Το σπάνιο ντουέτο της Beyonce με την κόρη της επί σκηνής και οι αυστηροί κανόνες για το κοινό

Το σπάνιο ντουέτο της Beyonce με την κόρη της επί σκηνής και οι αυστηροί κανόνες για το κοινό

Η Blue Ivy εμφανίστηκε στο πλευρό της μητέρας της και τραγούδησαν παρέα σε μια εμφάνιση που ξεκίνησε καθυστερήσεις και αυστηρούς περιορισμούς.

H επιστροφή της Beyoncé στη σκηνή έγινε οικογενειακή υπόθεση. H 41χρονη τραγούδησε στο άνοιγμα του Royal Hotel στο Ντουμπάι το βράδυ του Σαββάτου παρέα με την 11χρονη πρωτότοκη κόρη της Blue Ivy.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση

Στη φωτογραφία από τη βραδιά, η Blue Ivy φαίνεται πως έχει μεγαλώσει πολύ και ήταν ντυμένη στα κόκκινα, κρατούσε μικρόφωνο αλλά μόνο χόρευε και δεν τραγούδησε.

Η Beyonce φέρεται να είπε πως στο κοινό βρισκόταν και σύζυγός της Jay Z, οι γονείς της Tina και Mathew Knowles καθώς και τα δίδυμα παιδιά της Rumi και Sir που είναι πέντε ετών πια.

Atlantis The Royal Grand Reveal Weekend 2023 - Beyonce Performance
DUBAI, UNITED ARAB EMIRATES - JANUARY 21: Beyoncé and daughter Blue Ivy Carter perform on stage headlining the Grand Reveal of Dubai’s newest luxury hotel, Atlantis The Royal on January 21, 2023 in Dubai, United Arab Emirates. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Atlantis The Royal)2023 Kevin Mazur

Η εμφάνιση κράτησε μιάμιση ώρα, ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση και όσοι βρέθηκαν στο άνοιγμα του ξενοδοχείου για να απολαύσουν την Beyonce αναγκάστηκαν να βάλουν το κινητό στην τσάντα τους ενώ οι υπεύθυνοι ασφαλείας έκαναν συστάσεις σε όσους προσπαθούσαν να τραβήξουν βίντεο ή φωτογραφίες.

Παρά την αργοπορία, η Beyonce εμφανίστηκε σαν άλλη θεά και έκανε ένα σόου από τα παλιά ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως είχαμε να την δούμε Live εδώ και πέντε χρόνια.

Η εμφάνιση στο Ντουμπάι ήρθε μετά την δημοσίευση του έβδομου άλμπουμ της τραγουδίστριας και εν αναμονή της παγκόσμιας περιοδείας της.

Οι φήμες θέλουν την 11χρονη Blue Ivy να είναι ένα από τα πιο κακομαθημένα παιδιά επωνύμων στο Hollywood αλλά η κόρη των δύο σούπερ σταρ κρατά ακόμα χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τα social media σε αντίθεση με τα παιδιά των Kardashian.

f

Η στήριξη της Beyoncé στην Meghan Markle

Η Meghan Markle αποκάλυψε πρόσφατα, μέσα από το ντοκιμαντέρ της στο Netflix πως έλαβε τότε ένα μήνυμα από τη Beyoncé.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξέρει ποια είμαι», λέει η Meghan on camera στο τελευταίο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ Harry & Meghan.

Ο πρίγκιπας Harry προέτρεψε την σύζυγό του να τηλεφωνήσει στην διάσημη τραγουδίστρια.

«Είπε ότι θέλει να νιώθω ασφαλής και προστατευμένη. Θαυμάζει και σέβεται τη γενναιότητα και την ευαισθησία μου και πιστεύει ότι επιλέχτηκα για να σπάσω τις κατάρες των γενεών που πρέπει να θεραπευτούν», λέει η Meghan στον Harry και εκείνος απαντά: «Αυτό είναι σωστό».

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει εκφράσει αρκετές φορές δημόσια την υποστήριξή της προς τη Markle και μετά τη συνέντευξη στην Oprah, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό το εξής: «Σε ευχαριστούμε Meghan για το θάρρος σου και την ηγετική ικανότητα. Αντλούμε όλοι δύναμη και έμπνευση από εσένα».