Ο Μαρτίκας εντός και ο Τριαντάφυλλος εκτός δίκασαν τον Βασάλο αλλά το Twitter αντέδρασε

Ο Μαρτίκας εντός και ο Τριαντάφυλλος εκτός δίκασαν τον Βασάλο αλλά το Twitter αντέδρασε

Του έπεσε βαριά η δεύτερη υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου. Πάντως, Μαρτίκας και Τριαντάφυλλος κάνουν ζημιά στο προφίλ του Βασάλου διαρκώς.

Ακόμα μία Κυριακή, ακόμα μια βραδιά Survivor All Star, το οποίο επέστρεψε με νίκη επιτέλους για τους Μαχητές, οι οποίοι απόλαυσαν λουκουμάδες με μέλι.

Μέλι δεν ήταν βέβαια, τα σχόλια της μιας ομάδας για την άλλη, μιας και η πείνα, η κόπωση και οι κλίκες που έχουν σχηματιστεί, άρχισαν ήδη να χτυπούν στα νεύρα των παικτών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Μαχητές κατάφεραν στο παρά ένα να πάρουν τη νίκη και τους λουκουμάδες φτάνοντας στο flag race τελικά, παρά την απόσταση σε πόντους που είχαν αρχικά. Τα γιουχαΐσματα από πλευράς Κόκκινων ενόχλησαν τους Μπλε, οι οποίοι όμως, όντας νηστικοί εδώ και μέρες, πήραν τελικά τη νίκη.

Υποψήφιος ο ζαχαροπλάστης:

Στο συμβούλιο του νησιού, οι συμπαίκτες του κέρασαν φαρμάκι τον Κώστα Ζαχαροπλάστη, ο οποίος βγήκε ξανά υποψήφιος με πέντε ψήφους, εκ των οποίων οι τρεις προέρχονταν από τη Σταυρούλα, την Ευρυδίκη και τον Μάριο Πρίαμο. Από τρεις ψήφους έλαβαν ακόμη η Ευρυδίκη και η Σταυρούλα, ενώ από μία οΣτέλιος Χανταμπάκης και η Ασημίνα.


«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Θα ήθελα να ζητήσω μήπως να αποχωρήσω. Γιατί θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ άδικο αυτό. Φέρνω πόντους στην ομάδα, δεν ενοχλώ κανέναν και να είμαι συνέχεια στον τάκο; Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν φέρει πόντους σήμερα και δεν είναι στον τάκο. Δεν έχουν φέρει ούτε την προηγούμενη φορά όταν εγώ σε κάθε αγώνισμα φέρνω έναν πόντο. Είναι πάρα πολύ άδικο και ειλικρινά το σκέφτομαι μήπως να αποχωρήσω από μόνος μου», τόνισε με παράπονο ο Παπαδόπουλος.

Το σχέδιο Μαρτίκα ξεδιπλώνεται:

Ο Σπύρος Μαρτίκας πάντως, έχει βάλει στο στόχαστρό του από νωρίς τον Κωνσταντίνο Βασάλο και στην προσωπική του συνέντευξη τον δίκασε αγωνιστικά:

Τώρα που μπήκε ξανά στο Survivor θυμήθηκαν όλοι πόσο «κακός» είναι ο Βασάλος;

«Ο άνθρωπος αν δεν είναι υπεράνω χρημάτων, δεν μπορεί να είναι δίκαιος.

Αντιμετωπίζεις αψήφιστα και με χαβαλέ την τραγική κατάσταση της πείνας που ζούμε. Όταν βλέπεις πως δεν έρχονται προμήθειες, όταν βλέπεις πως οι προμήθειες κερδίζονται πλέον, όταν δεν υπάρχουν ατομικές ασυλίες να σε προστατέψουν, καταφεύγεις να δημιουργήσεις την κλίκα αυτή που είχες από την έξω σου ζωή είτε μέσα εδώ και να χτυπήσεις ένα παίκτη που μπορεί να μην αρεστός στο περσινό παιχνίδι, τον Τάκη».

Σε αυτό το σχέδιο Μαρτίκα συμμετέχει άθελά του εκτός παιχνιδιού και ο Τραντάφυλλος ο οποίος κάνει εμφανίσεις στη Μελβούρνη.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε ξανά για το μυστικό σχέδιο με τον fake χωρισμό του Βασάλου με τη Βαλαβάνη και με ένα story ανέλυσε τη θεωρία του.

«Όλα γίνονται για το παιχνίδι, οκ, είπαμε επαγγελματίας παίκτης, έστρωσε σχέδιο πριν μπει, εγώ σας είπα δεν χώρισαν ποτέ, στον γάμο είπαμε θα τα πούμε, μην μασάτε απλά δεν είμαι εκεί να σας τα έλεγα όλα, ξέρετε εσείς, μόνο αλήθειες από αυτές που μένουν στην ιστορία», τόνισε ο Ντάφι.

1673845983139-514835753-triantafillos_xatzinikolaou_3016601584277458114.jpg

Μήπως δεν έχουν χωρίσει; Bαλάβανη & Βασάλος αντάλλαξαν «All Star Survivor» φιλί

Πάντως, στην κόντρα που ξεκίνησε ο Σπύρος κόντρα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, το Twitter στηρίζει Κωνταντίνο δαγκωτό: