Νότης Χριστοδούλου: Γιατί έφυγα απο το "Δέστε τους"

Νότης Χριστοδούλου: Γιατί έφυγα απο το "Δέστε τους"

Τηλεοπτικό άδειασμα του Νότη Χριστοδούλου στην παρέα του "Δέστε τους". Ανακοίνωσε οτι αποχωρεί με μια δήλωση πολύ σκληρή.

Η παρέα του «Δέστε τους» επιστρέφει τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, στον αέρα του Alpha, ωστόσο φέτος η ομάδα της εκπομπής θα είναι μικρότερη μετά την αποχώρηση του νεαρού παρουσιαστή με δηλώσεις σκληρές που έκανε μέσα απο την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο Νότης Χριστοδούλου δεν ανανέωσε τελικά τη συνεργασία του με την εκπομπή και στο πλατό του «Δέστε τους» θα βρίσκονται τη νέα σεζόν μόνο ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου, αφού ο νικητής του πρώτου «Fame Story» δεν πρόκειται να αντικατασταθεί από κάποιον άλλο παρουσιαστή λόγω της οικονομικής στενότητας που υπάσρχει στο κανάλι. Μπουρλότο λοιπόν στην ομάδα του "Δέστε τους" έβαλε μια δήλωση του Νότη Χριστοδούλου στο διαδίκτυο , με την οποία ανακοινώνει την αποχώρησή του με τα εξής λόγια : "Φέτος δεν θα είμαι στην εκπομπή και αυτό ειναι καθαρά προσωπική μου απόφαση! Με κάποια άτομα αδυνατώ να συνεργαστώ!Δεν μπορώ να υποβιβάζω τον εαυτό μου για άλλη μια χρονιά! Τα καλύτερα έρχονται!xx".