Η Monika έγινε ξανά μητέρα - Το φύλο του μωρού και η ζωή στο πλευρό του Σταύρου Ξενίδη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Monika έγινε ξανά μητέρα - Το φύλο του μωρού και η ζωή στο πλευρό του Σταύρου Ξενίδη

Η 37χρονη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Σταύρο Ξενίδη.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μόνικα Χριστοδούλου (Monika) καθώς έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία είναι μια από τους επτά υποψήφιους που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας μας στην φετινή Eurovision, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Monika έγινε μητέρα για δεύτερη φορά

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε σήμερα το πρωί η Ελένη Χατζίδου μέσα από την εκπομπή «Βreakfast @Star».

«Παιδιά έχουμε γεννητούρια, έσκασε τώρα. Η αγαπημένη μας Monika έγινε για δεύτερη φορά μανούλα την Πέμπτη που μας πέρασε. Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι 3,5 κιλά. Είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Έχει ήδη ένα κοριτσάκι, τη Μελίνα. Να χαίρεστε το αγοράκι σας, να σας ζήσει», είπε η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/Ba1qOW_liDP

Η Monika είναι έγκυος στο δεύτερο μωρό της: Η συμμετοχή στο Netflix, η Eurovision 2023 & το νέο βήμα

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Σταύρος Ξενίδης κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια τους βλέπουμε σε κοσμικές εμφανίσεις. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχει ήδη μια 5χρονη κόρη, την Μελίνα.

https://www.instagram.com/p/B01k_JuIGCx

H αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε καταφέρει να κρατήσει την δεύτερη εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν λίγες εβδομάδες η 37χρονη αποκάλυψε το «μυστικό» της στην Ανθή Μιμηγιάννη και το Queen.gr δηλώνοντας:

«Δεν ανήκω σε εκείνους που πιστεύουν ότι όταν γίνεσαι γονιός αλλάζεις ως άνθρωπος, ούτε πως η ζωή σου τελειώνει όταν κάνεις παιδί. Αντίθετα, θεωρώ πως τότε αρχίζει. Έχω γίνει σίγουρα πιο υπεύθυνη. Μαθαίνω καθημερινά κάτι καινούργιο. Παίρνω τη Μελίνα παντού, ακόμη και στο στούντιο όταν δουλεύω. Παρατηρεί τα πάντα. Μαθαίνει και μαθαίνω. Την αντιμετωπίζω σαν να είναι μεγάλη. Παλαιότερα έτρεχα να τα προλάβω όλα. Τώρα επιθυμώ να έχω μια ήρεμη καθημερινότητα και να απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Η μητρότητα άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο και νιώθω ευλογημένη που σε λίγες ημέρες θα υποδεχθούμε τον γιο μας. Και σε αυτή την εγκυμοσύνη, όπως και στην πρώτη, έπρεπε να προσέχω πολύ».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες της τραγουδίστριας.

H συμμετοχή στη Eurovision 2023

H Monika είναι μία από τις 7 υποψηφιότητες για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2023 που θα γίνει στο Liverpool τον Μάιο. Η επιλογή της ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision 2023 θα αποφασισθεί από επταμελή καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ υπό την προεδρία του συνθέτη, Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Οι 7 υποψηφιότητες διαμορφώνονται ως εξής:

1) Leon of Athens

2) Evangelia

3) Klavdia

4) Μελίσσα Μαντζούκη

5) Victor Vernicos

6) Μαρία Μαραγκού – Αντωνία Καούρη

7) Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου

«Η Eurovision είναι μια μεγάλη γιορτή της μουσικής και εγώ ένας άνθρωπος που δεν τα πάω καλά με λέξεις όπως «ποτέ» ή «πάντα». Θα μπορούσε λοιπόν, να είναι ένα πιθανό σενάριο για το οποίο θα ήμουν πολύ περήφανη και χαρούμενη», δήλωσε η 37χρονη στην Ανθή Μιμηγιάννη και το Queen.gr

Πηγή κεντρικής: monika_music