Μήπως δεν έχουν χωρίσει; Bαλάβανη & Βασάλος αντάλλαξαν «All Star Survivor» φιλί

Μήπως δεν έχουν χωρίσει; Bαλάβανη & Βασάλος αντάλλαξαν «All Star Survivor» φιλί

H αθλητικογράφος και ο γυμναστής βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και όλα δείχνουν πως τίποτα ανάμεσά τους δεν έχει τελειώσει.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στην εγχώρια showbiz. Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η αθλητικογράφος και ο γνωστός γυμναστής δεν είναι πλέον μαζί αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τη σοβαρή κρίση στη σχέση τους που ξέσπασε το καλοκαίρι.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «All Star Survivor» η εκπομπή «Πρωινό μας» είχε αποκαλύψει πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προχώρησε σε νέα σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, κάτι που η ίδια δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε.

Τώρα που μπήκε ξανά στο Survivor θυμήθηκαν όλοι πόσο «κακός» είναι ο Βασάλος;

Βαλαβάνη-Βασάλος: Το φιλί που ανατρέπει όσα ξέραμε για τη σχέση τους

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε μέσα από την εκπομπή της μια μεγάλη αποκάλυψη για την σχέση Βαλαβάνη-Βασάλου.

«Ξέρω από φίλο μου ότι είχε πάει ο Βασάλος στο σπίτι του ένα βράδυ, σε μια μάζωξη και του είπε πως η Βαλαβάνη τα είχε με τον Γρηγόρη Μόργκαν», είπε on air η παρουσιάστρια.

Όπως όμως μετέδωσε λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα, πίσω από τις κάμερες του reality επιβίωσης.

«Πριν το συμβούλιο οι δύο παίκτες ήρθαν κοντά, μίλησαν, πλησίασε ο ένας τον άλλον. και η πληροφορία που μας ήρθε ανέφερε πως αντάλλαξαν φιλί στο στόμα», τόνισε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Το love story τους

Η δημοσιογράφος και ο personal trainer γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στο Survivor το 2017 και από τότε είναι ζευγάρι. Μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν αχώριστοι ωστόσο πριν την αναχώρησή τους για το Survivor All Star, φούντωναν οι φήμες χωρισμού.

Το 2018 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δηλώσει στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι όσα ακούγονται κατά καιρούς για εκείνη και τον Κωνσταντίνο είναι σενάρια και τίποτα περισσότερο.

«Όχι προς Θεού, δεν έχουμε τσακωθεί. Δεν έχει υπάρξει ποτέ έντονος καβγάς. Διαφωνία μπορεί να έχουμε, αλλά το συζητάμε με διάλογο. Ο ένας και ο άλλος κάνει υποχωρήσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τσακωθεί. Στην αρχή μας ήθελαν ζευγάρι. Τώρα που είμαστε ζευγάρι θέλουν να μας χωρίσουν. Δεν θα τους κάνουμε εμείς τη χάρη όμως. Όλα είναι πολύ καλά. Και ίσως αυτό είναι που μερικούς τους πονάει», είχε δηλώσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους», έγραψε πριν λίγες ημέρες μια follower στο προφίλ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, εκνευρίζοντας την δημοσιογράφο.

«Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλος πάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους», απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Για την ώρα ο 32χρονος γυμναστής και η 35χρονη αθλητικογράφος παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο. Πίσω στην Αθήνα, διατηρούν ένα υπέροχο σπίτι το οποίο αξίζει να δεις για να εμπνευστείς σε θέματα διακόσμησης.

Βασάλος και Βαλαβάνη έχουν ένα από τα πιο ζεστά και μοντέρνα σπίτια

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε στις αναρτήσεις του ζευγαριού οι nude και κυρίως μπεζ αποχρώσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο σαλόνι τους. H ανακαίνιση που έκαναν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με το σπίτι τους να είναι ωραιότερο από ποτέ. Τα ανοιχτόχρωμα χρώματα δίνουν αίσθηση ηρεμίας στον χώρο και δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CI6GFMbA74D

Ο μεγάλος γκρι καναπές αποτελεί το σημείο κατατεθέν του σαλονιού και δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι τον επιλέγει για να φωτογραφηθεί στον φακό.

Τα ξύλινα έπιπλα (τραπέζι, σκρίνιο κ.ά) σε σκούρο καφέ χρώμα δίνουν minimal vibes ενώ οι Βούδες που υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη, οι μαύρες γλάστρες και ο καθρέφτης με ξύλινο περίγραμμα ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση του χώρου. Η ιδιαίτερη τεχνοτροπία στα πλακάκια και ο κρυφός φωτισμός κάνουν τη διαφορά.

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani