Khloé Kardashian: Την κατηγορούν για photoshop αλλά εκείνη παραδέχτηκε ότι άλλαξε το πρόσωπό της

Khloé Kardashian: Την κατηγορούν για photoshop αλλά εκείνη παραδέχτηκε ότι άλλαξε το πρόσωπό της

H τελευταία φωτογράφηση της 38χρονης ξεσήκωσε αντιδράσεις και έκανε τους fans να ανησυχούν για την αισθητή απώλεια βάρους της.

Έντονη κριτική και αμέτρητα σχόλια δέχθηκαν τα τελευταία posts της Khloé Kardashian, η οποία φωτογραφήθηκε με sexy διάθεση για γνωστό περιοδικό.

Η 38χρονη τηλεπερσόνα δείχνει άκρως ανανεωμένη και αδυνατισμένη, με τα πόδια της να δείχνουν τόσο λεπτά σε σημείο που οι fans έσπευσαν να την κατηγορήσουν για υπερβολικό ρετούς στις λήψεις.

Πιο αδύνατη από ποτέ η Khloé Kardashian- Οι φωτογραφίες που ξεσήκωσαν αντιδράσεις

Φορώντας ένα δαντελένιο κορμάκι και ψηλοτάκουνες γόβες, η Khloé Κardashian σαγήνευσε τον φωτογραφικό φακό ενώ σε άλλη ανάρτηση κοιτά την κάμερα με αυτοπεποίθηση και χρυσό outfit.

https://www.instagram.com/p/Cm9XFBGPZ8W

Αμέτρητα ήταν τα σχόλια που τόνισαν πόσο διαφορετική δείχνει πια η 38χρονη ενώ άλλοι έσπευσαν να την κατηγορήσουν για υπερβολική χρήση photoshop.

«Ποια είναι αυτή;», έγραψαν αρκετοί fans κάτω από τις αναρτήσεις της.

Η Khloe πάντως αντέδρασε στα σχόλια περί νέων πλαστικών με τον δικό της τρόπο, γράφοντας πως οι αφέλειες με κλιπ που έβαλε για τις ανάγκες της φωτογράφησης, της άλλαξαν το σχήμα του προσώπου!

Αυτό που κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει, είναι η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της Khloe που ήρθε μετά από σκληρή δουλειά.

Η Khloé είναι φέτος η πιο fit εκδοχή του εαυτού της αφού γυμνάζεται καθημερινά και ακολουθεί μια πολύ υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή. Πρόσφατα μοιράστηκε να βίντεο στο Instagram μιας γυναίκας που απαγγέλλει ένα ποίημα όλο νόημα για τον περασμένο χρόνο.

«Υποθέτω ότι είναι όλα αυτά, περάσαμε το 2022, 365 ημέρες, ελπίζω όλοι να μάθαμε κάτι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Ελπίζω να έχουμε όλοι κάτι με το οποίο μπορούμε να πάρουμε στο επόμενο κεφάλαιο των ταξιδιών μας και προσεύχομαι να βρούμε όλοι την ισορροπία όσο αυτός ο κόσμος συνεχίζει να γυρίζει. Φέτος μπορεί να είχαμε βρει μερικούς νέους φίλους, ίσως να ερωτευτούμε και ίσως απλώς να δέσουμε μερικά χαλαρά. Ακόμα κι αν περάσαμε μερικές από αυτές τις μέρες κλαίγοντας, ελπίζω να θυμηθήκαμε όλοι να ξεσκονίσουμε και να δώσουμε στους εαυτούς μας εύσημα για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε», ανέφερε το video.

https://www.instagram.com/p/Cm62TkCpFXM

H συγκλονιστική εξομολόγηση του Lamar Odom για τον γάμο τους

Ο πρώην σύζυγος της Khloé, ο 43χρονος πλέον Lamar Odom είχε μια μεγάλη καριέρα στα παρκέ του ΝΒΑ με τη φανέλα των Lakers, ωστόσο ο αυτοκαταστροφικός του χαρακτήρας δεν του επέτρεψε να φτάσει στην κορυφή ενώ παραλίγο να τον οδηγήσει στον θάνατο.

https://www.instagram.com/p/CNe6Zu6pEM5

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε πρόσφατα οι ουσίες και το αλκοόλ ήταν ο λόγος που χάλασε ο γάμος του με την Khloé Κardashian με τη σχέση τους να κρατά από το 2009 μέχρι το 2016. Με αφορμή το ντοκιμαντέρ του «TMZ» με τίτλο «Lamar Odom: Sex, Drugs & Kardashians», ο παλαίμαχος σέντερ μίλησε για την περίοδο του γάμου του με την τηλεπερσόνα αποκαλύπτωντας:

«Η Khloé Κardashian ήταν η γυναίκα μου και η κοκαΐνη η ερωμένη μου. Όσα έζησα τότε ήταν τρελά... Αναγκαστικά, κάποια στιγμή έπρεπε να μάθει η Khloé τί έκανα».

https://www.instagram.com/p/Cm9XYFDhKGs

Σχετικά με τις ατυχείς επιλογές της πρώην συζύγου του στα ερωτικά της ο Odom δήλωσε:

«Ελπίζω ότι ο επόμενος άντρας στη ζωή της θα τα πάει πολύ καλύτερα. Ας ελπίσουμε ότι έμαθε από εμένα και τον Τristan».

Tέλος, ο πρώην παίκτης του NBA τόνισε πως έχει μετανιώσει για τις απιστίες του και τον τρόπο που συμπεριφερόταν όσο ήταν παντρεμένος με την 38χρονη τηλεπερσόνα.

«Τα ναρκωτικά ήταν το κορίτσι μου, είχα μια σύζυγο και την κοκαΐνη».

Khloe και Odom παντρεύτηκαν μέσα σε έναν μήνα γνωριμίας το 2009 και χώρισαν οριστικά το 2016, ενώ η Kardashian βοήθησε τον πρώην της μετά την υπερβολική δόση ναρκωτικών που πήρε το 2015, σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα, που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Πηγή κεντρικής: khloekardashian