Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά και πέταξε την σπόντα της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά και πέταξε την σπόντα της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Κοίτα να δεις πώς το Survivor All Star κατάφερε να κάνει την Ελένη Μενεγάκη να μιλήσει για τη Φαίη Σκορδά και να πετάξει και την σπόντα της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Όλα δείχνουν πως σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την πρώτη οικειοθελή μάλιστα αποχώρηση του Survivor All Star.

Και ενώ κανείς δεν μιλούσε με ονόματα μέχρι χτες, ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη εκείνος που μίλησε για την αποχώρηση της Βρισηίδας, από τη συχνότητα του Mega κι ενώ οι εκπομπές του ΣΚΑΙ μιλούσαν χωρίς ονόματα για την αποχώρηση αυτή.

Το spoiler του Ουγγαρέζου προκάλεσε ταραχές

Την επιτυχία του spoiler αυτού, έσπευσε να τονίσει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία απόρησε για τις πηγές του συνεργάτη της, που ήταν τόσο σίγουρες, ενώ παράλληλα έψαξε να καταλάβει από πού έμαθε ο Δημήτρης το spoiler αυτό.

Και κάπου εκεί η Ελένη αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά, απορώντας αν τελικά είναι αυτή που δίνει τις πληροφορίες στον Ουγγαρέζο από τον ΣΚΑΙ ή αν είναι κάποιος άλλος στην Acun media με τον Ουγγαρέζο να απαντά πως ακόμα και η εκπομπή της Φαίης δεν είχε τις δικές του πληροφορίες, ούτε καν η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που επίσης μεταδίδεται από τον ΣΚΑΙ.

Κάπου εκεί η Ελένη συμφώνησε πως ακόμα κι αν η Φαίη είχε κάποια παραπάνω πληροφορία, θα φρόντιζε να την μεταδώσει στη δική της εκπομπή και δεν θα την έδινε στον Ουγγαρέζο με τον Δημήτρη να εξηγεί πως έχει τις δικές του πηγές.

Ο Ουγγαρέζος πάντως, συνέχισε να επιμένει πως οι πληροφορίες είναι δικές του, με την Ελένη να του επισημαίνει πως μπορεί να κάνει στήλη με το spoiler της ημέρας.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η οικειοθελής αποχώρηση, το πραγματικό πρόβλημα υγείας και τα σχόλια στο Twitter

Φαίη και Δημήτρης και οι φήμες για την τηλεοπτική επανασύνδεση:

Στην ταραγμένη εκείνη περίοδο της συνεργασίας του Ουγγαρέζου με την Ελένη, όταν τον βλέπαμε για μερικά δευτερόλεπτα στον αέρα της εκπομπής στο Mega, η Φαίη όχι μόνο είχε υποστηρίξει τον πρώην συνεργάτη της αλλά οι δυο τους είχαν κάνει και κοινές εμφανίσεις, φουντώνοντας τις φήμες περί συνεργασίας εκ νέους.

«Ήταν το date μου χθες. Δεν το είχαμε κανονίσει αλλά μόλις τον είδα γίναμε date. Να σας πω ότι έγινε μια πολύ ωραία εκδήλωση χθες από το Make a Wish! για τους δημοσιογράφους και ο Δημήτρης είναι από τους ανθρώπους που όποτε του ζητείται είναι εκεί, όπως και η Ντορέττα Παπαδημητρίου και άλλοι άνθρωποι. Είναι μέλος της οικογένειας του Make a Wish», είχε πει πριν μερικές εβδομάδες η Σκορδά για τον Ουγγαρέζο ενώ στα κομμένα πλάνα του Δημήτρη είχε αναφέρει καυστικά:

«Η εκπομπή είναι της Ελένης, και είναι 100 χρόνια της Ελένης σωστά; Και τους συνεργάτες τους επιλέγει η Ελένη από ό,τι γνωρίζουμε. Δεν είναι φορετές από κάποιον και με το ζόρι ανέχεσαι τις επιλογές κάποιου.

Άρα τίμησε και τον Πούμπουρα και τον Ουγγαρέζο με μεταγραφή και είναι και το ψωμί τους. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα 7 δευτερόλεπτα. Μπορεί να μην της ταιριάζει και η χημεία.

Μπορεί ένας άνθρωπος να μην σου ταιριάζει, δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις κάποιες αλλαγές; Σαφώς έχει και το δικαίωμα μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον να κάνει κάποιες αλλαγές με ωραίο τρόπο.

Αυτό το “7 δευτερόλεπτα” δεν το καταλαβαίνω. Έτυχε κάτι; Έπρεπε να πάει στην τουαλέτα; Ήθελε να δείξει κάτι; Κάτι στο μακιγιάζ; Αν έχεις ένα πρόβλημα, λες δεν θέλω να συνεχίσω».

Είναι σαφές πάντως, πως η Ελένη, ό,τι γράφτηκε και ό,τι ειπώθηκε για την ίδια και τον Ουγγαρέζο το έχει διαβάσει!