Ούτε μία, ούτε δύο άλλα 4 stars πόζαραν με φουσκωμένη κοιλιά στις Χρυσές Σφαίρες 2023

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ούτε μία, ούτε δύο άλλα 4 stars πόζαραν με φουσκωμένη κοιλιά στις Χρυσές Σφαίρες 2023

Φορώντας κομψές δημιουργίες, οι μέλλουσες μαμάδες πόζαραν με αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί του λαμπερού θεσμού.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/01) οι Χρυσές Σφαίρες 2023, η πρώτη μεγάλη τελετή βράβευσης για τη νέα χρονιά. Αρκετοί stars έδωσαν το παρών στο event και εντυπωσίασαν με τα looks που επέλεξαν αποκλειστικά για τη λαμπερή βραδιά.

Αίσθηση έκανε ο αριθμός των stars που περιμένουν από μέρα σε μέρα τον πελαργό, με 4 ηθοποιούς να φωτογραφίζονται στο γκρι χαλί, δείχνοντάς μας την φουσκωμένη τους κοιλίτσα.

Οι 4 εγκυμονούσες που έδωσαν το παρών στις Χρυσές Σφαίρες 2023

1) Kaley Cuoco

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Kaley Cuoco και ο σύντροφός της, Tom Pelphrey αφού σύντομα θα γίνουν γονείς. H 37χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο πως θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, αποκτώντας κοριτσάκι.

Η ίδια μοιράστηκε τα ευχάριστα ποστάροντας μια φωτογραφία στην οποία έγραψε: «Το κοριτσάκι Pelphrey έρχεται το 2023, νιώθω παραπάνω από ευλογημένη».

Η σταρ του «Τhe Big Bang Theory» μοιράστηκε φωτογραφίες της με τον σύντροφό της, γράφοντας: «Σε αγαπώ Tom Pelphrey».

https://www.instagram.com/p/CjlnNuMvQkV

To ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση χθες στις Χρυσές Σφαίρες με την ηθοποιό να φορά ένα maxi φόρεμα σε μωβ χρώμα ενώ ο σύντροφός της επέλεξε ένα λευκό σμόκιν.

2) Claire Danes

Η Claire Danes κυοφορεί το τρίτο της παιδί με τον σύζυγό της, Hugh Dancy. Η 43χρονη ηθοποιός έχει αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά, τον 10χρονο Cyrus Michael Christopher και τον 4χρονο Rowan.

Tο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και παραμένει ερωτευμένο μέχρι και σήμερα. Στο παρελθόν η 43χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει για την χαρά της μητρότητας δηλώνοντας: «Σύντομα θα αποσυρθώ για λίγο και απλά θα είμαι έγκυος κάτι για το οποίο ανυπομονώ».

80th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Η εγκυμονούσα σταρ έλαμψε στο event επιλέγοντας μια λευκή δημιουργία Giambattista Valli.

Χρυσές Σφαίρες 2023: Οι νικητές του σινεμά και της τηλεόρασης σε μια άβολη (αλλά δίκαιη) τελετή

3) Hilary Swank

Η Hilary Swank ήταν μία από τις παρουσίες που μαγνήτισαν τα φωτογραφικά φλας στις Χρυσές Σφαίρες. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κυοφορώντας δίδυμα.

80th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

H 48χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε τον Οκτώβριο στην εκπομπή «Live with Kelly and Ryan» δηλώνοντας για την εγκυμοσύνη της: «Αισθάνομαι υπέροχα αυτήν τη στιγμή, ακόμα και με την ώρα. Ξέρετε, είμαι σε ώρα Ειρηνικού, οπότε είμαι λίγο ζαλισμένη με αυτό. Αλλά αισθάνομαι καλά τώρα».

https://www.instagram.com/p/CjVdeA8AEsd

«Eίναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το επόμενο που θα κάνω είναι να γίνω μαμά. Και όχι μόνο ενός, αλλά δύο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τόσο ωραίο που μπορώ να μιλάω γι’ αυτό και να το μοιράζομαι», δήλωσε η Swank στο Good Morning America.

4) Abby Elliott

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ εμφανίστηκε η Αbby Elliott στις Χρυσές Σφαίρες 2023, φορώντας μια πορτοκαλί δημιουργία Pamella Roland. H διάσημη ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και λάμπει από χαρά.

80th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Elliot ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά.

eliott2.jpg

Πριν από δύο χρόνια, η ηθοποιός μίλησε δημόσια για τον αγώνα τη να γίνει μητέρα, αναφέροντας πως έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση για να μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Πηγή κεντρικής: apimages.com