Mε το δεξί η πρεμιέρα του Φώτης - Μαρία Live

Mε το δεξί η πρεμιέρα του Φώτης - Μαρία Live

Με ποσοστά που έφτασαν το 20% ξεκίνησε το πρώτο διήμερο του απογευματινού μαγκαζίνο στο Star.

Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου μετά απο ένα καλοκαίρι ξεκούραστο, φόρτωσαν μπαταρίες και επανήλθαν με πολύ κέφι και σάτιρα. Η φάρσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου συζητήθηκε όσο καμία άλλη και η προετοιμασία που έγινε για την πρεμιέρα τους ήταν πραγματικά ότι καλύτερο για να χαμογελάμε κάθε απόγευμα.

Χωρίς ανταγωνισμό αυτή την εβδομάδα κατάφεραν να εκτοξεύσουν τα νούμερα τους και να δουν τηλεθεάσεις στο γενικό τους σύνολο κοντά στο 14% και στο νεανικό κοινό στο 20%. Στην αρχισυνταξία παρέμεινε ο Νικόλας Τουρουντούς και απο τώρα στο επιτελείο του διδύμου σκέφτονται και κρατάνε καλά κρυμμένους άσσους για τον ανταγωνισμό που θα έχουν απο την Δευτέρα με την Patty στο μεγάλο κανάλι. Το θετικό είναι οτι το Δέστε τους θα ξεκινάει στις 16,00 και δε θα υπάρχει κονταροχτύπημα.

Οι εντυπώσεις ήταν καλές για τις πρώτες εκπομπές και η μπανταγκλάν διάθεση τους μπορεί να έχει έντονο αυτοσαρκασμό και κριτική αλλά με τις μέρες που ζούμε μόνο το γέλιο μας χρειάζεται για να ξεχαστούμε. Καλή σεζόν να ευχηθούμε και όσοι δεν είδατε τη συνέντευξη του Φώτη Σεργουλόπουλου, κάντε κλικ και διαβάστε όσα λέει αποκλειστικά στο Queen!