Στη Γη της ελιάς έχουμε το τραγικό τέλος του Κίμωνα και επιτέλους τον γάμο του Στάθη και της Ιουλίας

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς έχουμε το τραγικό τέλος του Κίμωνα και επιτέλους τον γάμο του Στάθη και της Ιουλίας

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης αποχωρεί από την Γη της ελιάς, αφού ο ρόλος του ως Κίμωνας τελειώνει.

Μεταξύ ζωής και θανάτου θα κινηθούμε με τα νέα επεισόδια στη Γη της ελιάς, η οποία επιστρέφει στις 15 Ιανουαρίου. Παλιοί έρωτες θα βρουν τον δρόμο προς την ευτυχία, γάμοι θα περάσουν κρίση και το σκηνικό θα συμπληρωθεί με έναν χωρισμό, δύο φόνους αλλά και δύο προτάσεις γάμου.

Ο ένας φόνος θα αφορά στον γιο του Δημοσθένη και ο γάμος είναι αυτός που οι θαυμαστές της σειράς ανέμεναν εδώ και καιρό. Στάθης και Ιουλία το πήραν απόφαση και επιτέλους παντρεύονται.

https://www.instagram.com/p/CkWVbEpLz6d

Ένας θάνατος που αλλάζει τα πάντα

Η είσοδος του Βαγγέλη Κακουριώτη στη Γη της ελιάς, ήταν θεαματική. Υποδυόμενος τον ταλαντούχο γιο του Δημοσθένη και της Ασπασίας που δεν έχει καμία σχέση με τις παρανομίες του πατέρα του. Το ταξίδι στη Μάνη του έφερε και έναν μεγάλο έρωτα, με την αστυνομικό Δήμητρα.

https://www.instagram.com/p/CmT60S5rSn4

Μέχρι εδώ όλα καλά, γιατί το ζευγάρι κάνει μέχρι και σχέδια γάμου, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών του. Τα σχέδια δυστυχώς δεν θα ευοδωθούν. Ο Κίμωνας ο οποίος μαθαίνει τις παρανομίες του Δημοσθένη μετά από δική του ομολογία, εμπλέκεται σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και βρίσκει τραγικό θάνατο. Αυτό το τέλος είναι και η μεγάλη αλλαγή στον χαρακτήρα που υποδύεται ο Κούλλης Νικολάου. Δεν θα είναι πια ο ίδιος μετά τον θάνατο του αγαπημένου του γιου. Κάνει την μετάβαση από την κακία στην καλοσύνη.

https://www.instagram.com/p/CmMgnakNn7w

Μιλήσαμε για γάμο που δυστυχώς δεν έγινε, αλλά υπάρχει κάποιος που θα γίνει. Ο ερωτευμένος Στάθης, αποφασίζει να κάνει πράξη το απωθημένο των νεανικών του χρόνων. Κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία, παρά τις αντιδράσεις των οικογενειών τους και τίποτε δεν τον σταματά, από το να ζήσει με τον έρωτα της ζωής του.

Από τον έρωτα στην εκδίκηση: Η Γη της ελιάς επιστρέφει με φόνο και τον Αλέξη στα χειρότερά του

Θα υπάρχει μία μικρή αναμονή μέχρι όμως να δούμε τον πολιτικό τους γάμο, γιατί η Ιουλία πρέπει να αναμένει την έκδοση του διαζυγίου της από τον Γιώργη. Θα έχουμε όμως και ηχηρές απουσίες από την τελετή. Είναι ακόμη αδύνατον, ο Ισίδωρος και αδελφός της Ιουλίας να αποδεχτεί τον γάμο της αδελφής του.