Survivor All Star: Μια ατάκα του Μισθοφόρου για την προσωπική του ζωή έγινε viral στο Twitter

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, κατάφερε να μας χαρίσει την ατάκα της βραδιάς στο συμβούλιο του νησιού.

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις, ο πρώτος All Star Survivor που αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος.

Αποχώρηση, πείνα και δάκρυα

«Το αποτέλεσμα ήταν από την αρχή στο μυαλό μου προκαθορισμένο. Χαίρομαι για τον φίλο μου Κώστα Παπαδόπουλου, γιατί το θέλει πιο πολύ από μένα. Συγκινούμε που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Άλλος ένας κύκλος κλείνει, μικρός αυτή τη φορά», είπε ο Κονδυλάτος.

Στο επίπεδο του παιχνιδιού, οι Μαχητές έχασαν το έπαθλο φαγητού, την απολαυστική μερίδα ρυζιού και τα έξτρα δύο κιλά ρύζι για την καλύβα και έφυγαν ξανά νηστικοί για την παραλία τους με την Μαριαλένα Ρουμελιώτου να ξεσπά σε κλάματα από την εξέλιξη του παιχνιδιού και από τα απανωτά run με αποτέλεσμα να κάψει θερμίδες τις οποίες όπως τόνισε η ίδια δεν θα ξαναπάρει.

«Ψυχικά αποθέματα υπάρχουν στους Μαχητές, το έχουμε ξαναζήσει όλοι το παιχνίδι και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι απλά σε πιάνει το παράπονο μετά το τέλος του αγώνα.

Τρέχεις τόσα run, καταναλώνεις τόσες θερμίδες και δεν θα τις αναπληρώσεις ποτέ. Και εγώ σκέφτομαι το μετά, δεν σκέφτομαι το τώρα γιατί τώρα δεν νιώθω ότι πεινάω. αλλά όσο περνάνε οι μέρες θα πέφτει ο ένας μετά τον άλλον. Αυτό σκέφτομαι», είπε η Μαριαλένα εμφανώς στεναχωρημένη.

Πάντως, το μεγάλο σόου και οι ατάκες τις βραδιές ανήκουν στον Μισθοφόρο, τον Πειρατή του 2017, που ξέρει να παίζει το τηλεοπτικό παιχνίδι του Survivor καλύτερα από κάθε άλλο.

Αναγνωστόπουλος, η ψυχή του συμβουλίου

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, έδωσε ρεσιτάλ από ατάκες στο συμβούλιο που εξελίσσεται στην αγαπημένη μας στιγμή στο Survivor All Star.

Η ερώτηση- φωτιά του Γιώργου Λιανού, αφορούσε στην αποχώρηση της Βρισηίδας και ο παρουσιαστής ήθελε να μάθει τι θα έκαναν στην περίπτωση που θα αποχωρούσε το ταίρι τους. Ο Λιανός επιμελώς άφησε εκτός απαντήσεων Βαλαβάνη και Βασάλο με τον Αναγνωστόπουλο να λέει χαρακτηριστικά:

«Κώστα θα αποχωρούσες αν σου το ζητούσε η σχέση σου».

«Γιώργο εγώ έχω καιρό να έχω γυναίκα, οπότε δεν ξέρω».

Αυτό είπε αρχικά ο Μισθοφόρος ενώ έπειτα εξήγησε πως θα ακολουθούσε κι αυτός το ταίρι του με τον Σπύρο Μαρτίκα να απαντά:

«Πολύ ωραία ακούγονται όλα, το σκέφτηκα πολλές φορές να φύγω μαζί με την Βρισηίδα. Δεν υπάρχει επικίνδυνο σημείο, απλά η μαμά της πήγε στο νοσοκομείο. Κρίνατε όλοι την κίνηση, εδώ ήμασταν και ακούσαμε τι ειπώθηκε. Από την άλλη, με την αποχώρηση της Βρισηίδας, εκμυστηρεύτηκα σε όλους, ότι έχω δεσμευτεί σε πολύ κόσμο, με εμπιστεύτηκαν άνθρωποι, ο λόγος και ο σκοπός μου είναι ιερός. Ξέρω πως η Βρισηίδα θα με στηρίξει και θα τρέξει να με βρει μόλις βγω».

Το Twitter πάντως δόξασε τον Πειρατή, θυμήθηκε στιγμές του 2017 και στήριξε Μισθοφόρο, ο οποίος δεν δίστασε να ρίξει τη σπόντα του και στον Κωνσταντίνο Βασάλο τονίζοντας:

«Σήμερα που ξύπνησα η ψυχολογία μου ήταν πεσμένη γιατί δεν είμαι αυτός που θέλω στους στίβους μάχης. Χαίρομαι όμως, που κάποια παιδιά που δεν ήξερα πριν, ήρθαν και μου κράτησαν το χέρι και με βοήθησαν ψυχολογικά.

Από την άλλη είδα και άλλους ανθρώπους με τους οποίους έχω ζήσει πολλά πράγματα και δεν με ρώτησαν καν τι έχω. Αυτό ίσως με στενοχώρησε λίγο παραπάνω.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μπορούσε να έρθει λίγο κοντά μου να με συνεφέρει, γιατί μπορεί να έχουμε τσακωθεί, αλλά συνήθως με τα οικεία σου πρόσωπα τσακώνεσαι, δεν μιλάς, αλλά όταν βλέπεις τον άλλο στα down του δεν λέω να με νταντέψει, αλλά μπορείς να έρθεις να μου ρίξεις μια σφαλιάρα, ένα χαστούκι, να με ξυπνήσεις. Εγώ αυτό βλέπω, αυτό νιώθω, αυτό λέω».

Η μόνη γνωστή σχέση του Μισθοφόρου μετά το 2017 ήταν με τη Γωγώ Φαρμάκη, την αδερφή της Όλγας Φαρμάκη με την οποία ο Ααναγνωστόπουλος είχε ποζάρει μαζί σε πολλές εξορμήσεις.

Γωγώ και Κώστας ήταν ζευγάρι το 2020, κάνοντας τότε κολλητή παρέα με το έτερο ζευγάρι του Survivor, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στα γενέθλια της οποίας το 2021 είχαν κάνει ένα τρυφερό στόρι μαζί.

Γωγώ Φαρμάκη: Η τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου - «Μισθοφόρου»

Οι κλίκες του Survivor All Star με τους στρατηγούς, τους influencers και τους πραγματικούς μαχητές

To Τwitter πάντως, είδες στο πρόσωπο του Πειρατή, τον επόμενο Bachelor! Ιδέες μπήκαν, αν θυμηθούμε πως ο Αλέξης Παππάς αμέσως μετά το Survivor 2021 βρέθηκε στο Bachelor του Alpha.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης