Ελισάβετ και Πέτρος ζουν στιγμές πάθους στο Μαύρο Ρόδο ανάμεσα στο δράμα της απαγωγής τους

Κατερίνα Μπούσιου
Ελισάβετ και Πέτρος ζουν στιγμές πάθους στο Μαύρο Ρόδο ανάμεσα στο δράμα της απαγωγής τους

Οι πρώτες εικόνες με τις τρυφερές στιγμές του Μιχαήλ Ταμπακάκη και της Φωτεινής Παπαθεωδόρου ως Πέτρος και Ελισάβετ από την αποθήκη όπου βρίσκονται κρυμμένοι από τον απαγωγέα τους. 

Στην πιο κρίσιμη στιγμή του βαδίζει το Μαύρο Ρόδο, με την σειρά να έχει κάνει από χθες ένα δυναμικό τηλεοπτικό comeback και σε νούμερα τηλεθέασης.

Η δολοφονική απόπειρα κατά του Πέτρου που στέρησε τελικά τη ζωή της μητέρας του Αγγελικής, θα μείνει σα «σκιά» πάνω από την οικογένεια. Και η αγωνία θα κορυφωθεί με την απαγωγή του ίδιου και της Ελισάβετ. Στην πιο δραματική τους στιγμή, θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Φωτεινή Παπαθεωδόρου και σου έχουμε και φωτογραφικά ντοκουμέντα για αυτό.

Αλλά αυτός ο έρωτας θα φέρει και μία ανέλπιστη συμμαχία που ήδη έχει ξετρελάνει το Twitter.

https://www.instagram.com/p/CnWlwfftCWz

Ένα love story στην αποθήκη

Ο θρήνος του Λεωνίδα Κακούρη αλλά και του Μιχαήλ Ταμπακάκη ως Θέμης και Πέτρος Καστρινός χάνοντας την Αγγελική, σημάδεψε το χθεσινό επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου. Το κοινό λύγισε με τις αντιδράσεις του Πέτρου και την συμπαράσταση της Ελισάβετ. Σε κάθε κίνηση Ταμπακάκη, λυγίζουν άλλωστε οι φανς του. Αλλά σε κάποιες σκηνές θαυμάσαμε ξανά το ταλέντο του Λεωνίδα Κακούρη.

Και επειδή το τηλεοπτικό κοινό θέλει αυτό το ζευγάρι να ζήσει τον έρωτά του, θα το δούμε και μάλιστα πολύ σύντομα με ένα όμως δραματικό περιτύλιγμα. Γιατί μετά την κηδεία της μητέρας του και αφού ο πατέρας του ορκιστεί εκδίκηση, θα πέσει θύμα απαγωγής μαζί με την Ελισάβετ που ήδη έχει προλάβει να δει τον δολοφόνο.

Απαγωγέας είναι φυσικά ο δολοφόνος. Ο Πέτρος τραυματίζεται άσχημα και η ζωή του κινδυνεύει. Αλλά μέσα στην απομακρυσμένη αποθήκη όπου βρίσκονται θα ζήσουν και κάποιες ερωτικές στιγμές μεταξύ τους. Υπάρχει ένα δυνατό πάθος και για πρώτη φορά η Ελισάβετ θα ξεχάσει πως είναι μοναχή. Δες τα στιγμιότυπα για να καταλάβεις.

Το ρόδο της καρδιάς του: Ο Νίκος Πολυδερόπουλος με τη σύντροφό του και το art μίνιμαλ σπίτι τους

https://www.instagram.com/p/CnWvF8hNOzB

Η απαγωγή αυτή θα προκαλέσει αναστάτωση σε όλους, τόσο στο χωριό όσο και στην Πάτρα.

https://www.instagram.com/p/CnExkWpLXgN

Όλοι αναζητούν τα δύο παιδιά και ο Βίκος αναγκάζεται να ζητήσει συμμαχία από τον Καστρινό. Κουκουράκης και Κακούρης έχουν ως στόχο να βρουν τον απαγωγέα και παράλληλα τον δολοφόνο. Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους συνεχίζεται γιατί ακόμη και σε αυτή την έρευνα ο ένας θέλει να επικρατήσει του άλλου. Τελικά ο Κακούρης θα βρει τον γιο του πρώτος.

https://www.instagram.com/p/CknxyDsIrDo

Τώρα έχουμε και θα έχεις και εσύ σε λίγο την μεγάλη απορία: Μετά από αυτό το συμβάν το ζευγάρι θα συνεχίσει να είναι μαζί;

Μόνο για λίγο, είναι η απάντηση. Γιατί η Ελισάβετ θα μείνει στο πλευρό του Πέτρου και στο νοσοκομείο όπου θα μεταφερθεί, μέχρι να σιγουρευτεί πως είναι καλά, αλλά σχεδόν με το ζόρι θα την απομακρύνει ο Γεράσιμος.

Όμως οι δυό τους έχουν πια δεθεί και αυτός ο ψυχικός δεσμός είναι δύσκολο πια να κοπεί. Παρά τις αντιδράσεις από τις οικογένειές τους.