 23/11, σε κεντρικό μαγαζί των Αθηνών.

Η Σοφία διοργάνωσε πάρτι εκείνη τη μέρα και δίπλα της βρέθηκαν οι γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας, οι οποίοι πόζαραν και μαζί, ο αδελφός της, Ανδρέας Καρβέλας, η Χριστίνα Πολίτη, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Χάρης Σιανίδης, ο Χρύσανθος Πανάς, αλλά και η τραγουδίστρια Evangelia.

Όπως μπορείς να δεις στις φωτογραφίες της παραπάνω gallery, το κέφι στο πάρτι της Σοφίας ήταν διάχυτο τόσο από την πλευρά της Σοφίας όσο και από τους καλεσμένους.