Οι άντρες που θα θέλαμε να δούμε στο κόκκινο χαλί των Emmys και δεν εμφανίστηκαν ποτέ

Οι άντρες που θα θέλαμε να δούμε στο κόκκινο χαλί των Emmys και δεν εμφανίστηκαν ποτέ

Αφού δεν εμφανίστηκαν τους ονειρεύομαστε...

dreamadrien
dreamryan
dreamclive
dreamhugh
dreamjavier

Ναι, το ξέρουμε πως το κόκκινο χαλί των Emmys ήταν λίγο φτωχό όσον αφορά στην παρουσία αντρών και συμφωνούμε πως από τις εμφανίσεις που είδαμε εκεί, λίγες μας συγκίνησαν.
Τι να κάνουμε, αρχίσαμε και εμείς να ονειρευόμαστε το αντρικό dream team του κόκκινου χαλιού μη τυχόν και με τη δύναμη τη θέλησης στο επόμενο κόκκινο χαλί δούμε τους παρακάτω άντρες.

Adrien Brody
Αν δεν έχει ταινία δεν εμφανίζεται ποτέ στο κόκκινο χαλί. Πως να πάρουμε χαρά εμείς που πεθαίνουμε να βλέπουμε τη μεγάλη του μύτη και το γοητευτικό του στυλ;


Ryan Gosling

Παρότι εμφανίζεται παντού το τελευταίο καιρό, τα Emmys δεν τα καταδέχτηκε και δεν δεν είδαμε το πιο στυλάτο και γοητευτικό άντρα της εποχής μας. Τύφλα να έχει ο Brad Pitt.


Clive Owen
Αν δεν το ακούσουμε να μας μιλάει με τα βαριά φωνή του και την αγγλική προφορά του στο κόκκινο χαλί δεν μπορούμε να νιώσουμε ότι είδαμε βραβεία.


Hugh Jackman
Όσα χρόνια και αν περάσουν ο Hugh γερνάει σαν το καλό κρασί και παραμένει πάντα γοητευτικός. Ο άντρας - άπιαστο όνειρο.


Javier Bardem
Το αγόρι το σπανιόλικο που μας το έφαγε λάχανο η Penelope τώρα που είναι μπαμπάς δεν έχει χρόνο για κόκκινα χαλιά και εμείς νιώθουμε πάντα τόσο μόνοι χωρίς αυτόν όταν βλέπουμε βραβεία.