Η Γη της ελιάς αποκτά έναν νέο ηθοποιό και εκείνος θα λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του Κίμωνα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς αποκτά έναν νέο ηθοποιό και εκείνος θα λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του Κίμωνα

Πώς θα αποκαλύψει τη δολοφονία του Κίμωνα; Μαζί με δύο γυναίκες στη Γη της ελιάς που θα παλέψουν για να μάθουν την αλήθεια, ένας νεαρός καταφθάνει στη Μάνη για να μοιραστεί ένα καθοριστικό για τις εξελίξεις μυστικό. 

Μετά την σοκαριστική σκηνή του χθεσινού επεισοδίου στη Γη της ελιάς με τον πυροβολισμό του Κίμωνα, θα ζήσουμε και την αγωνία για το αν θα καταφέρει να ζήσει. Δυστυχώς ο θάνατός του θα είναι ένα δεύτερο πλήγμα για τους τηλεοπτικούς μας ήρωες αλλά και το κοινό της σειράς.

Στο κυνήγι της εύρεσης του δολοφόνου και στην αποκάλυψη των παρανομιών του πατέρα του Δημοσθένη εκτός από δύο γυναίκες, θα έχουμε και την συνδρομή ενός νέου ηθοποιού που είναι και το new entry στη σειρά. Ποιoς ο Ανδρέας και ποια είναι η σχέση του με τον Κίμωνα;

https://www.instagram.com/p/CnyVzRBtdtM

Το μυστικό που βγαίνει στην επιφάνεια

Η Δήμητρα και η Ασπασία είναι οι τραγικές ηρωίδες στη Γη της ελιάς. Ο σοβαρός τραυματισμός του Κίμωνα αναστατώνει τις ζωές όλων και πριν επέμβει η αστυνομία για να ξεκινήσει τις έρευνες, υπάρχει η αγωνία στο νοσοκομείο, για το αν θα καταφέρει να ζήσει.

Στη Γη της ελιάς δύο γυναίκες θα ανακαλύψουν τους ενόχους στις δολοφονίες Γεράσιμου και Δημοσθένη

Δυστυχώς δεν θα τα καταφέρει γιατί είναι εγκεφαλικά νεκρός, ο Βαγγέλης Κακουριώτης αποχωρεί από τη σειρά και η Δήμητρα θα καταρρεύσει όπως και όλα τα μέλη της οικογένειάς του. Ο πατέρας του, λίγο περισσότερο γιατί ξέρει πως εξαιτίας του έγιναν όλα.

Θα ανασυγκροτηθεί πολύ γρήγορα όμως, γιατί θα λειτουργήσει το αστυνομικό δαιμόνιο λόγω επαγγέλματος. Δεν μπορεί να πιστέψει τον Δημοσθένη που λέει πως ο γιος του αυτοκτόνησε. Και ξεκινά τις έρευνες, ακόμη και με μυστική διάρρηξη στο σπίτι τους.

Η Ασπασία επίσης έχει ερωτηματικά για τον θάνατο του γιου της στον οποίο και είχε αδυναμία. Κάποια στιγμή θα συμμεριστεί και τις υποψίες της Δήμητρας.

https://www.instagram.com/p/CnE_DESL7lb

Οι δύο γυναίκες του Κίμωνα, θα βρουν έναν ανέλπιστο σύμμαχο.

Ένας νέος ήρωας καταφθάνει στην Μάνη και αυτός είναι ο κολλητός φίλος του Κίμωνα, Ανδρέας. Ο ηθοποιός Δημήτρης Φριτζελάς κάνει είσοδο στη σειρά για να λύσει το μυστήριο γιατί δεν πιστεύει ότι θα είχε λόγο να αυτοκτονήσει.

fritzelas2.jpg

Ως κολλητός όπως καταλαβαίνεις, ξέρει όλα του τα μυστικά. Και όπως σωστά υποψιάζεσαι αν βλέπεις την σειρά, ο Κίμωνας λίγο πριν πεθάνει πήρε μέρος με το ζόρι σε μία από τις παράνομες επιχειρήσεις του πατέρα του, στην υπόθεση των ναρκωτικών.

https://www.instagram.com/p/CmJSahLsuWL

Αυτό το μυστικό όμως ίσως έχει προλάβει να το πει στον φίλο του. Και αν εκείνος εμπιστευτεί την Δήμητρα και της το εκμηστηρευτεί, τότε ο Δημοσθένης θα βρεθεί σε δεινή θέση.

Καιρός δεν ήταν;

Ο νεαρός ηθοποιός αν θυμάσαι, συμμετείχε και στην σειρά «Επιστροφή» και θα είναι στη Γη της ελιάς για περιορισμένα επεισόδια.