Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανατρεπτική εμφάνιση έξω από το μαιευτήριο στην πρώτη πόζα μετά τη γέννα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανατρεπτική εμφάνιση έξω από το μαιευτήριο στην πρώτη πόζα μετά τη γέννα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε να κάνει τη διαφορά και στο look που επέλεξε για τις πρώτες φωτογραφίες μετά τον ερχομό του γιου της και ήταν super stylish.

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά τον ερχομό του γιου της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε από το μαιευτήριο παρέα με το μωρό και τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στον οποίο και έκανε το μεγαλύτερο δώρο για τη νέα χρονιά και την ονομαστική του γιορτή.

Η ανατρεπτική εμφάνιση με ολόσωμη φόρμα και λευκό πουκάμισο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε λαμπερή όπως πάντα έχοντας επιλέξει μια ολόσωμη φόρμα σε μαλακή ribbed ύφανση, που αγκαλιάζει το σώμα και την κοιλίτσα της μετά τον τοκετό. Από πάνω φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο κουμπωμενο κάτω από το στήθος και άνετα chunky λευκά sneakers.

dina.jpg

Το όλο σύνολο κινήθηκε σε basic αποχρώσεις με τη χακί ολόσωμη φόρμα της να πρωταγωνιστεί, ενώ το λευκό συμπλήρωσε και φώτισε ιδανικά το όλο look που έπρεπε φυσικά να είναι πάνω από όλα άνετο και πρακτικό.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή. Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς.

Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους ήρθε λίγο νωρίτερα. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει.

Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του.

Ήρθαν και οι γονείς μου» ήταν τα πρώτα λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο με τον γυναικολόγο της Παναγιώτη Ψαθά.

Η ανακοίνωση της γέννησης του Σταθοκωστόπουλου junior

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή από τον λογαριασμό της Soula glamorous στο Instagram, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία με βρεφικά παπουτσάκια και έγραψε:

«It's a boy! Το πρώτο αγόρι της χρονιάς γεννήθηκε μόλις! Συγχαρητήρια στη queen Ντίνα μας να της ζήσει».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Στις 8 Σεπτεμβρίου - ανήμερα της Παναγίας της Τσαμπίκας- η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram και με φωτογραφίες που αποκάλυπταν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Μια εγκυμοσύνη που φημολογείτο ολόκληρο το καλοκαίρι με την παρουσιάστρια να ποζάρει πάντα έχοντας καλυμμένη την κοιλιά.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά, ξεχωριστά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν το συνειδητοποιείς, κάθε μέρα που περνάει αναρωτιέμαι αν είμαι έγκυος. Ανακοίνωσα με απλό τρόπο στον Βασίλη ότι είναι έγκυος. Χάρηκε πάρα πολύ. Θέλαμε να κάνουμε παιδί, ήρθε τη σωστή στιγμή.

Είμαι 6 μηνών. Θα κάνουμε ένα πάρτυ για το φύλο του μωρού. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη, αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι γι’ αυτό.

Το μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά θέλω να έχω ολοκληρώσει τις διαδικασίες. Δεν θα απαντήσω αν κάναμε πολιτικό γάμο. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Δεν θα κάνουμε γαμοβάπτιση. Θέλω να γίνουν τα μυστήρια ξεχωριστά», είχε πει η Κωνσταντίνα λίγους μήνες πριν γίνει μανούλα.

Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Το φύλο του μωρού και η ανακοίνωση