«Φώναζε και μιλούσε μόνη της»- Η έκρηξη θυμού της Britney Spears σε έξοδο με τον σύζυγό της

H τραγουδίστρια και ο Sam Asghari βγήκαν για φαγητό όμως τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή, με τον 28χρονο να αποχωρεί.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να είναι η Britney Spears τις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο η 41χρονη βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση σε γνωστό κατάστημα του Los Angeles. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (13/01) όταν η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της επισκέφθηκαν πολυτελές εστιατόριο για να δειπνήσουν.

Η Britney Spears έγινε «πυρ και μανία»- Τι συνέβη

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο ΤΜΖ πως η διάσημη καλλιτέχνης και ο σύζυγός της, Sam Asghari εμφανίστηκαν με έναν σωματοφύλακα στο εστιατόριο JOEY στο Woodland Hills, το οποίο ήταν γεμάτο με κόσμο, οι οποίοι την αναγνώρισαν αμέσως.

H κίνηση της Britney Spears δείχνει πόσο πολύ θέλει να συμφιλιωθεί με τους γιους της

Οι θαμώνες απαθανάτισαν την pop star με τα κινητά τους τηλέφωνα εν αγνοία της, γεγονός που έκανε την Spears έξαλλη. Η 41χρονη τσαντίστηκε και τα πράγματα πήραν γρήγορα ακραία τροπή, με τον σύζυγό της να αποχωρεί από το εστιατόριο.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι η Britney έγινε «μανιακή», φωνάζοντας και λέγοντας ασυναρτησίες. Ο Sam Asghari φέρεται να σηκώθηκε απότομα και να αποχώρησε από το σημείο. Λίγα λεπτά αργότερα η τραγουδίστρια σηκώθηκε και έφυγε από το εστιατόριο με τον σωματοφύλακά της, ο οποίος σύντομα επέστρεψε για να πληρώσει τον λογαριασμό. Στο βίντεο που εξασφάλισε το TMZ η Βρετανίδα καλλιτέχνης κάθεται μόνη στο τραπέζι και μιλά.

Ο παραμυθένιος γάμος και η εισβολή του πρώην της τραγουδίστριας

Η 40χρονη pop star επέλεξε ένα παραμυθένιο σκηνικό για τον γάμο της και μια εντυπωσιακή άμαξα βρισκόταν από νωρίς στο χώρο. Στην γαμήλια τελετή έδωσαν το παρών 100 καλεσμένοι ανάμεσά τους οι: Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace, ο δικηγόρος της Mathew Rosengart αλλά και οι χορευτές της. ο αδελφός της Britney, Bryan ήταν το μόνο άτομο που καλέστηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή ο πρώην σύζυγος της Britney Spears μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου.

Ο Jason Alexander προσπάθησε να χαλάσει την γαμήλια τελετή εισβάλλοντας ξαφνικά στον χώρο. Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει live μετάδοση στο Instagram, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

Ο αρραβώνας με τον Sam Asghari

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Britney Spears μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram που έδειχνε το διαμαντένιο της δαχτυλίδι. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», είχε γράψει η τραγουδίστρια του «Oops!…I Did It Again», στη λεζάντα του post της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης