Ο Sam Asghari απέδειξε γιατί είναι η ασπίδα προστασίας της Britney Spears

Ο Sam Asghari απέδειξε γιατί είναι η ασπίδα προστασίας της Britney Spears
2019 Invision

O σύζυγος της τραγουδίστριας κατηγορεί τον Kevin Federline για την επίθεση του Jayden προς την μητέρα του.

Έντονα δυσαρεστημένος είναι ο Sam Asghari με τις τελευταίες εξελίξεις στη σχέση της Britney Spears και των γιων της. Ο 28χρονος σύζυγος της pop star, έχει θυμώσει με τον πατέρα των παιδιών της, Kevin Federline αφού επέτρεψε στον νεαρό Jayden να κάνει δηλώσεις που θίγουν την διάσημη μητέρα του.

Πριν από λίγες ημέρες ο 15χρονος γιος της τραγουδίστριας μίλησε στο ITV και κατακεραύνωσε τη μητέρα του για τις προκλητικές φωτογραφίες της στο Instagram ενώ υπερασπίστηκε τον παππού του, Jamie Spears στο θέμα της κηδεμονίας.

Ο Sam Asghari απαιτεί μια συγγνώμη στην Britney

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywood Life το νεαρό μοντέλο-ηθοποιός δεν κατηγορεί τον Jayden, αλλά τον μπαμπά του για τις δηλώσεις που έκανε ο 15χρονος on camera. H ίδια πηγή αναφέρει πως ο Sam απαιτεί από τον Kevin Federline να ζητήσει συγγνώμη από την Britney Spears για όσα ειπώθηκαν από τον γιο τους αφού επηρέασαν άμεσα την τραγουδίστρια και την έκαναν να κλαίει καθημερινά.

«Ο Sam πιστεύει ότι οι δηλώσεις του Jayden στην τηλεόραση ήταν ύπουλο χτύπημα του Federline και νιώθει ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και να το διορθώσει», υποστηρίζει άτομο από το στενό περιβάλλον του Asghari.

«Η Βritney αγαπά αυτά τα αγόρια τόσο πολύ και δεν έχει κάνει τίποτα άλλο από το να φροντίζει για αυτά και για τον Kevin. O Sam είναι τόσο θυμωμένος που ο Κevin έχει πληγώσει τη γυναίκα του με αυτόν τον τρόπο. Η όλη κατάσταση είναι τόσο οδυνηρή για την Britney και ο Sam κάνει ό,τι μπορεί για να την στηρίξει», πρόσθεσε η πηγή.

Sam Asghari: «Ο γάμος μου με την Britney Spears είναι σαν παραμύθι»

Tα σκληρά λόγια του γιου της Britney

Στη συνέντευξη που έδωσε στον Daphne Barak, ο Jayden υπερασπίστηκε τον παππού του σχετικά με την κηδεμονία της μητέρας του.

«Στην αρχή απλώς προσπαθούσε να γίνει σαν οποιοσδήποτε πατέρας που την άφηνε να κυνηγήσει το όνειρο της κόρης της να γίνει σούπερ σταρ, αλλά σκέφτηκα ότι ίσως η κηδεμονία κράτησε πολύ, πιθανώς γιατί η μαμά μου ήταν πολύ θυμωμένη για την όλη κατάσταση για την οποία δούλευε πάρα πολύ καιρό και προσωπικά πιστεύω ότι ήταν», δήλωσε ο γιος της τραγουδίστριας.

«Νομίζω 100% ότι μπορεί να φτιαχτεί αυτή η σχέση. Αλλά θα πάρει χρόνο και προσπάθεια. Θέλω απλώς να καλυτερέψει η πνευματική της κατάσταση. Όταν γίνει αυτό θα ήθελα πολύ να την ξαναδώ», είπε ο Jayden ο οποίος μιλώντας απευθείας στη μαμά του, ανέφερε: «Σε αγαπώ πολύ, σου εύχομαι τα καλύτερα. Μακάρι μια μέρα να μπορέσουμε να καθίσουμε κάτω και να ξαναμιλήσουμε», τόνισε ο Jayden.

Η αφοπλιστική απάντηση της Britney στον Jayden

Λίγο μετά τις δηλώσεις του Jayden, η pop star θέλησε να δώσει την απάντησή της δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram.

«Έβαλα τα δυνατά μου να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος άνθρωπος... να κρατούμαι ουσιαστικά όμηρη σε σπίτια με νοσοκόμες και άλλες μ***κίες. Ελπίζω τα παιδιά μου μια μέρα να καταλάβουν το σκεπτικό πίσω από τις παιχνιδιάρικές φωτογραφίες μου στο νερό, με τις οποίες αποκάλυπτα τον εαυτό μου όπως θα έκανε κάθε γυναίκα που παρέμενε κάτω από την "κουβέρτα" της επιτήρησης υπό καθεστώς κηδεμονίας. Επιτέλους στα 40 μου, ελεύθερη από τα δεσμά που μου είχε επιβάλει η οικογένειά μου... λέω στον γιο μου Jayden ότι θα του στέλνω όλη την αγάπη του κόσμου κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή μου! Η αγάπη μου για τα παιδιά μου δεν γνωρίζει όρια και με θλίβει που είπε ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του ως μητέρα, προτείνοντας κάποια μέρα να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να το συζητήσουμε ανοιχτά. Ίσως αγαπητό μου παιδί να μπορείς ΕΣΥ να μου εξηγήσεις γιατί η οικογένειά μας μου φέρθηκε έτσι! Βοήθησα τον πατέρα σου που είχε να δουλέψει 15 χρόνια... Φαντάζομαι ότι είναι ευκολότερο για εσάς να μην έχετε κάποιον να τσεκάρει αν διαβάζετε για το σχολείο! Είναι σίγουρος ότι τα πρότυπα που θέτει ο πατέρας σας καπνίζοντας χασίς κάθε μέρα ωφελούν την καθημερινότητά σας στα 15 και 16, επιτρέποντάς σας να νιώσετε μέλη μιας πολύ cool γενιάς», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/Ch_U4CwPVgG

«Όσο για την πνευματική μου υγεία... αγαπητό μου παιδί, κατάλαβε ότι πρέπει να μάθεις να ανοίγεις και να διαβάζεις κάνα βιβλίο πριν διανοηθείς καν να σκεφτείς το δικό μου μυαλό, γλυκέ μου. Πες στον πατέρα σου να προσπαθήσει τουλάχιστον να κουρέψει το γκαζόν. Υστερόγραφο: Αν μπορείς ειλικρινά με το λογικό, έξυπνο μυαλό σου να λες ότι αυτό που μου έκαναν η γιαγιά και ο παππούς ήταν εντάξει και τους αποκαλείς καλούς ανθρώπους... τότε ναι, απέτυχα ως μάνα και ελπίζω εσύ και ο πατέρας σου να καθίσετε πρόσωπο με πρόσωπο και να προσπαθήσετε να μάθετε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ», συμπλήρωσε η pop star.

Οι κατηγορίες του Kevin Federline

Τα βέλη του έναντι στην τραγουδίστρια έστρεψε ο πρώην σύζυγος της Britney, Kevin Federline, ο οποίος «έσπασε την σιωπή του» και αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Στην συνέντευξη που έδωσε ο πρώην χορευτής αναφέρθηκε στη σχέση των γιων του με τη μητέρα τους, καθώς και την καθημερινότητά του ως «Mr Spears».

Για δύο χρόνια, έπειτα από ένα θυελλώδες ειδύλλιο, που ξεκίνησε το 2004, ο Kevin Federline παντρεύτηκε την Britney και έγινε ο πατέρας των δυο της παιδιών (του 16χρονου Sean Preston και του 15χρονου Jayden). Ο 44χρονος τραγουδιστής προσπαθεί να κρατήσει τους γιους τους μακριά από τη δημοσιότητα και αυτό έρχεται σε σύγκρουση με το lifestyle που ακολουθεί η 40χρονη pop star.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Britney Spears ο πρώην συζύγός της βασίζει τις κατηγορίες του στο γεγονός ότι η Britney χειρίζεται με «κακό τρόπο» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεπώς αποτελεί αρνητικό πρότυπο για τους έφηβους γιους τους.

https://www.instagram.com/p/B0xVn0VAXBZ

Ο τραγουδιστής και η οικογένειά του αποκάλυψαν επίσης ότι οι γιοι τους (Preston και Jayden) δεν έχουν δει τη μητέρα τους εδώ και πολλούς μήνες, με δική τους επιθυμία παρά το γεγονός ότι η Spears αγόρασε μία έπαυλη κοντά στην οικία της οικογένειας Federline στο Los Angeles.

«Τα αγόρια αποφάσισαν να μην τη βλέπουν τώρα. Είναι κάποιοι μήνες που έχουν να τη δουν. Αποφάσισαν να μην πάνε στον γάμο της», δήλωσε ο πρώην σύζυγος της Britney Spears.

«Όλο αυτό ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσεις, δυσκολότερο να το ζεις, ακόμη πιο δύσκολο να βλέπω τα αγόρια να το περνούν περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο. Ήταν σκληρό. Είναι το πιο απαιτητικό πράγμα που χρειάστηκε να κάνω στη ζωή μου», συμπλήρωσε ο Federline.

Πηγή κεντρικής: apimages.com