Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για τη στρατηγική στο Survivor & τους νικητές

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για τη στρατηγική στο Survivor & τους νικητές

Ήταν ο φιναλίστ του Survivor 2017, ο άνθρωπος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του μετά το τροχαίο με το βαν της παραγωγής, ο παίκτης που αν δεν υπήρχε ο Ντάνος, θα είχε σίγουρα κερδίσει!

Την ώρα τούτη, το ρεπορτάζ του Survivor All Star τρέχει. Οι Μαχητές φαίνεται πως χάνουν, σύμφωνα με τα spoilers, τον τρίτο αγώνα ασυλίας και ψηφίζουν γυναίκα παίκτρια, η οποία θα αναμετρηθεί με τον Κώστα Παπαδόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η ατάκα του Βασάλου για τη Βαλαβάνη ήταν χειρότερη και από την ίδια την υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Την ίδια ώρα, οι φήμες θέλουν τέσσερις νέους παίκτες να μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης με τα ονόματα των: Γιώργο Κόρομι, Κρις Σταμούλη, Σώζων Παλέστρο Χάρο αλλά και της Ρία Κολοβού να έχουν γίνε γνωστά. Κι όχι μόνο.

Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε όπως όλα δείχνουν να κερδίσει μια θέση στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και να μπει τελικά στο Survivor All Star.

triantafillos_xatzinikolaou_3017576508215494519.jpg

Αυτό ήταν το πιο πρόσφατο στόρι του Τριαντάφυλλου

Οι ατάκες του Μαρτίκα περί στρατηγικής:

Έχοντας καταφέρει να βγει υποψήφιος 13 φορές το 2021 και να παραμείνει τις 12 από τις 13 στο παιχνίδι, ο Μαρτίκας είπε για την υποψηφιότητά του:

«Βρίσκομαι με τρεις ψήφους στη θέση αυτή. Δεν ξέρω αν είναι αγωνιστικοί λόγοι ή στρατηγική, στρατηγική των τριών, τρεις θεώρησαν πως πρέπει να είμαι υποψήφιος, τρεις ψήφοι κατόπιν συννενόησης, για τη συνέχεια του παιχνιδιού, αυτό θεώρησα.

Παίζουμε ένα παιχνίδι στρατηγικής, το 90% του παιχνιδιού έχει στρατηγικό χαρακτήρα. Πολλές είναι οι σκέψεις και οι ψήφοι δεν προέκυψαν ξαφνικά», τόνισε ο Μαρτίκας.

Την άποψη αυτή του «στρατηγού» Μαρτίκα περί στρατηγικής αντέκρουσε με επιχειρήματα ο δεύτερος του τελικού του 2017 στο Survivor, Μάριος - Πρίαμος Ιωαννίδης.

Ο Μάριος - Πρίαμος, που είναι παντοδύναμος και φέτος στο παιχνίδι αγωνιστικά, είχε χάσει τη νίκη το 2017 από το κύμα δημοφιλίας του Ντάνου, άκα Γιώργου Αγγελόπουλου και όλοι θεωρούν πως το κοινό του χρωστάει τη νίκη αυτή φέτος.

Ο Μάριος - Πρίαμος που είναι και αγωνιστικά και στρατηγικά παίκτης που ξέρει να παίζει καλό σκάκι, αποφάσισε να αντικρούσει τον ισχυρισμό του Μαρτίκα, σε μια ατάκα που δόξασε το Twitter και είπε την πιο μεγάλη αλήθεια το Survivor και τους νικητές του:

«Έχουμε δει στα 5 survivor ότι στον τελικό δεν έχει πάει κάποιος που έχει 90% στρατηγική», είπε ο Μάριος - Πρίαμος χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CnfmCoipng_

To Τwitter πάντως, δόξασε τον Μάριο - Πρίαμο και την αλήθεια για τους νικητές. Βέβαια, το Twitter θύμιζε στον Ιωαννίδη το ξεκίνημα του 2017:

«Το 2017 που παρέα με μισθόφορο πείσατε την ομαδα και εξοστρακίσατε το ΝΤΑΝΟ στους διάσημους δεν είχατε στρατηγική; Ψηφίσατε δυνατο παίκτη πρώτη βδομάδα», έγραφε ένα σχόλιο.

Νικητές:

Survivor 2017: Γιώργος Αγγελόπουλος, φιναλίστ ο Μάριος Πρίαμος

Survivor 2018: Ηλίας Γκότσης, φιναλίστ η Κατερίνα Δλάκα

Survivor 2019: Κατερίνα Δαλάκα. Δήμητρα Βαμβακούση

Survivor 2021:Σάκης Κατσούλης, φιναλίστ ο Ηλίας Μπόγδανος

Survivor 2022: Στάθης Σχίζας, φιναλίστ ο Άρης Σοϊλέδης