Η Ανατολή Κουϊνέλη έχει μεγαλώσει πολύ και οι γονείς της ποζάρουν μαζί της και καμαρώνουν

Η Ανατολή Κουϊνέλη έχει μεγαλώσει πολύ και οι γονείς της ποζάρουν μαζί της και καμαρώνουν

Ήβη Αδάμου και Μχάλης Κουϊνέλης πόζαραν μαζί με την κόρη τους Ανατολή στην πιο τέλεια οικογενειακή πόζα.

Μπορεί να μην έχουν κάνει θρησκευτικό γάμο αλλά η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης άκα Stavento, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και μετρούν πια περισσότερα από δέκα χρόνια μαζί.

Οι ευχές για τη νέα χρονιά από την οικογένεια Κουϊνέλη

«Τις ευχές μας και την αγάπη μας για ενα ευτυχισμένο νέο έτος», έγραψε χαρακτηριστικά η Ήβη, ποζάροντας αγκαλιά με την κόρη της Ανατολή και τον αγαπημένο της Μιχάλη.

Η Ανατολή είναι πια τεσσάρων ετών και η περήφανη μαμά της είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της και σε story και αυτή τη φορά ήρθε και σταθερό ποστ στο Instagram για την αγαπημένη οικογένεια που μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Αλεξανδρούπολη.

https://www.instagram.com/p/Cm6XyAsIfNp

Η γνωριμία με την Ήβη και ο ερχομός της κόρης του:

Για τη γνωριμία με την Ήβη, τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί και τον τρόπο που άλλαξε η κόρη του τη ζωή του, είχε μιλήσει πρόσφατα ο Κουϊνέλης:

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς. Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας.

Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε και δεν είναι ωραίο να χωρίζουν οι άνθρωποι. Ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε, αν δεν παντρευτείς δεν χωρίζεις ποτέ», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο καλλιτέχνης για την απόφαση που έχουν πάρει από κοινού με την Ήβη Αδάμου.

«Ούτε συζητήσαμε το γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Αν κάποια στιγμή νιώσουμε ότι θα θέλαμε να κάνουμε κάτι στα μάτια του Θεού έχουμε πει να το κάνουμε. Αν κι εγώ δεν πιστεύω ότι φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι έξω απ’ όλα αυτά», πρόσθεσε ο 43χρονος.