Η ώρα της αποκάλυψης στο «Μαύρο Ρόδο» Δεν μένει τελικά κρυφό το μυστικό της Ελισάβετ

Κατερίνα Μπούσιου
Η ώρα της αποκάλυψης στο «Μαύρο Ρόδο» Δεν μένει τελικά κρυφό το μυστικό της Ελισάβετ

Η δολοφονία του πατέρα του Σαράντου αποκαλύπτεται και η Ελισάβετ ζει την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της. Μεγαλύτερη και από τον έρωτά της για τον Πέτρο. 

Κανένα μυστικό δεν φαίνεται πως θα κρατηθεί κρυφό στο «Μαύρο Ρόδο». Και αυτές οι αποκαλύψεις θα είναι τόσο σημαντικές που θα αφήσουν τελικά στο περιθώριο τον έρωτα του Πέτρου και της μοναχής Ελισάβετ. Η τελευταία θα ζήσει τον μεγαλύτερο εφιάλτη της. Είναι η ώρα της αποκάλυψης του φόνου που έκανε στην παιδική της ηλικία και η ώρα να βρει έναν μεγάλο σύμμαχο στο πλευρό της.

Η Κατερίνα Διδασκάλου μαθαίνει το μεγάλο μυστικό

Αν παρακολουθείς τη σειρά θα έχεις δει στο χθεσινό επεισόδιο τον Σαράντο να ανακαλύπτει τελικά τον χαμένο υπολογιστή του πατέρα του, ο οποίος αγνοείται εδώ και χρόνια. Ανακαλύπτει όμως παράλληλα και την σκοτεινή πλευρά, του ανθρώπου που μέχρι χθες θαύμαζε και αγαπούσε.

Ο υπολογιστής που περιέχει φωτογραφίες ανήλικων παιδιών όχι απλά τον σοκάρουν, αλλά θα τον εξοργίσουν. Ο παιδόφιλος πατέρας του, κρυβόταν πολύ καλά τα προηγούμενα χρόνια και είναι άγνωστο και το πόσα παιδιά έχουν μαρτυρήσει εξαιτίας του.

Στα αρχεία θα ανακαλύψει όμως και μία φωτογραφία της μοναχής Ελισάβετ, της μικρής Άννας πριν μπει στο μοναστήρι. Αυτό είναι αρκετό για να πλησιάσει την θεία της και να ζητήσει επιτακτικά απαντήσεις.

Η μοναχή Αυξεντία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της κυριολεκτικά. Δεν θα απαντήσει στο Σαράντο, αλλά θα καταρρεύσει και η υγεία της θα κινδυνέψει. Βλέπει πως ίσως δεν θα καταφέρει να ζήσει για αυτό και ζητά την βοήθεια της Ηγουμένης Φιλαρέτης.

https://www.instagram.com/p/Ck1mNZ4No5b

Η Κατερίνα Διδασκάλου θα παίξει από εδώ και στο εξής έναν καθοριστικό ρόλο στη σειρά. Γιατί θα μάθει το μυστικό και θα προσπαθήσει να προστατέψει πια την Ελισάβετ. Να την συγχωρήσει είναι ακόμη πρόωρο, αλλά θα την κατανοήσει.

https://www.instagram.com/p/ClyHanyIUEy

Άλλωστε θα αποδειχθεί, πως εκείνη αμυνόμενη χτύπησε τον πατέρα του Σαράντου για να τον αποφύγει και εκείνο το βράδυ κατέφυγε στο μοναστήρι. Η θεία Αυξεντία είναι εκείνη που ολοκλήρωσε την δολοφονία, κρύβοντας τελικά το πτώμα.

Θεοφανία Παπαθωμά και Λεωνίδας Κακούρης είναι το νέο love story στο «Μαύρο Ρόδο»;

Αυτό το μυστικό θα μείνει προς το παρόν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μοναστηριού. Μέχρι να φτάσει στα αυτιά της Κασσιανής. Και τότε η Ελισάβετ, πραγματικά κινδυνεύει.