Βρισηίδα Ανδριώτου: Η οικειοθελής αποχώρηση, το πραγματικό πρόβλημα υγείας και τα σχόλια στο Twitter

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η οικειοθελής αποχώρηση, το πραγματικό πρόβλημα υγείας και τα σχόλια στο Twitter

To 26χρονο μοντέλο φαίνεται πως αποχωρεί από το reality επιβίωσης για να επιστρέψει στο σπίτι που στεγάζει τον έρωτα με τον αγαπημένο της.

Ούτε μία εβδομάδα δεν πρόλαβαν να συμπληρώσουν οι παίκτες του Survivor All Star στον Άγιο Δομίνικο και όπως φαίνεται η παραγωγή μετρά ήδη τις πρώτες απώλειες. Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον το επεισόδιο της Δευτέρας (09/01), με το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ να σημειώνει μέσο όρο πάνω από 30%, ξεπερνώντας σε τέταρτο και το 40%.

Αποχωρεί η Βρισηίδα από το Survivor All Star;

Oλοένα και περισσότερα είναι τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star στο επεισόδιο της Τετάρτης (11/01).

Η αποκάλυψη ήρθε το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», όπου αναφέρθηκε πως μία παίκτρια του Survivor All Star ζήτησε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο λίγες μόλις ώρες μετά από το πρώτο επεισόδιο χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται το όνομά της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν ο πρώτος που κατονόμασε την παίκτρια on air το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ενώ και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέφερε πως είναι η Βρισηίδα αυτή που επιστρέφει στην Αθήνα.

Το πρόβλημα υγείας της Βρισηίδας

Πριν λίγες ώρες ο PR manager, Νεκτάριος Σκαμνάκης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και αποκάλυψε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 26χρονο μοντέλο δεν σχετίζεται με τον αυχένα της αλλά με αρρυθμίες που εμφάνισε, οι οποίες καθιστούν υποχρεωτική την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Το μεγάλο λάθος του Survivor All Star είναι πως άφησε εκτός τον Τριαντάφυλλο

Πάντως στο Twitter το κοινό θεωρεί πως η Βρισηίδα αποχωρεί δικαίως από το ριάλιτι επιβίωσης ενώ όλοι απορούν για το αν θα έχουμε και δεύτερη αποχώρηση.

Αυτός που μένει πίσω είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο αγαπημένος της Βρισηίδας με την οποία ήρθαν κοντά στον προηγούμενο κύκλο του Survivor.

To σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους

Βρισηίδα και Σπύρος είχαν κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ζευγάρι συζούσε στο σπίτι των γονιών του 45χρονου μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο δικό τους σπίτι. Το μοντέλο και ο φαρμακοποιός κατοικούν σήμερα στην περιοχή του Πειραιά, σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα που είδαμε μέσα από το Instagram της Βρισηίδας.

https://www.instagram.com/p/Cmw0yGNDRg6

«Γενικά νομίζω μου αρέσουν οι κουζίνες. Είτε μαγειρεύω, είτε καθαρίζω , είτε απλά φωτογραφίζομαι», έγραψε πριν λίγες εβδομάδες η 26χρονη ποζάροντας στην μοντέρνα κουζίνα του νέου της σπιτιού στην οποία πρωταγωνιστεί το λευκό χρώμα.

Πηγή κεντρικής: vrisiida_andrio