Η Βρισηίδα αποχώρησε από το Survivor All Star αλλά το Twitter «βλέπει» σχέδιο Μαρτίκα πίσω από αυτό

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βρισηίδα αποχώρησε από το Survivor All Star αλλά το Twitter «βλέπει» σχέδιο Μαρτίκα πίσω από αυτό

Ο τρίτος πυρηνικός πόλεμος του Μισθοφόρου, υποψήφιοι έκπληξη προς αποχώρηση και μία πολύ κακή επίδοση από την Ευριδίκη Βαλαβάνη η οποία σχολιάστηκε από το Twitter. 

Λασπομαχία για την τρίτη ασυλία έκαναν οι Survivors All Star αλλά το θρίλερ παίχτηκε τελικά στο συμβούλιο του νησιού. Η Βρισηίδα έπεισε τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν, αλλά όταν βγήκε προτεινόμενη, αποφάσισε να αποχωρήσει, λόγω σωματικής και ψυχολογικής εξάντλησης.

Το Twitter «μυρίστηκε» σχέδιο του αγαπημένου της Σπύρου Μαρτίκα πίσω από τη ενέργειά της.

Οι χρήστες των social, είχαν μία ακόμη απορία: Γιατί είναι τόσο κακή παίκτρια φέτος η Ευριδίκη Βαλαβάνη;

https://www.instagram.com/p/CfcKmV6rrqT

Ο τρίτος πυρηνικός πόλεμος του Μισθοφόρου

Οι Survivors All Star από την αρχή του επεισοδίου και στις δύο ομάδες, είχαν ένα ζήτημα με το ποιον θα ψηφίσουν σε περίπτωση που έχαναν. Δεν έχουν ακόμη δημιουργηθεί σοβαρά ζητήματα και κόντρες, ενώ αρκετοί από τους πιο παλαιούς παίκτες είναι αρκετά σιωπηλοί, λόγω στρατηγικής, μπερδεύοντας τους υπόλοιπους.

Το challenge ήταν μεγάλο γιατί οι χαμένοι θα έπρεπε να προτείνουν δύο συμπαίκτες τους για αποχώρηση. Και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός μας Μισθοφόρος για να τονίσει την κρισιμότητα του αγώνα, είπε την ατάκα της χρονιάς:

Οι Μπλέ έχασαν τελικά και όλοι από τις δηλώσεις τους «φωτογράφισαν» τον Τάκη Καραγκούνια ως τον πρώτο που θα έδιναν ως υποψήφιο.

Τους είχε δώσει αφορμή όταν έβρισε και έκανε χειρονομία προς την Ασημίνα της αντίπαλης ομάδας. Αν και ζήτησε συγγνώμη, είχε ήδη δημιουργήσει ξανά τη γνωστή του φασαρία.

https://www.instagram.com/p/CnP9VhnpGHD

Αλλά ο «professor» Σπύρος Μαρτίκας είχε σωστά διαισθανθεί πως η αγαπημένη του σύντροφος Βρισηίδα, θα γινόταν το εύκολο θύμα της ομάδας της και θα την φήφιζαν. Παρόλο που αγωνιστικά ήταν πολύ καλή.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η οικειοθελής αποχώρηση, το πραγματικό πρόβλημα υγείας και τα σχόλια στο Twitter

Και οι συμπαίκτες της, την ψήφισαν τελικά, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, εκείνη τους το είχε ζητήσει. Με δάκρυα στα μάτια αποφάσισε πως ήθελε πια να αποχωρήσει από το παιχνίδι, γιατί δεν άντεχε σωματικά και ψυχικά, λέγοντας πως το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Και αφού χαιρέτησε τους έκπληκτους συμπαίκτες, φίλησε και τον αγαπημένο της και του είπε ατάκα - φωτιά:

«Μην αργήσεις να έρθεις». Και δίκαια κάποιοι στο Twitter αναρωτήθηκαν: Μήπως όλο αυτό ήταν σχέδιο Μαρτίκα για να πάνε μεν στο Survivor αλλά να παραμείνουν για λίγο;

Τελικά υποψήφιοι μετά την αποχώρησή της έγιναν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Οι οποίοι μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο διεκδικούν την ψήφο του κοινού.

Πού χάθηκε η παλιά Βαλαβάνη;

Το κοινό στο Twitter δίκαια και χθες, απόρησε με τις κακές επιδόσεις κάποιων παικτών. Σχίζας, Κατσούλης και Μαρτίκας καταφέρνουν μέχρι στιγμής να φέρνουν νίκες, η Δαλάκα ανέκαμψε ενώ ακόμη και ο Στέλιος Χανταμπάκης, φαίνεται πως είναι αποτελεσματικός. Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε το σχετικό τρολάρισμα, πως οι δυο τους είναι εκείνοι που έχουν και τα περισσότερα κιλά από όλους.

mpartzis.JPG

Ο Βασάλος ζορίστηκε αρκετά για να κερδίσει σε ένα κρίσιμο σημείο, αλλά εκείνη που πραγματικά δεν αναγνωρίζουμε είναι η Ευριδίκη Βαλαβάνη. Αφενός ακόμη και όταν μιλά είναι πάντα τρακαρισμένη, αφετέρου στα αγωνίσματα, είναι κάκιστη και αργή. Τι απέγιναν οι προπονήσεις που βλέπαμε στο Instagram; Α, ήταν μόνο για το Instagram.

Οι χρήστες του Twitter τα έβαλαν μαζί της και δίκαια. Βαλαβάνη ντεν μπουρεί, που θα έλεγε και ο Acun.