H Britney Spears και ο Sam Asghari είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς λίγους μήνες μετά την αποβολή

H Britney Spears και ο Sam Asghari είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς λίγους μήνες μετά την αποβολή

Το ερωτευμένο ζευγάρι προσπαθεί να αφήσει πίσω του τις δύσκολες στιγμές και κάνει το παν για να αποκτήσει ένα παιδί.

Στα καλύτερά τους είναι το τελευταίο διάστημα η Britney Spears και ο σύζυγός της, Sam Asghari οι οποίοι περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι νεόνυμφοι απολαμβάνουν στο έπακρο τον ελεύθερό τους χρόνο και συνεχίζουν τις προσπάθειες για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Spears και Asghari δηλώνουν πανέτοιμοι να γίνουν γονείς

Λίγους μήνες μετά την αποβολή της τραγουδίστριας, το ζευγάρι δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα και κάνει το παν για να αποκτήσει ένα παιδάκι. Πηγή από το στενό τους περιβάλλον δήλωσε στο HollywoodLife:

«Η Britney δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για να αποκτήσει ένα μωρό με τον Sam. Μετά την αποβολή της, για την οποία ήταν ειλικρινής, είχε μεγάλη υποστήριξη από τους θαυμαστές της που της έλεγαν να μην το εγκαταλείψει και αυτό τη βοήθησε τόσο πολύ να μάθει ότι τόσοι άλλοι έχουν περάσει αυτό που πέρασε».

https://www.instagram.com/p/CdXKma7O5lA

Η αποβολή και το μήνυμα στο Instagram

Πριν από περίπου 5 μήνες η τραγουδίστρια δημοσιοποίησε ότι απέβαλλε, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Στις 14 Μαΐου η pop star ανακοίνωσε ότι έχασε το μωρό που κυοφορούσε σχεδόν έναν μήνα μετά τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της.

«Με βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι χάσαμε το μικρό μας θαύμα», ανέφερε χαρακτηριστικέ η ανακοίνωση του ζευγαριού στο προφίλ της Spears.

«Τους τελευταίους μήνες, χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πολλή αρνητική ενέργεια γύρω από την οικογένειά της και πραγματικά δεν θέλει τίποτα άλλο από το να μπορέσει να προχωρήσει. Πιστεύουν και οι δύο ότι η απόκτηση αυτού του μωρού θα φέρει τόσο πολύ φως και αγάπη στη ζωή τους. Η Britney ήθελε πολλά χρόνια να δώσει στον Sam ένα παιδί, για το οποίο συζητούσε. Πιστεύει ότι θα είναι ο πιο εκπληκτικός μπαμπάς που έχει υπάρξει και ανυπομονεί να τον δει να κρατά το παιδί τους στην αγκαλιά του», συμπλήρωσε η πηγή.

Η σκληρή απάντηση και η πικρία της Britney Spears στις κατηγορίες του γιου της

Λίγες ημέρες αργότερα ο σύζυγός της Sam Asghari έκανε μια ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε πως χάσαμε το μωρό θαύμα μας, νωρίς στην εγκυμοσύνη. Είναι μια στιγμή καταστροφής για κάθε γονιό και ίσως έπρεπε να έχουμε περιμένει να ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη πιο μετά, αλλά ενθουσιαστήκαμε και θέλαμε να μοιραστούμε τα καλά νέα. Η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη σας τη στήριξη. Σας ζητάμε ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής».

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, ειδικά μετά το τέλος της πολυετούς κηδεμονίας της η οποία δεν της επέτρεπε να αποκτήσει παιδιά.

Ο παραμυθένιος γάμος και η εισβολή του πρώην της τραγουδίστριας

Η 40χρονη pop star επέλεξε ένα παραμυθένιο σκηνικό για τον γάμο της και μια εντυπωσιακή άμαξα βρισκόταν από νωρίς στο χώρο. Στην γαμήλια τελετή έδωσαν το παρών 100 καλεσμένοι ανάμεσά τους οι: Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace, ο δικηγόρος της Mathew Rosengart αλλά και οι χορευτές της. ο αδελφός της Britney, Bryan ήταν το μόνο άτομο που καλέστηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή ο πρώην σύζυγος της Britney Spears μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου.

https://www.instagram.com/p/Cem66SiqbVY

Ο Jason Alexander προσπάθησε να χαλάσει την γαμήλια τελετή εισβάλλοντας ξαφνικά στον χώρο. Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει live μετάδοση στο Instagram, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

Ο αρραβώνας με τον Sam Asghari

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Britney Spears μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram που έδειχνε το διαμαντένιο της δαχτυλίδι. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», είχε γράψει η τραγουδίστρια του «Oops!…I Did It Again», στη λεζάντα του post της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com