Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε για την Τζένη Θεωνά και είπε ό,τι θέλει να ακούσει μια γυναίκα

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε για την Τζένη Θεωνά και είπε ό,τι θέλει να ακούσει μια γυναίκα

Ο 37χρονος τραγουδιστής και η 39χρονη ηθοποιός είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

O Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην Ελληνική showbiz.

Η γνωστή ηθοποιός και ο τραγουδιστής αποφεύγουν την υπερέκθεση και μιλούν σππάνια για την προσωπική τους ζωή και για τον γιο τους. Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε την Τετάρτη (18/01) ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Δήμος Αναστασιάδης «λιώνει» για την Τζένη Θεωνά

Ο 37χρονος μίλησε για το ξεκίνημα του στο τραγούδι, αλλά και την επιμονή του να πετύχει στην μουσική βιομηχανία.

«Έχω δοκιμαστεί στο μιούζικαλ και ήμουν κάλος. Εγώ ήθελα ανέκαθεν να ασχοληθώ με τη μουσική και ήξερα ότι ”το έχω” ακόμα και όταν το κοινό μου ήταν τα σκυλιά μου στην Κατερίνη. Οι γονείς μου με στήριξαν στην απόφαση μου να ασχοληθώ με τη μουσική. Στο ξεκίνημα μου παρακάλεσα δισκογραφικές και νυχτερινά μαγαζιά για να με πάρουν», εξομολογήθηκε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Λίγο αργότερα ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Τζένη Θεωνά, με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Ήταν κινηματογραφικός ο τρόπος που γνωριστήκαμε με την Τζένη. Με την Τζένη μπορώ να ερωτευτώ, να είμαι φίλος, να κάνουμε συζητήσεις και να διασκεδάσω».

Για τον γιο τους ο τραγουδιστής είπε on camera: «Θεωρώ ότι αν το παιδί μου ασχοληθεί με την τέχνη θα γίνει καλύτερος άνθρωπος. Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος γιατί χαίρομαι με αυτό που έχω τώρα».

Θεωνά- Αναστασιάδης: Το σπίτι που στεγάζει την ευτυχία τους

Η ηθοποιός Τζένη Θεωνά και ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης, ζουν σε μια μονοκατοικία στου Παπάγου, τα τελευταία 4 χρόνια μαζί με τον γιο τους Αρίωνα. Το ζευγάρι έχει παρέμβει στην αρχιτεκτονική και στην διακόσμηση, κάνοντας τον χώρο πιο άνετο, λειτουργικό και elegant.

https://www.instagram.com/p/CEOW1-OMXXY

Το σπίτι αποτελεί μία από τις κλασσικές κατοικίες που οικοδομήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '90 στην περιοχή, είναι φωτεινό και διαθέτει μία μοναδική θέα. Η εσωτερική μαρμάρινη σκάλα έχει επενδυθεί και οδηγεί στα υπνοδωμάτια. Αυτή η σκάλα δίνει ωστόσο μία δόση κλασσικής αρχιτεκτονικής στο σπίτι, που θυμίζει τις μονοκατοικίες της περιοχής την δεκαετία του '70.

https://www.instagram.com/p/CmWY-DXjREq

Η γέννηση του γιου τους

Η Τζένη Θεωνά και Δήμος Αναστασιάδης, υποδέχτηκαν στις 6 Απριλίου 2019 το πρώτο τους παιδί, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία. Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, κάτι το οποίο αποκάλυψε τότε μέσω Instagram ο 37χρονος τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/BwAHITgHxSg

«6.4 Καλώς ήρθες! Η πρώτη μέρα της καινούριας μας ζωής. Η πιο ευτυχισμένη όλων.💙», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο προφίλ του ο γνωστός τραγουδιστής.

Πηγή κεντρικής: ndp