Μαρία Ζαγοράκη: Η κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει

Μαρία Ζαγοράκη: Η κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει

Η Μαρία Ζαγοράκη είναι 16 χρονών, λατρεύει τη μητέρα της και το Instagram στάζει στυλ, ομορφιά και αγάπη με κάθε νέο ποστ.

Μπορεί η Μαρία Ζαγοράκη να μην είναι τόσο ενεργή στα social media, αλλά η μητέρα της είναι και σε αντίθεση με πολλούς celebrities της χώρας μας, δεν διστάζει να μοιραστεί τις πιο όμορφες στιγμές με τα παιδιά της και κυρίως με την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/Cl0TZ2Ugbl3

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (Fyllidou) άλλαξε το look της για να γίνει εισαγγελέας στους Παγιδευμένους

Μαρία Ζαγοράκη: Κόρη ενός αγαπημένου ζεύγους

Η Μαρία Ζαγοράκη, είναι η κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη, ενός από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Αυτή, πρώην μοντέλο, Playmate 2001 και παρουσιάστρια, αυτός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πλέον ευρωβουλευτής.

https://www.instagram.com/p/CjcbGbzgnwd

Η σχέση τους επισημοποιήθηκε το 2006 όταν η Λίλη και ο Ζαγοράκης παντρεύτηκαν στην Καβάλα, κάνοντας έναν ήσυχο και κλειστό, αλλά παρ' όλα αυτά πολυσυζητημένο γάμο. Το ζεύγος συνέχισε μαζί και εξελίχθηκε σε οικογένεια, αποκτώντας δύο παιδιά: την Μαρία και τον Γιάννη.

Η μητέρα ενεργή, η κόρη αθόρυβη

Η Μαρία είναι τώρα 16 ετών, και ο μικρός της αδερφός είναι στα 9, με τη μητέρα τους να παραδέχεται σε παλαιότερή της συνέντευξη πως καμιά φορά αναρωτιέται αν έχει μείνει πίσω, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μπορεί να νιώθω ότι έχω μείνει χρόνια πίσω και σε κάποιες απόψεις ίσως είμαι οπισθοδρομική. Συζητώ με την κόρη μου και πάνω στην κουβέντα ακούω φράσεις και λέξεις που δεν τις πιάνω, είναι της νέας γενιάς».

Ωστόσο, αν πάρουμε μια μικρή γεύση από τον λογαριασμό στο Instagram θα διαπιστώσουμε ότι καθόλου πίσω δεν είναι. Το διάσημο πρώην μοντέλο μοιράζεται, όχι μόνο δικές της φωτογραφίες, αλλά πολύ συχνά και οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά της και κυρίως με την αγαπημένη της κόρη.

https://www.instagram.com/p/CmETbI1vuqu

Σε αντίθεση με την Μαρία Ζαγοράκη που το προφίλ της στο Instagram δεν έχει δημοσιεύσεις πέρα από κάποια αποθηκευμένα παλιά stories, μπορούμε να καμαρώνουμε το νεαρό κορίτσι μέσα από τις αναρτήσεις της περήφανης μαμάς της που είναι άκρως "ζωηρή" και επικοινωνιακή στα social media.

Νατάσα Σκαφίδα - Γιάννης Βαρδής: Οικογενειακή απόδραση στο Παρίσι

Μαρία Ζαγοράκη και Ιωάννα Λίλη περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Μητέρα και κόρη, φαίνεται να διατηρούν μια πολύ τρυφερή σχέση. Βγαίνουν έξω, βολτάρουν ή κάνουν κάθε λογής δραστηρίοτητες, ποζάρουν μαζί συχνά και γενικά φαίνεται να περνάνε καλά.

Σε κάθε ανάρτηση, το μοδάτο στυλ είναι διάχυτο, όπως και η άνεση με τον φακό, με την πιο πρόσφατη κοινή ανάρτηση να τις θέλει μαζί στο αμάξι και να μας εύχονται μια γλυκιά καλημέρα.

https://www.instagram.com/p/Cngc6JaAI71

Σε άλλη στιγμή, τις βλέπουμε με άνεση να φωτογραφίζονται μαζί από δεκάδες φακούς όταν έδωσαν την παρουσία τους στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Royal Donuts στην Ελλάδα, ενώ σε άλλη φάση τις βλέπουμε να έχουν βγει για ένα χαλαρό ποτό.

https://www.instagram.com/p/CmTonJeAJU_

Μία ακόμη συγκινητική στιγμή, ήταν όταν η Λίλη έκανε ένα συγκινητικό ποστ τριών γενιών, με φωτογραφία της ίδιας, της μητέρας της και της κόρης της, όπου έγραψε

«Μανούλα είναι μόνο Μία και σήμερα η δική μου Μοναδική Μανούλα έχει τα γενέθλιά της- ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ my mamma mia. Σ´ Αγαπώ - Σ´Αγαπώ για όλα όσα μου έχεις προσφέρει και συνεχίζεις με ανιδιοτέλεια να είσαι δίπλα μου, στα παιδιά μου που σε λατρεύουν-κοντά μας. Για όλα όσα μου έχεις διδάξει, που με ανέχεσαι στις γκρίνιες μου, με παρηγορείς και με ενθαρρύνεις στα δύσκολά μου που δεν ήταν και λίγα, που μου έμαθες την έννοια της συμπόνοιας και της ενσυναίσθησης. Οφείλω δε και Τεράστια συγνώμη για τις φορές που σε πλήγωσα, δίχως να το σκεφτώ και για εκείνες τις στιγμές που δεν σε Ευχαρίστησα. Για εκείνα, για τα πρίν, για τα μετά, για Όλα…… Μ Α Ν Ο Υ Λ Α».

https://www.instagram.com/p/CksQNxMA-GB

Μήπως ευελπιστεί και από την κόρη της ένα τόσο συγκινητικό ποστ στο μέλλον;

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της Μαρίας Ζαγοράκη στην παρακάτω gallery.

Πηγή Φωτογραφιών: @ioanna_lili