Η Λάουρα Νάργες δείχνει την κοιλίτσα της σήμερα και στέλνει μήνυμα στις απανταχού νέες μαμάδες

Η Λάουρα Νάργες δείχνει την κοιλίτσα της σήμερα και στέλνει μήνυμα στις απανταχού νέες μαμάδες

Η Λάουρα Νάργες που έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 22 Σεπτεμβρίου 2022, δεν ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star αλλά μπήκε στον δικό της στίβο μάχης ξανά.

Update: Μετά το χτεσινό της post με την επιστροφή στο γυμναστήριο και αφού μας έδειξε την κοιλίτσα σήμερα, η Λάουρα έσπευσε να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και όσους της τόνισαν πως τους δίνει κουράγιο.

laoura2.JPG

«Μου λέτε ότι σας δίνω δύναμη, δεν καταλαβαίνετε όμως τι βάλσαμο για την ψυχή μου είναι τα μηνύματά σας. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα! Σας ευχαριστώ πολύ, Let's normalize normal again»!

laoura3.JPG

Στις 22 Σεπτεμβρίου η Λάουρα Νάργες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό της σχέσης της με τον Χρήστο Σαντικάι. Έχοντας ξεκινήσει ήδη να κάνει υγιεινή διατροφή, η νέα μαμά αποφάσισε να επιστρέψει στον δικό της στίβο μάχης, μιας και δεν θα την δούμε να επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor, στο οποίο είχε αφήσει εποχή με τις επιδόσεις της το 2017.

Επιστροφή στην προπόνηση:

Η νέα μαμά έκανε ένα στόρι με τον γυμναστή της, εξηγώντας στους fans της πως επιστρέφει στη μάχη για να φύγουν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Στο ίδιο μέρος η Λάουρα είχε αποκαλύψει έναν χρόνο πριν γεννήσει, τον Σεπτέμβριο του 2021, πώς έχασε 18 ολόκληρα κιλά σε 7 μήνες.

Η Λάουρα άλλωστε, ήθελε πολύ να γίνει μαμά και έχει επικεντρωθεί στον ρόλο της αυτό και δεν την αγχώνει η εικόνα της αυτή τη στιγμή. Όταν είχε κλείσει 40 ημέρες μετά τον τοκετό, είχε ποζάρει δείχνοντας την κοιλίτσα της και είχε δεχτεί αποθεωτικά σχόλια για την αλήθεια που έδειξε στέλνοντας μήνυμα σε κάθε νέα μαμά.

https://www.instagram.com/p/CkYbEyjDnXi

Η Λάουρα Νάργες έδειξε πώς είναι το σώμα της μετά τον τοκετό και τα σχόλια για τα κιλά δεν έλειψαν

«Επιτέλους μια γυναίκα που δείχνει πως είναι το σώμα μετά τη γέννα,γιατί έχουμε τρελαθεί με όλες που σε τρεις μέρες είναι μοντέλα», έγραψε μία από τις 400.000 fans της Λάουρα:.

Η εξομολόγηση για τη μητρότητα:

Η Λάουρα είχε βρεθεί στον έκτο μήνα κύησης στην Ελένη Μενεγάκη και είχε αποκαλύψει την επιθυμία να γίνει μαμά.

«Το θέλαμε πάρα πολύ! Ξέραμε από τον πρώτο μήνα πόσα παιδιά θα κάνουμε και πώς θα τα λέμε. Τα έχουμε προγραμματίσει, αν το θελήσει και ο θεός. Κανονικά, θα ήθελα πέντε παιδιά... Ένα πρωινό, το ένιωθα, κάτι δεν πήγαινε καλά, είχα κάτι πρηξίματα.

Είχα υπερέμεση, δεν ξέρεις πότε θα δεις φως στο τούνελ. Μπορεί να κρατήσει τρεις μήνες, μπορεί πέντε μήνες. Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Είχα απαγορεύσει να μου λένε να κάνω υπομονή. Έχω έναν εξαιρετικό γυναικολόγο, το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός. Περάσαμε δύσκολα αλλά ήταν δίπλα ο Χρήστος, έκλαιγα σαν μωρό», είπε τότε η Λάουρα.

https://www.instagram.com/p/CmzkSu1ByEd

Η απώλεια 18 κιλών:

Η Λάουρα, με την ίδια ακριβώς ομάδα, είχε καταφέρει να χάσει τα κιλά που ήθελε πριν δύο χρόνια.

«-18 κιλά σε 7 μήνες: detox therapy, νέο τρόπο ζωής, διατροφή, πολύ και σκληρή γυμναστική με τον body trainer μου @aggelos_vasiliou (σε σημείο που ζαλίζομαι και θα με λυπηθεί ο coachάρας μου - για 10 δεύτερα βέβαια μόνο), και λίγη βοήθεια και μία τελευταία πινελιά από τον body picasso μου και πλαστικό χειρουργό @andreas_tromaropoulos (αντίο κυτταρίτιδα, μερικές φορές δυστυχώς δεν αρκεί μόνο το «πολύ νερό» αν δεν έχεις τα κατάλληλα γονίδια, η ιατρική με βοήθησε αρκετά και νιώθω οκ με αυτό).

Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι δίπλα μου δεν θα είχα φύγει από τον φαύλο κύκλο που είχα εγκλωβιστεί. Και το ξαναλέω, δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να ικανοποιήσω τις όποιες κακές γλώσσες, αλλά να αισθανθώ καλά με τον εαυτό μου και να αποκτήσω και να ακολουθήσω έναν πιο θετικό τρόπο ζωής. Η αρχή είναι το mind set το οποίο αποκτάς όταν αποβάλλεις το κάθε τι αρνητικό και τους γράφεις απλά στα παλιά σου παπούτσια».

https://www.instagram.com/p/CTRvNQiDzT2