Τώρα που μπήκε ξανά στο Survivor θυμήθηκαν όλοι πόσο «κακός» είναι ο Βασάλος;

Τώρα που μπήκε ξανά στο Survivor θυμήθηκαν όλοι πόσο «κακός» είναι ο Βασάλος;

Κακά τα ψέματα. Μπορεί αγωνιστικά ο Βασάλος να μην είναι ακόμα στην καλύτερή του φάση στο Survivor All Star, αλλά στο συμβούλιο του νησιού πήρε πάνω του το τηλεοπτικό μαναφούκι με τον Μαρτίκα και πρόσφερε θέαμα.

«Ο Βασάλος έμαθε πολύ καλή τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια. Τα λέει, τα πουλάει», είπε πριν μερικά εικοσιτετράωρα η Μπέττυ Μαγγίρα για να συνεχίσει λίγο μετά το Mini κράξιμο στον παίκτη του Survivor All Star για την πορεία του από το Survivor του 2017 στην τηλεόραση.

«Έχει πει βέβαια ατακούλες ο Βασάλος. Σε μένα που είχα πάει καλεσμένη στη Σίσσυ είχε πει κορυφαία ατάκα. Με παίνευε ρε παιδί μου η Σίσσυ και πετάγεται ο Βασάλος και λέει: ε τότε γιατί δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση; Πώς δεν του είπα: γιατί τις παίρνετε εσείς αγόρι μου που βγαίνετε απ’ τα ριάλιτι! Εμείς εδώ κοψοχρονιά τόσα χρόνια με τον σταυρό στο χέρι».

Το πάνελ της Μαγγίρα έσπευσε να κράξει την πορεία του Βασάλου στην τηλεόραση και δεν ήταν η μόνη εκπομπή που τώρα που ο Βασάλος είναι χωρίς κινητό στον Άγιο Δομίνικο θυμήθηκαν περσινά, ξινά σταφύλια.

Τελικά, έμαθε ο Βασάλος να κάνει τηλεόραση; Η πορεία του στο πλευρό της Χρηστίδου αυτό απέδειξε.

Ο Βασάλος ποτέ δεν το έπαιξε παρουσιαστής, την στήλη του όμως για τις εξελίξεις σε κάθε Survivor, την υπηρετούσε στο πλευρό της Σίσσυς με αξιοπρέπεια και πολλά αποκλειστικά για το παιχνίδι.

Και αποφάσισε μόνος του να αποχωρήσει από την εκπομπή, σε καλό κλίμα μετά από τέσσερα χρόνια για να κυνηγήσει το όνειρο του Asia Express με τη Χρηστίδου να αφιερώνει ένα ποστ σε εκείνον και να γράφει:

https://www.instagram.com/p/CdBMcvFoe1s

«Ξέρω πως δεν θα δε χάσω, αλλά θα μου λείψεις. Σήκωσέ το, το καλό που σε θέλω. Νικητής» και με τον Κωνσταντίνο να απαντά:

Και πήγε Asia Express και το σήκωσε και ήταν ο αγαπημένος του κοινού:

Δεν είναι τυχαίο πως το εγχείρημα του Asia Express, εν μέρει το έσωσε τηλεοπτικά το δίδυμο που κέρδισε, ο Κωνσταντίνος με τον Fipsterr.

O Βασάλος δεν αρνήθηκε ποτέ το τηλεοπτικό του ξεκίνημα, δεν το έπαιξε αφ' υψηλού όταν τον αποκάλεσαν επαγγελματία παίκτη ριάλιτι και σίγουρα υπήρξαν κι άλλοι παίκτες ριάλιτι που δεν είχαν ούτε την επιτυχία, ούτε και τη διάρκειά του στο γυαλί (θυμήσου το τηλεοπτικό πέρασμα του Ηλιά Γκότση από το Μεσημέρι Yes).

Μέχρι στιγμής, πάντως, στο Survivor All Star, χωρίς να πουλήσει ούτε στο ελάχιστο το ειδύλλιο και τον χωρισμό με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είναι ο σταρ του Survivor.

Ναι ο Βασάλος έμαθε να κάνει τηλεόραση και να μην φοβάται να χαρίσει την ατάκα του στο συμβούλιο του νησιού, στο ξεκίνημα των αγωνισμάτων και να βάλει ακόμα και τον ρήτορα Μαρτίκα και το σχέδιο του σε πάγο.

Κι ακόμα και τώρα, που φημολογείται η είσοδος και επιστροφή της Σοφιάνας Αβραμάκη στο ριάλιτι επιβίωσης, πάλι το όνομα του Βασάλου ακούγεται για τον ρόλο που θα παίξει στη συμβίωσή τους.

Και τα πλάνα από την παραλία και τα memes και τα σχόλια στο Twitter που αφορούν στο Survivor All Star, πάλι #βασαλο γράφουν γιατί απλά πουλάει!

FmD-x4XX0BAY0MQ.jpg

Ναι, ο Βασάλος δεν είναι το παιδάκι του 2017 το ψευτοφουσκωτούλι όπως τον αποκάλεσε ο Τριαντάφυλλος, έμαθε όμως όχι μόνο τηλεόραση αλλά και μάρκετινγκ τα έξι αυτά χρόνια και ξέρει να πουλάει τον εαυτό του, με χιούμορ και χωρίς να τον ξεπουλάει!

vasalos.jpg

Πάρε και 10 tweets που δείχνουν πως ο Βασάλος έχει κοινό και πάει καρφί για τελικό!