Όχι μόνο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! 5 σχέσεις που έχουν χρεώσει στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Όχι μόνο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! 5 σχέσεις που έχουν χρεώσει στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το reality επιβίωσης έχει επιστρέψει στους δέκτες μας και οι τηλεθεατές ασχολούνται με τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή του γνωστού γυμναστή.

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor All Star απόλαυσαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (10/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι δύο αντίπαλες ομάδες πάλεψαν σκληρά για την απόκτηση της ασυλίας με τους Διάσημους να αναδεικνύονται νικητές και τους Μαχητές να αναγκάζονται να στείλουν 2 ακόμη παίκτες στον τάκο.

Η οικειοθελής αποχώρηση της Βρησηίδας Ανδριώτου ανάγκασε τους παίκτες να ψηφίσουν ξανά για να επιλέξουν ποιος θα ετοιμάσει τις αποσκευές του για την Αθήνα.

Μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Τις τελευταίες ώρες πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως μία παίκτρια του «Survivor All Star» θα αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο. Τα δύο ονόματα που ακούστηκαν ήταν εκείνα της Κατερίνας Δαλάκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Σύμφωνα ωστόσο με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτή που θα αποχωρήσει αναγκαστικά από το reality επιβίωσης, είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου για λόγους υγείας αφού εμφάνισε αρρυθμίες.

Το μεγάλο λάθος του Survivor All Star είναι πως άφησε εκτός τον Τριαντάφυλλο

Οι «σχέσεις» του Κωνσταντίνου Βασάλου είναι το no1 θέμα συζήτησης

Παρά τα ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το Survivor All Star οι τηλεθεατές δεν έχουν για την ώρα εντυπωσιαστεί με τo περιεχόμενο του φετινού τηλεοπτικού project.

Ένα από τα θέματα που σχολιάζεται έντονα στα social media είναι το πώς θα εξελιχθεί η σχέση Βασάλου-Βαλαβάνη οι οποίοι φέρονται να έχουν χωρίσει. Η επιστροφή του personal trainer στον Άγιο Δομίνικο πυροδότησε διάφορες φήμες για την προσωπική του ζωή, «χρεώνοντάς» του μια ακόμη νέα σύντροφο. Ας θυμηθούμε όμως 5 γυναίκες που φημολογούταν ότι έχουν έρθει κοντά με τον γνωστό personal trainer.

1) Όλγα Ντάλλα

Μια φωτογραφία της Όλγας Ντάλλα από νυχτερινό μαγαζί στον Βόλο ήταν αρκετή για να φουντώσουν οι φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η φιναλίστ του GNTM φέρεται να πέρασε ένα Σαββατοκύριακο με τον γυμναστή στον Βόλο προτού εκείνος αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

vasalos_ntalla.jpg

Πριν λίγα 24ωρα το μοντέλο δημοσίευσε μερικά Instagram stories στα οποία ανέφερε ότι παρακολουθεί το reality επιβίωσης τρώγοντας πίτσα.

ntalla.jpg

2) Κατερίνα Δαλάκα

Το καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στην Χαλκιδική, όπου είχε μια τυχαία συνάντηση με την Κατερίνα Δαλάκα στην παραλία. Οι δυο τους συνομίλησαν και αντάλλαξαν τα νέα τους, με την συνάντησή τους να πυροδοτεί τις φήμες για τη μεταξύ του σχέση.

Τα δημοσιεύματα δεν είχαν καμία απολύτως βάση μιας και εκείνη την περίοδο Βαλαβάνη-Βασάλος απολάμβαναν κοινές διακοπές.

3) Σοφιάννα Αβραμάκη

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ήταν καλεσμένη την Δευτέρα (9/01) η Σοφιάννα Αβραμάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Με αφορμή την χθεσινή πρεμιέρα του Survivor All Star οι πρώην παίκτες σχολίασαν το reality επιβίωσης ενώ η Σοφιάννα Αβραμάκη ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

«Είναι υπεύθυνη Βασάλου, γραφείο Τύπου», σχολίασε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ενώ με την σειρά της η Σοφιάννα Αβραμάκη είπε: «Εγώ φεύγω, όλα για την τηλεόραση δηλαδή;».

«Δεν μας νοιάζει η προσωπική ζωή της κοπέλας. Σου λείπει τώρα που έχει φύγει; Να σου πω και κάτι; Χρεώνουν βρε παιδί μου, κάνουν διάφορα. Σου έχουν χρεώσει έναν πολύ όμορφο άνδρα. Εννοώ δεν έχει σημασία να το πουλήσεις κι άμα δεν είστε και μαζί, σε κάποιον που σου αρέσει εννοώ. Να πεις: Εμένα πρώην μου ήταν ο Βασάλος. Θέλω να κάθεσαι ήσυχα», είπε με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς.

4) Χριστίνα Κολέτσα

Η Χριστίνα Κολέτσα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος συμμετείχαν φέτος στο «Asian Express». Ολοένα και περισσότερες φήμες τότε ήθελαν τους 2 παίκτες να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε πρόσφατα στο «Πάμε Δανάη» και έβαλε τέλος στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον γνωστό γυμναστή.

«Πραγματικά δεν πιστεύω πως πίστεψε κάποιος τις φήμες για ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Βασάλος είναι πολύ ωραίος άντρας και ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συμβαίνει τώρα στην προσωπική του ζωή, αλλά και λόγω του ότι εγώ είμαι μόνη, ίσως γι’ αυτό συνέβη όλο αυτό. Είναι πολύ καλά παιδιά ο Βασάλος και ο Fipster», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η Χριστίνα Κολέτσα τόνισε πως μέχρι σήμερα τα media της έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις που δεν ίσχυαν.

5) Βρισηίδα Ανδριώτου

Πίσω στο 2018 η Βρισηίδα Ανδριώτου φερόταν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Βαλαβάνη-Βασάλου.

Σε δηλώσεις της στο «Happy Day» το μοντέλο τόνισε:

«Όταν διάβασα τα εν λόγω δημοσιεύματα γέλασα και σοκαρίστηκα. Την απάντησή μου θα την πάρετε σε λίγες μέρες, όπως και την απάντηση των παιδιών. Έχω κινηθεί ήδη νομικά».

O Τριαντάφυλλος υποστηρίζει πως Βαλαβάνη-Βασάλος δεν χώρισαν ποτέ

Στα σχόλια του Νίκου Μπάρτζη αναφέρθηκε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή «Πρωινό μας» λίγα 24ωρα μετά την πρεμιέρα του Survivor All Star.

«Ο Μπάρτζης είπε όσα είπε για πλάκα για τους φίλους του κι εγώ αυτά που ανέβασα (στο Ιnstagram) τα ανέβασα για τους φίλους μου, δεν έχει μόνο αυτός φίλους», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Και συμπλήρωσε: «Όταν λένε κάτι για μένα, λέτε ότι μου τα λένε για πλάκα, δεν έχω βρει κάποιον σύμμαχο, οπότε για πλάκα κι εγώ… Καμία σχέση, με τον Νίκο μιλάμε συνέχεια (πριν το Survivor) είναι σαν να πεταχτεί ο Σάκης Κατσούλης να πει κάτι κακό για μένα, που εκεί εντάξει θα είναι η αποθέωση του αιώνα».

Για την επιστροφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου στον Άγιο Δομίνικο ο Τριαντάφυλλος σχολίασε όσα γράφονται για τον χωρισμό τους.

«Καλό ζευγάρι, αγαπημένο ζευγάρι που δεν θα χωρίσει ποτέ! Ο γάμος θα γίνει σύντομα, ε τι άλλο να πω, εντάξει…», είπε on camera ο Τριαντάφυλλος.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν θεωρεί πως ο χωρισμός Βασάλου-Βαλαβάνη είναι ψεύτικος ο 45χρονο ανέφερε: «Εννοείται αυτό. Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή ο Βασάλος θα κάνει κάτι και θα σώσει την Ευρυδίκη ή η Ευρυδίκη τον Βασάλο και θα πουν ότι ο έρωτας τους έγινε ξανά και τα λοιπά. Έδωσα ιδέα τώρα στον ΣΚΑΪ».

Πηγή κεντρικής: costavasaloshdfan