H κίνηση της Britney Spears δείχνει πόσο πολύ θέλει να συμφιλιωθεί με τους γιους της

H κίνηση της Britney Spears δείχνει πόσο πολύ θέλει να συμφιλιωθεί με τους γιους της

H pop star κάνει ό,τι μπορεί για να έρθει πιο κοντά στα παιδιά της μιας και οι σχέσεις τους είναι ιδιαίτερα τεταμένες.

Μπορεί η Britney Spears να απολαμβάνει στο έπακρο την έγγαμη ζωή με τον Sam Asghari ωστόσο η αποξένωση από τους γιους της δείχνει να την έχει επηρεάσει έντονα.

Η pop star μίλησε πρόσφατα για τα συναισθήματά της μετά από την ρήξη με τους δύο γιους της, τον 16χρονο Sean Preston και τον 15χρονο Jayden, τους οποίους έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Kevin Federline. Η pop star έστειλε διαδικτυακά ευχές στα αγόρια της τον περασμένο Σεπτέμβριο αφού εκείνοι επέλεξαν να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους μακριά από τη μητέρα τους.

Η κίνηση της Britney Spears για να ανακτήσει τη σχέση με τα παιδιά της

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΗοllywoodLife η pop star έχει σταματήσει εδώ και 2 εβδομάδες να δημοσιεύει προκλητικές φωτογραφίες της στο Instagram, μιας και οι γυμνές της αναρτήσεις είχαν σχολιαστεί αρνητικά.

«Η Britney κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση με τους γιους της. Αποφεύγει να δημοσιεύει προκλητικές, sexy φωτογραφίες στο Instagram», δήλωσε πηγή από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Μια ματιά στο προφίλ της τραγουδίστριας αρκεί για να διαπιστώσεις πως οι τελευταίες της αναρτήσεις είναι αρκετά πιο σεμνές συγκριτικά με το περιεχόμενο που συνήθιζε να δημοσιεύει στην εφαρμογή.

https://www.instagram.com/p/B0xVn0VAXBZ

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΙΤV ο γιος της Spears, Jayden αναφέρθηκε στις προκλητικές φωτογραφίες της μητέρας του λέγοντας: «Είναι σαν να προσπαθεί με τα posts της να τραβήξει την προσοχή στο στο Instagram. Αυτό συνεχίζεται για χρόνια και χρόνια και χρόνια, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να μην σταματήσει ποτέ πραγματικά, αλλά ελπίζω για μένα (να σταματήσει), ίσως και εκείνη».

https://www.instagram.com/p/CkkKTZzPZeD

Η μαμά της Britney Spears ζήτησε συγγνώμη για τον πόνο που της προκάλεσε αλλά μήπως είναι αργά;

Η θλίψη της τραγουδίστριας και η κρίση στη σχέση με τους γιους της

Σε μια σειρά από ηχητικά αποσπάσματα που ανήρτησε το Σαββατοκύριακο στα social media η Britney Spears εξομολογήθηκε: «Από τότε που έφυγαν, ένιωσα ειλικρινά σαν να πέθανε ένα τεράστιο κομμάτι μου. Κυριολεκτικά, δεν έχω πια κανένα σκοπό. Ήταν η χαρά μου. Ήταν τα πάντα για εμένα. Ανυπομονώ να τους δω. Ζούσα γι’ αυτούς. Και τότε ξαφνικά, έφυγαν και σκεφτόμουν: Θεέ μου, μήπως σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά μου;».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αλλαγή της συμφωνίας για την επιμέλεια των παιδιών της με τον Kevin Federline από το δικαστήριο. Ενώ το ζευγάρι, το οποίο ήταν παντρεμένο από το 2004 έως το 2007, είχε την επιμέλεια των παιδιών του σε ποσοστό 50-50, από τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Federline να φροντίζει τα αγόρια στο 70% του χρόνου.

H Britney Spears νιώθει πληγωμένη μετά τις δηλώσεις του γιου της

Τον Σεπτέμβριο ο Kevin Federline και ο μικρότερος γιος τους, ο Jayden, έδωσαν συνέντευξη στο «60 Minutes Australia», όπου αποκάλυψαν ότι επέλεξαν μην έχουν καμία επαφή αυτή τη στιγμή με την Britney Spears, γεγονός που πλήγωσε βαθιά την pop star. «Ναι, τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν τη βλέπουν αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Kevin για την επιλογή του Jayden και του Sean. «Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την τελευταία φορά που την έχουν δει».

H 40χρονη τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση: «Δεν το καταλαβαίνω πώς είναι τόσο εύκολο γι’ αυτούς, να με αποκόψουν έτσι. Δεν το καταλαβαίνω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η αγάπη μου για τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερη από οτιδήποτε άλλο και λυπάμαι αν σας πλήγωσα με οποιονδήποτε τρόπο».

Η Britney Spears τόνισε πάντως πως ελπίζει ότι θα συμφιλιωθεί με τα παιδιά της και δήλωσε: «Μέχρι τότε, Jayden και Preston, σας λατρεύω. Μου είπαν ότι με έχετε μπλοκάρει. Ελπίζω να χρησιμοποιείτε τον σάκο του μποξ που σας έδωσα. Είστε απίστευτοι στο γυμναστήριο. Ευτυχισμένα πρόωρα γενέθλια. Μπορείτε να κάνετε pull ups. Ουάου. Είστε ικανοί σε ό,τι κάνετε. Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορώ να σας αποκαλώ δικούς μου».

Η σκληρή απάντηση της Britney στον Jayden

«Έβαλα τα δυνατά μου να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος άνθρωπος... να κρατούμαι ουσιαστικά όμηρη σε σπίτια με νοσοκόμες και άλλες μ***κίες. Ελπίζω τα παιδιά μου μια μέρα να καταλάβουν το σκεπτικό πίσω από τις παιχνιδιάρικές φωτογραφίες μου στο νερό, με τις οποίες αποκάλυπτα τον εαυτό μου όπως θα έκανε κάθε γυναίκα που παρέμενε κάτω από την "κουβέρτα" της επιτήρησης υπό καθεστώς κηδεμονίας. Επιτέλους στα 40 μου, ελεύθερη από τα δεσμά που μου είχε επιβάλει η οικογένειά μου... λέω στον γιο μου Jayden ότι θα του στέλνω όλη την αγάπη του κόσμου κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή μου! Η αγάπη μου για τα παιδιά μου δεν γνωρίζει όρια και με θλίβει που είπε ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του ως μητέρα, προτείνοντας κάποια μέρα να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να το συζητήσουμε ανοιχτά. Ίσως αγαπητό μου παιδί να μπορείς ΕΣΥ να μου εξηγήσεις γιατί η οικογένειά μας μου φέρθηκε έτσι! Βοήθησα τον πατέρα σου που είχε να δουλέψει 15 χρόνια... Φαντάζομαι ότι είναι ευκολότερο για εσάς να μην έχετε κάποιον να τσεκάρει αν διαβάζετε για το σχολείο! Είναι σίγουρος ότι τα πρότυπα που θέτει ο πατέρας σας καπνίζοντας χασίς κάθε μέρα ωφελούν την καθημερινότητά σας στα 15 και 16, επιτρέποντάς σας να νιώσετε μέλη μιας πολύ cool γενιάς», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Όσο για την πνευματική μου υγεία... αγαπητό μου παιδί, κατάλαβε ότι πρέπει να μάθεις να ανοίγεις και να διαβάζεις κάνα βιβλίο πριν διανοηθείς καν να σκεφτείς το δικό μου μυαλό, γλυκέ μου. Πες στον πατέρα σου να προσπαθήσει τουλάχιστον να κουρέψει το γκαζόν. Υστερόγραφο: Αν μπορείς ειλικρινά με το λογικό, έξυπνο μυαλό σου να λες ότι αυτό που μου έκαναν η γιαγιά και ο παππούς ήταν εντάξει και τους αποκαλείς καλούς ανθρώπους... τότε ναι, απέτυχα ως μάνα και ελπίζω εσύ και ο πατέρας σου να καθίσετε πρόσωπο με πρόσωπο και να προσπαθήσετε να μάθετε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ», συμπλήρωσε η pop star.

Πηγή κεντρικής: britneyspears