Χειρότερα δεν γίνεται στον Σασμό: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι κινδυνεύει η ζωή του γιου της

Κατερίνα Μπούσιου
Χειρότερα δεν γίνεται στον Σασμό: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι κινδυνεύει η ζωή του γιου της

Δεν έχουμε μόνο τη νέα βεντέτα που ανοίγει στον Σασμό, έχουμε και 2 απαγωγές που δημιουργούν μεγάλους μπελάδες και κυρίως στην Αργυρώ. 

Απαγωγή Χ 2 θα αντιμετωπίσει η Αργυρώ στον Σασμό και αυτό είναι μία σεναριακή πρωτοτυπία. Κινδυνεύει να χάσει δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα της ζωής της.

Αυτή είναι πιο κρίσιμη στιγμή την φετινή σεζόν για τον τηλεοπτικό χαρακτήρα της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη. Πως θα αντιδράσει η Αργυρώ όταν κινδυνέψει η ζωή του γιου της και όλα θα κριθούν σε μία και μόνο στιγμή;

Όλοι εναντίον όλων

Το παράδοξο με όσα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, είναι πως όλοι τα βάζουν με όλους, όχι απαραίτητα για τον ίδιο λόγο. Το ένα μέτωπο είναι οι Σταματάκηδες εναντίον των Βρουλάκηδων, με τον Παύλο να απαγάγει τον Αστέρη για να τον απομακρύνει από τη ζωή της ανιψιάς του και να τον απειλεί.

Το άλλο μέτωπο είναι οι μισοί Σταματάκηδες με τους μισούς Βρουλάκηδες μαζί, να αντιμετωπίζουν από κοινού τον Σταύρο που έχει εξαφανιστεί με τον μικρό Πετρή, τον γιο της Αργυρώς.

https://www.instagram.com/p/CoEy-7Hoc7w

Αυτή η διπλή απαγωγή σεναριακά μας κάνει εντύπωση ως εύρημα των σεναριογράφων και θα ταλαιπωρήσει συναισθηματικά την Αργυρώ.

Ο Μαθιός μαζί με τον Αστέρη (όταν τον αφήσει ελεύθερος ο Παύλος) θα βοηθήσουν την Αργυρώ την μητέρα της και τον Αντώνη που ψάχνουν εναγωνίως τον Σταύρο και τον μικρό Πετρή.

Εκείνο που κανείς δεν γνωρίζει είναι πως η ζωή του μικρού κινδυνεύει. Όχι από τον Σταύρο, αλλά επειδή ο γιος της ανεβάζει υψηλό πυρετό και εκείνος αρνείται να τον πάει στον γιατρό για να μην προδοθεί η κρυψώνα του. Ο μόνος που τον βοηθά είναι ο αδελφός του, αλλά ο Βαγγέλης δεν συμφωνεί το να κρατήσουν την Αργυρώ μακριά από το παιδί της.

https://www.instagram.com/p/CjyeWT5LQPM

Για αυτό και θα είναι εκείνος τελικά που θα το επιστρέψει στην μητέρα του, λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο από ένα δυστύχημα ο Σταύρος.

Οι τύψεις κατακλύζουν την Αργυρώ μετά τον θάνατό του. Αλλά ο Αστέρης θα την παρηγορήσει λέγοντάς της ότι δεν είναι εκείνη που ευθύνεται για την κατάληξή του με αυτό τον τρόπο. Σε εκείνο το σημείο θα είναι που θα μάθει τελικά πως ο μικρός είναι και ο γιος του. Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που θα ακολουθήσει, τα αλλάζει όλα.

Η Αργυρώ τα ανατρέπει όλα στον Σασμό και ομολογεί πως ο Αστέρης είναι ο πατέρας του γιου της

Και αφού τελειώσουμε με αυτή την ιστορία αναμένουμε και εξελίξεις στο μέτωπο Φαρμάκης εναντίον Αντώνη.

https://www.instagram.com/p/CoJ5nM5or4r

Αυτή θα είναι μία αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει αρκετά στα επόμενα επεισόδια γιατί είναι και αυτή που θα έχει θύματα, εκτός της γνωστής μας βεντέτας.

Παράπλευρα προς το παρόν.