Ο George Clooney παντρεύτηκε!

Ο George Clooney παντρεύτηκε!

Η νύφη είναι από την Νορβηγία και ένα βαρύ μεθύσι την έκανε τη πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο.

Ο George Clooney παντρεύτηκε μια φορά στη ζωή του, το 1989 με την Talia Balsam, και χώρισε το 1993, δηλώνοντας πως δεν θα ξαναπαντρευτεί ποτέ. Μέχρι και σήμερα, η Balsam μπορούσε να περηφανεύεται πως ήταν η μόνη γυναίκα που είχε καταφέρει να φορέσει βέρα στον διαβόητο εργένη. Κάτι που, όμως, δεν ισχύει πλέον, μιας και τον τίτλο αυτό πήρε πρόσφατα μια Νορβηγίδα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία έγινε η δεύτερη γυναίκα του Clooney.

Μην τρελαίνεστε και αφήστε κάτω τα χάπια που ετοιμαζόσασταν να καταπιείτε. Ο Clooney δεν παντρεύτηκε στη πραγματικότητα, αλλά για τις ανάγκες ενός Νορβηγικού διαφημιστικού για την τράπεζα DNB NOR.

Μια γυναίκα ξυπνά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μετά από ένα, απ' ότι φαίνεται, τρελό μεθύσι, βρίσκει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι- κοτρόνα στο δάχτυλό της, ένα νυφικό πεταμένο στη πολυθρόνα και τον George Clooney να την παίρνει αγκαλιά και να της δείχνει σπίτια για να αγοράσουν μαζί. Το μότο της διαφήμισης είναι «Κάποιοι άνθρωποι είναι τυχεροί στη ζωή. Για τους υπόλοιπους από εμάς, η αποταμίευση μπορεί να βοηθήσει».

Δεν θέλουμε να ξέρουμε πόσα λεφτά πήρε από τους Νορβηγούς ο Clooney για αυτή τη διαφήμιση, σίγουρα όμως ξέρει να σατιρίζει τον εαυτό του με τον καλύτερο τρόπο. Και με το αζημίωτο, φυσικά.