Χιλιάδες μνηστήρες στα πόδια της Jennifer Lopez

Χιλιάδες μνηστήρες στα πόδια της  Jennifer Lopez

Ο αντρικός πληθυσμός μιας ολόκληρης πόλης παίρνει στο κατόπι την JLo για τις ανάγκες του νέου της videoclip. Όχι πως απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Η Jennifer Lopez είναι μια γυναίκα που της λείπει ο σύντροφός της και περιμένει με μαράζι κάθε μέρα ένα γράμμα του –προφανώς στη Νέα Υόρκη δεν χρησιμοποιούν κινητά- ώσπου ένα πρωί η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας της, της δίνει ένα «μαγικό» μπισκότο σε σχήμα καρδιάς, μια δαγκωνιά από το οποίο θα φέρει πίσω πιο γρήγορα τον αγαπημένο της. Επειδή όμως η JLo είναι κομματάκι φαγανή, καταβροχθίζει το μισό μπισκότο με τη μία, με αποτέλεσμα τα μάγια να ενισχυθούν στον υπερθετικό βαθμό και το επόμενο πρωί ολόκληρος ο αντρικός πληθυσμός της πόλης να κυνηγά τη Jennifer για να της κάνει πρόταση γάμου.

Θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό σενάριο -και χωρίς το μαγικό κουλουράκι, για τη Lopez μιλάμε, για όνομα δηλαδή- δεν είναι όμως τίποτα περισσότερο από το στόρι του νέου videoclip της Λατίνας τραγουδίστριας/ηθοποιού, για το κομμάτι της «Papi».

Πέρα από τη γραφικότητα του θέματος, το βίντεο έχει μια πραγματικά διασκεδαστική σκηνή, όπου η JLo συνειδητοποιεί πως μπορεί να κοντρολάρει το μανιασμένο πλήθος των αντρών με μερικές κινήσεις των χεριών και των γοφών της, και το όλο χορευτικό που διαδραματίζεται θυμίζει κάτι από παλιά ελληνική ταινία με Μάρθα Καραγιάννη και μπαλέτο Μεταξόπουλου. Στο πιο ποπ. Μια χαρά, δηλαδή.