Το νευρολογικό πρόβλημα της Britney Spears & η βοήθεια που «έλαβε» από την Ariana Grande

Το νευρολογικό πρόβλημα της Britney Spears & η βοήθεια που «έλαβε» από την Ariana Grande

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

2019 Invision

Η Britney Spears εξομολογήθηκε στο Instagram ότι πάσχει από νευρική βλάβη με μόνη θεραπεία για τη νόσο της να είναι… ο χορός.

Μια αποκάλυψη για την υγεία της έκανε πριν 4 μέρες στο Instagram η Britney Spears. Η 40χρονη τραγουδίστρια, χορεύοντας ξέφρενα, αποκάλυψε ότι πάσχει από νευρική βλάβη, ασθένεια για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία.

Όπως εξήγησε η Britney, ο πόνος και το μούδιασμα έχουν επηρεάσει τον ύπνο της και οι μόνες «θεραπείες» στο πρόβλημά της είναι ο χορός αλλά και… η Ariana Grande.

H Britney Spears και ο Sam Asghari είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς λίγους μήνες μετά την αποβολή

Η εξομολόγηση της Britney Spears για το νευρολογικό πρόβλημά της

«Χορεύω στην ώρα μου τώρα Βικτώρια… ναι… νευρική βλάβη στη δεξιά πλευρά του σώματός μου… δεν υπάρχει θεραπεία εκτός από τον Θεό, υποθέτω… η νευρική βλάβη προκαλείται μερικές φορές όταν δεν παίρνεις αρκετό οξυγόνο στον εγκέφαλό σου… ο εγκέφαλός σου κυριολεκτικά κατεβάζει ρολά🧠 … μπλα μπλα μπλα παλιά ιστορία… σε εκείνο το μέρος δεν ανέπνεα όταν ήμουν εκεί… Η νευρική βλάβη προκαλεί μουδιάσματα σε μέρη του σώματός σου. Σηκώνομαι 3 φορές την εβδομάδα από το κρεβάτι και τα χέρια μου είναι τελείως μουδιασμένα…», εξομολογείται στο Instagram η Britney Spears για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

https://www.instagram.com/p/CkpXxXQAhCW

Και προσθέτει: «Τα νεύρα είναι μικροσκοπικά και αισθάνομαι σαν να με τσιμπάνε καρφίτσες και βελόνες από τη δεξιά πλευρά του σώματός μου μέχρι τον λαιμό μου. Και το μέρος που πονάει περισσότερο είναι ο κρόταφός μου στο κεφάλι μου… Τσιμπάει και είναι τρομακτικό… Τα τελευταία 3 χρόνια, από τότε που βγήκα από εκείνο το μέρος (σ.σ. εννοεί το ιατρικό ίδρυμα στο οποίο μπήκε το 2019), ήμουν σε μια ήπια αναίσθητη κατάσταση… δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω 😔. Ήταν πολύ τρομακτικό να βρίσκομαι εδώ… αν και το Instagram μου δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με των περισσοτέρων… hey hey hey μου έδωσε λόγο ύπαρξης και με έφερε εδώ… είναι αστείο αν και όταν χορεύω δεν νιώθω τον πόνο 💃… είναι σαν το μυαλό μου κυριολεκτικά να συναντά το παιδί που κρύβω μέσα μου. Και παρόλο που δεν κινούμαι όπως παλιά… Πιστεύω πραγματικά ότι η πίστη μου σε αυτό μού έδωσε δύναμη… Με τη χάρη του Θεού βρήκα τελικά ένα φάρμακο, το οποίο νιώθω πραγματικά ότι στέλνει οξυγόνο στον εγκέφαλό μου και μέσα από τον λαιμό μου 🧠… τα μάτια μου είναι πιο ανοιχτά τώρα και μπορώ να κρατάω το κεφάλι μου στη θέση του 👁️ … Έκανα καλή δουλειά προσπαθώντας να τα καταφέρω. Είτε έτσι είτε αλλιώς, γίνομαι πολύ καλύτερα, μπορώ να αναπνεύσω… Νιώθω πιο έξυπνη, γιατί, μπορώ να αναπνεύσω τώρα… με αυτόν τον τρόπο αναπνέω τώρα και μπορώ να χορέψω στην ώρα μου, Βικτώρια… Στέλνω όλη μου την αγάπη σε κάθε έναν από εσάς που είναι μόνος… Αυτή είμαι εγώ σήμερα το πρωί ☀️ … Θα κάνω ηλεκτρική σκούπα τώρα!!!».

Πώς η Ariana Grande «βοήθησε» την Britney Spears να αναπνεύσει

Η Britney Spears, λοιπόν, αποκαλύπτει τον πόνο που βιώνει από τη νευρική βλάβη που έχει υποστεί λέγοντας ότι ο χορός είναι το «φάρμακό» της. Όχι μόνο, όμως. Σε επόμενο post η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι και το άρωμα της Ariana Grande την έσωσε και την έκανε να νιώσει ακόμα καλύτερα.

https://www.instagram.com/p/Ckzr8jyrCz5

«Και πάλι όλα έχουν να κάνουν με την αναπνοή!!! Και Θεέ μου, μπορώ να αναπνεύσω καλύτερα και είμαι σίγουρα ''σκύλα'' του διαλογισμού🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ !!! Ξέρω ότι δεν πρέπει να το πω αυτό γιατί έχω τη δική μου σειρά αρωμάτων 🙈🙈🙈😬😬😬… αλλά έχω εμμονή με τη σειρά αρωμάτων της @ArianaGrande… Έχω το σπρέι και δύο μπουκάλια από αυτό!!! Υποθέτω ότι το μοιράζομαι μαζί σας τώρα που μπορώ να αναπνεύσω καλύτερα και μυρίζει τόσο όμορφα 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🙄🙄🙄!!!», γράφει στο Instagram η Britney αποκαλύπτοντας πόσο καλύτερα νιώθει με το άρωμα της Ariana Grande.