Ο Ryan Gosling θα βγει σε πρόωρη σύνταξη

Ο Ryan Gosling θα βγει σε πρόωρη σύνταξη

Πόσα γυρίσματα μπορεί να αντέξει ένας ηθοποιός; Ο Ryan Gosling, πάντως, άρχισε να τα βαριέται.

Μπορεί εμείς να μην χορταίνουμε να τον βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη, σε ότι ρόλο κι αν παίζει, μιας και το ταλέντο του είναι τόσο μεγάλο που καταφέρνει να μας καθηλώνει κάθε φορά. Εντάξει, είναι και λίγο όμορφος. Για τον ίδιο τον Ryan Gosling, όμως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο Gosling, ο ηθοποιός που ίσως έχει κάνει την πιο εντυπωσιακή και γρήγορη άνοδο στον χώρο του κινηματογράφου τα τελευταία χρόνια, ξεκινώντας από το «New Mickey Mouse Club» σε μικρή ηλικία για να φτάσει να είναι ότι πιο «καυτό» αυτή τη στιγμή στο Hollywood, με σημαντικές συνεργασίες και εκπληκτικές ερμηνείες, δήλωσε πως δεν σκοπεύει να ασχολείται για πάντα με την υποκριτική και δεν είναι απίθανο να την εγκαταλείψει στο κοντινό μέλλον.

Μόνο μέσα στο 2011, ο Gosling γύρισε τρεις «μεγάλες» ταινίες, τα «Drive», «Ides of March» και «Crazy Stupid Love», καθώς και δύο μεγάλες επιτυχίες μέσα στο 2010, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται ανάμεσα σε τρία διαφορετικά γυρίσματα για τις ταινίες «The Place Beyond The Pines», «The Gangster Squad» και «Only God Forgives», με το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει και στο remake της κλασικής ταινίας «Logan's Run». Κοινώς, ο άνθρωπος έχει πέσει με τα μούτρα και, καθώς δεν είναι υπεράνθρωπος (νομίζουμε, δηλαδή, δεν είμαστε και σίγουροι), η κούραση έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της.

«Κάνω αυτή τη δουλειά από τότε που ήμουν 12 χρονών» λέει ο Ryan στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Independent. «Δεν θέλω να παίζω για πολύ καιρό ακόμα. Δεν μπορώ να κάνω μόνο ένα πράγμα για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Γνωρίζω πως ο αριθμός των χαρακτήρων που μπορώ να παίξω φτάνει ως ένα σημείο. Θα τελειώσουν όταν στεγνώσω από έμπνευση».

Παρ' όλα αυτά, ο ηθοποιός εμφανίστηκε τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή του Conan O'Brien, και είναι εμφανές πως ήταν σε τρελά κέφια. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, αποκάλυψε τη σχέση μίσους-αγάπης που έχει με τη Disney καθώς και το σκοτεινό μυστικό που κρύβεται πίσω από την Disneyland. Δείτε παρακάτω το απολαυστικό 12λεπτο απόσπασμα της εκπομπής και αγαπήστε τον ταλαντούχο κύριο Gosling λίγο περισσότερο.