Το ρόδο της καρδιάς του: Ο Νίκος Πολυδερόπουλος με τη σύντροφό του και το art μίνιμαλ σπίτι τους

Το ρόδο της καρδιάς του: Ο Νίκος Πολυδερόπουλος με τη σύντροφό του και το art μίνιμαλ σπίτι τους

Ο Σταυρίνος από το «Μαύρο Ρόδο» έχει μία κρυφή τηλεοπτική αγάπη, αλλά ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει μία φανερή λατρεία για τη σύντροφό του, Βαλασία Συμιακού, με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία 3 χρόνια. 

Την πρώτη φορά που τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά ήταν στη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου», αλλά τον αγαπήσαμε πολύ περισσότερο, στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου. Τη φετινή χρονιά ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ο Σταυρίνος του «Μαύρου Ρόδου», καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω ενός ατυχήματός του, αλλά και μπλοκαρισμένος στον κρυφό του έρωτα για την πρώην σύζυγό του αδελφού του.

Μέχρι να δούμε τις ευχάριστες εξελίξεις σε αυτή την αγάπη (γιατί θα έχουμε παράλληλα και την αποκατάσταση στο θέμα της υγείας του), ο Νίκος Πολυδερόπουλος αποφάσισε να μας δείξει την πραγματική και όχι τηλεοπτική του αγάπη, σε μία σπάνια εορταστική τους πόζα. Η Βαλασία Συμιακού είναι ο έρωτας της ζωής του εδώ και 3 χρόνια και συζούν μαζί σε ένα άνετο και κατάλευκο διαμέρισμα στα Νότια Προάστια.

https://www.instagram.com/p/Cl4OUFps39Z

Το μυστικό και το καταφύγιο της ευτυχίας τους

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος δεν μιλά για τη σχέση του με τη λογοθεραπεύτρια στο επάγγελμα Βαλασία Συμιακού, αλλά σε μία αποστροφή του λόγου του σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε μιλήσει για την αίσθηση ελευθερίας που αισθάνεται στη σχέση του μαζί της και αυτό μάλλον φαίνεται πως είναι και το μυστικό της ευτυχίας τους: «Σε μία σχέση πρέπει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε σχέση, να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώσει ελεύθερος. Δεν είμαι ζηλιάρης, παλιά ζήλευα, οι άνθρωποι δεν είναι δικοί μας».

Τα φετινά Χριστούγεννα ο ηθοποιός έκανε ρεβεγιόν με την πανέμορφη σύντροφό του Bαλασία Συμιακού και μας αποκάλυψε για πρώτη φορά και την εικόνα της.

polideropoulos_sintrofos.jpg

Το ζευγάρι έχει σχέση εδώ και 3 χρόνια και δέθηκε αρκετά την περίοδο της καραντίνας, στην οποία έμειναν για πρώτη φορά μαζί. Από το προφίλ του στο Instagram, ο Νίκος Πολυδερόπουλος μας έχει αποκαλύψει και κάποιες εικόνες από το λευκό και πολύ άνετο διαμέρισμά του με πίνακες, βιβλία, φωτογραφίες και έργα τέχνης να διακοσμούν τους τοίχους.

https://www.instagram.com/p/CkrCkxFrHkc

Το λευκό επικρατεί παντού, τόσο στο σαλόνι, όσο και στην κουζίνα που έχει φως και θέα προς τoν κήπο.

https://www.instagram.com/p/CIOVQh2BUM9

Εντυπωσιακό και το μαρμάρινο λευκό τραπέζι στην κουζίνα που ενώνεται με το σαλόνι του σπιτιού. Μίνιμαλ και ιδιαίτερα και τα μικροέπιπλα από ακατέργαστο ξύλο και συμήδα.

polyderopoulospiti.jpg

Ο ηθοποιός δεν έχει επιλέξει τυχαία το σπίτι του κοντά στη θάλασσα, καθώς είναι δεινός κολυμβητής και τον χειμώνα. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα έκανε και την καθιερωμένη... εορταστική του βουτιά στη θάλασσα. Για να μας ευχηθεί με τον τρόπο του τα χρόνια πολλά με υγεία.

https://www.instagram.com/p/CmlsznBBqVq