«Αν ισχύει πως φεύγει ο Μισθοφόρος μιλάμε για Survivor χωρίς Star»: Το κοινό δίκασε τα spoilers

«Αν ισχύει πως φεύγει ο Μισθοφόρος μιλάμε για Survivor χωρίς Star»: Το κοινό δίκασε τα spoilers

Τα σχόλια σε Twitter, YouTube και Instagram μιλούν για αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, άκα Κώστα Μισθοφόρου που γνωρίσαμε στο Survivor 2017.

Ήταν μια δίκαιη υποψηφιότητα. Δίκαιη την βρήκε και ο ίδιος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος του Survivor 2017 που μπήκε στο ριάλιτι με τον ίδιο ακριβώς ενθουσιασμό αλλά χωρίς την ίδια αγωνιστική αποτελεσματικότητα.

Τα σχόλια του κόσμου στα social media, μιλούν για αποχώρηση του Μισθοφόρου, κάτι που πλέον δεν φαίνεται παράξενο, μιας και η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη τη δεύτερη κιόλας εβδομάδα του Survivor All Star, έδειξε πως οι φετινές ψηφοφορίες θα είναι αναπάντεχες.

H δίκαιη υποψηφιότητα

«Το περίμενα γιατί δεν έχω πάει καλά αγωνιστικά. Οπότε το θεώρησα δεδομένο, χαίρομαι που πέσαν έξω κάποιοι για τις κλίκες γιατί κάποιοι φίλοι με ψήφισαν και μου το είπαν από πριν, άνθρωποι που είμαστε από την πρώτη μέρα μαζί με ψήφισαν γιατί έχουν ένα καλό λόγο, δεν πήγα καλά αγωνιστικά. Θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι, μου αρέσει εδώ, δεν έχω βρει τον εαυτό μου και τα πατήματά μου», είχε πει ο Κώστας μετά την ανακοίνωση της υποψήφιότητάς του ενώ λίγο αργότερα στην καλύβα είχε μιλήσει και στους συμπαίκτες του.

«Δίκαια είμαι εκεί που είμαι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν κοιτάξεις τους αγώνες στατιστικά. Κοιτάτε το αγωνιστικό όταν σας συμφέρει. Καταλαβαίνω πως όλοι βάζουν μια σειρά προτεραιότητας».

Ο Μισθοφόρος, ήταν το μυαλό των Μπλε, ο άνθρωπος που προσπάθησε με τα ματσαρίσματα να βοηθήσει τους Μαχητές να πάρουν μια νίκη, κάτι που δεν κατάφερε τελικά.

Mετά το ποστ του Survivor στο Insragram για τη μάχη ανάμεσα σε Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού, Κρις Σταμούλη και Κώστα Αναγνωστόπουλο, ξεκίνησαν τα σχόλια για την άδικη αποχώρηση του Μισθοφόρου, όπως την αποκαλούν.

Μάχη στο Twitter για το Survivor χωρίς All Star

https://www.instagram.com/p/CoIyitlN2pk

Μάχη γίνεται και στο Twitter και στο Youtube μιας και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς ακριβώς λειτουργεί ο κόσμος που ψηφίζει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τονίζουν πως με Βαλαβάνη, Αναγνωστόπουλο και Δαλάκα εκτός παιχνιδιού πια, μιλάμε για Survivor χωρίς All Star!

Μένει να δούμε αν όσα γράφει ο κόσμος θα βγουν αληθινά.

Survivor All Star: Μια ατάκα του Μισθοφόρου για την προσωπική του ζωή έγινε viral στο Twitter