Ελισάβετ και Πέτρος στο «Μαύρο Ρόδο» ορκίζονται love forever αλλά κάποιος θα τους χαλάσει τα σχέδια

Κατερίνα Μπούσιου

Η αποκάλυψη για τον Γεράσιμο στο χθεσινό επεισόδιο του «Μαύρου Ρόδου» είναι και το κλειδί για την συνέχεια. Και αυτό είναι ένα quiz για δυνατούς λύτες. 

Δυναμικό comeback έχουν κάνει αρκετές σειρές της μυθοπλασίας με το ξεκίνημα της χρονιάς και το «Μαύρο Ρόδο» στο Mega, βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του. Ως τηλεθέαση αλλά και ως συναισθηματική κορύφωση.

Και δεν έχεις δει τίποτε ακόμη αν βλέπει τη σειρά. Γιατί θα ζήσουμε επιτέλους και άλλες στιγμές του μεγάλου έρωτα της Ελισάβετ με τον Πέτρο. Θα βιώσουμε όμως και τα μεγάλα τους εμπόδια. Πρώτο και καλύτερο, ο Γεράσιμος. Ο οποίος αποδεικνύεται ως τον ρόλο - αποκάλυψη, ειδικά μετά το χθεσινό spoiler.

Πότε θα μάθει η Ελισάβετ όσα της κρύβει ο Γεράσιμος;

Μετά από κοινές προσπάθειες Βίκου και Καστρινού (δηλαδή Γιάννη Κουκουράκη και Λεωνίδα Κακούρη) θα εντοπιστεί ο απαγωγέας του Πέτρου και της Ελισάβετ στο «Μαύρο Ρόδο», αλλά και οι ίδιοι. Τώρα ξεκινά ο αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή ο νεαρός Καστρινός με την μοναχή να είναι πάντα στο πλευρό του.

Το ζευγάρι λόγω της απαγωγής, γίνεται και το πιο famous στα τοπικά media. Και είναι ένας λόγος για την Ηγουμένη (Κατερίνα Διδασκάλου) να προειδοποιήσει την Ελισάβετ, ότι αυτό είναι το όριο για να παραμείνει στο μοναστήρι. Της ζητά να πάρει το χρόνο της. Θέλει να είναι μοναχή ή να ζήσει στο χωριό;

Και τότε έρχεται η απόφαση - βόμβα. Για χάρη του έρωτά της η Ελισάβετ φεύγει από το μοναστήρι. Νιώθει πιεσμένη και πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον Πέτρο. Μπορεί όμως να ζήσει με όλους τους άλλους και... με τον Πέτρο; Αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα. Η κοινή συνύπαρξη.

Ο μόνοι που είναι χαρούμενοι με την απόφασή της, είναι ο πατέρας της και ο Γεράσιμος, ο κολλητός της. Επιστρέφει στο χωριό και στο σπίτι της, αλλά σύντομα ο Πέτρος με το που θα βγει από το νοσοκομείο θα πάει να τη βρει.

Τότε ξεκινούν οι μεγάλες δυσκολίες. Γιατί το ζευγάρι θέλει λίγο χρόνο για να «ανασάνει» από την περιπέτεια που είχε με την απαγωγή και για να καταλάβει αν είναι βαθύ και ουσιαστικό το αίσθημά τους.

Εκεί, έρχεται ο ρόλος του Γεράσιμου. Δεν θα τον δεις πια ως το καλό και ήσυχο παιδί που κάνει τα πάντα για την φίλη του. Ο κρυφός έρωτάς του για την Ελισάβετ γίνεται ζήλια παράφορη. Και παίρνει την απόφαση να κάνει τα πάντα για να διώξει τον Πέτρο. Με παρασκηνιακά και δόλια μέσα.

Το χειρότερο από όλα είναι όμως, ότι δεν θα μαρτυρήσει ακόμη και τώρα στην Ελισάβετ, ότι εκείνος δολοφόνησε ως παιδί τον Διακοσάββα και ότι δεν έχει εκείνη συμμετοχή με τον δικό της τραυματισμό. Αυτός ο φόνος την στοιχειώνει από μικρή και ήταν η αιτία που μπήκε στο μοναστήρι.

Τη σκηνή - spoiler την είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο.

Ο Γεράσιμος όμως το μόνο που θα καταφέρει προς το παρόν, είναι να απομακρύνει για λίγο διάστημα τον Πέτρο από την Γερακιανή, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης