Αποκλειστικό: Δε θα είναι η σύζυγος του Χρήστου Φερεντίνου στο πρωινό του ΑΝΤ1

Αποκλειστικό: Δε θα είναι η σύζυγος του Χρήστου Φερεντίνου στο πρωινό του ΑΝΤ1

Και ενώ γνωρίζαμε ότι Νάντια Μπουλέ και Σίσσυ Χρηστίδου "έκλεισαν" και θα είναι στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου, ένα άλλο όνομα έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και αλλάζει τα δεδομένα.

Ο λόγος για την Σοφία Παυλίδου, τη σύζυγο του γνωστού και αγαπημένου παρουσιαστή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Πρωινής Μελέτης" κάποιοι σκέφτηκαν μέσα απο το κανάλι οτι θα είναι το δίδυμο που θα μπορέσει να κοντράρει το άλλο ζευγάρι του Mega.

Η ιδέα φαντάζει ιδανική αλλά πρακτικά για να γίνει κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για άρνηση του Χρήστου Φερεντίνου σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Πρόταση επίσημη δεν έγινε ποτέ αλλά μέσα στις λύσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα ακούστηκε και το όνομα της ηθοποιού που σίγουρα θα ήταν κάτι πολύ ιντριγκαδόρικο αλλά πολύ δύσκολο στην πράξη μιας και δεν θέλει ποτέ ο χαμηλών τόνων παρουσιαστής να εκθέτει την προσωπική του ζωή. Προς το παρόν τα δεδομένα έχουν έτσι όπως τα είχαμε πει και δεν υπάρχει περίπτωση να τεθεί θέμα Σοφίας Παυλίδου στο πρωινό που θα παίρνει σκυτάλη απο τον Γιώργο Παπαδάκη.